Resultaat 1–24 van de 76 resultaten wordt getoond

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 33

6,89
De nieuwste topper uit de Barrel Aged Series van Bronckhorster Brewing Company: #33!

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 32

6,89

De nieuwste topper uit de Barrel Aged Series van Bronckhorster Brewing Company: #31! Deze heerlijke Barleywine heeft 8 maanden gerijpt op Ardmore vaten.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 35

7,19
Voor No. 1 in Bronckhorster Brewing's Barrel Aged Serie hadden ze de Jack Daniel’s vaten al ontdekt. Destijds was het de Tripel, nu is gekozen voor de BBC Four (hun eigen donkere quadrupel bier). De Jack-vaten geven al heerlijke tonen van vanille, honing en zongedroogd fruit mee. Door de BBC Four te rijpen als basisbier, krijgt het een wat kruidige afdronk.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Red Ale – Wijngoed Montferland Collab

7,19
In hun bestaande Barrel Aged Serie heeft Bronckhorster Brewing al 2 (no.19 en no.24) bieren uitgebracht waarin ze bieren hebben laten rijpen op de vaten van Wijngoed Montferland. Nu presenteren ze het derde bier in zeer beperkte oplage! Ze hebben een Imperial Red Ale voor 11 maanden laten rijpen in de Regent (Rode Wijn) vaten van Montferland. Het resultaat is een bier met 10,5% alc met een schitterende rode gloed. Tonen van karamel, toffee en hout complementeren de mooie krachtige rode wijn.

Bronckhorster Brewing – Curiosité #2

17,50
Curiosité van Bronckhorster is de tweede editie van deze barrel aged blend series waarin de brouwer diverse bieren, die gerijpt zijn op verschillende vaten met elkaar blend. Verwacht een enorm smakenpallet!

Frontaal – Deerhunter B.A. 2021 Vol. 2

6,99

Geniale Imperial Stout van 13,4% die op Bourbon vaten is gerijpt…… Smullen!

Kees – Barrel Project Bourbon & Islay

4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.

Omer Vander Ghinste – Jacobins Foeder No. 17

22,50
Een absolute parel van Omer Vander Ghinste! De familiebrouwerij uit het Vlaamse Bellegem introduceert een onversneden lambiek, die maar liefst 6 jaar (!) heeft mogen rijpen in een eikenhouten foeder, genummerd ‘XVII’. Het bier genaamd Jacobins Foeder N° 17 komt beschikbaar in gelimiteerde oplage. Wees er dus snel bij, want op = op!

Kees – Barrel Project 21.10

6,99

Een zwaar donker bier met karakter is wat je mag verwachten.

Frontaal – Out in the Open BA

6,89
Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 36

6,99
Het nieuwe bier in Bronckhorsters Barrel Aged Serie, #36 is Bronckhorsters Angus Tripel die ze voor 10 maanden hebben laten rijpen op Heaven Hill (Bourbon) vaten. Aan dit bier hebben ze gerookte jalapeño en kaneel toegevoegd. Waar je juist wat scherpte zou verwachten, is het tegendeel waar. Een heerlijk krachtig bier met een vol aromatische en kruidige afdronk.

Ritual Lab/ Phantom Spirits – Papanero: Rum Barrel Aged

9,39

Russian Imperial Stout gerijpt in Rumvaten. Een samenwerking met het Deense Phantom Spirits.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 37

7,19
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.

Bevog Brewery – Hagger

15,49
Hagger is een blend van geselecteerde vatgerijpte gerstewijnen. Het complexe aroma en de smaak van gedroogd fruit, donkere en zoete karamel, vanille, kokosnoot, cacao, lichte gebrandheid en bessen is een product van een complexe brouwtechniek gecombineerd met de zorgvuldig gecontroleerde rijping in eikenhouten vaten. Het grootste deel is gerijpt op bourbonvaten en de rest wordt in andere gedistilleerde vaten gerijpt.

De Struise Brouwers – Black Damnation 26: Froggie

5,69
Een Belgische Royal Stout Ale uit Vlaanderen, 2 jaar gerijpt op wijn- en portvaten.

White Pony Microbrewery – Strongest Than Ever: Rye Whiskey BA

9,69
Barleywine-stijl donker robijnrood bier, gerijpt in vaten van Rye Whisky (whisky op roggebasis) die voorheen werden gebruikt voor bourbon. Vol en zacht lichaam met tonen van gesmolten karamel, vanille, geroosterd hout, donker fruit, tropische en bloemige tonen, toffee, honing en een heldere adem van whisky. Een geweldig meditatiebier zoals onze Strongest Than Ever al is, maar met een nog hoger niveau van complexiteit, voor zover mogelijk. Dit type bier maakt deel uit van White Pony's Oak Barrel Aged Collection, dat zijn bieren gerijpt in barriques.

Brouwerij Bliksem – Battle of the Blends 2022

5,19

Het beste van het beste krijg je als je een dikke Imperial Stout vijftien maanden rijpt op peated Whisky vaten en blendt met een bitterzoete Barley-wine. Wat proef je dan? Alles! “Balance to the FORCE, it brings…”

Vliegende Paard Brouwers – Préaris Grand Cru Laphroaig BA

12,79
Deze Quadrupel heeft op Laphrioag vaten gelegen, waardoor het bier een hele mooie turfsmaak heeft gekregen.

Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022

6,69
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten.

Kees – Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition

5,89
Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition is een donkerbruin, bijna zwart gekleurd bier. Hij maakt onderdeel uit van de Barrel reeks. Deze variant heeft mogen rijpen op voormalige bourbon vaten van het merk Wild Turkey. Hierdoor heeft hij een sterk en zeer robuust karakter verkregen. Bittere tonen van koffie bloeien op in de mond met een lichte noot van chocolade en op de achtergrond een zeer aanwezige toon van bourbon. Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition heeft een alcoholpercentage van 11%.

Central Waters – Brewer’s Reserve: Bourbon Barrel Stout

7,09
Deze imperial stout, het meest gewilde bier van de brouwerij, wordt tot in de perfectie gerijpt in eiken bourbonvaten. Zoek naar deze smakelijke traktatie met hints van bourbon en vanille met geroosterde boventonen die het gehemelte van elke fijnproever zullen bevallen. Serveer dit bier op keldertemperatuur uit een borrelglas en geniet van deze uitdrukking van Central Water's passie voor het brouwen.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 39

7,19
Deze nieuwe aanwinst in Bronckhorster's Barrel Aged serie is hun eigen Angus Triple, 13,5 maand gerijpt in Woodford Reserve bourbon vaten. Waar deze tripel normaal een ABV van 8,5% heeft, tikt dit gouden Barrel Aged bier de 12% aan. In het bier vind je sterke smaken van bourbon en vanille, met een subtiele hint van kruiden en kokosnoot.

Jopen – Zwarte Ziel 2022 BA Bourbon & Whiskey Blend

5,99
Klaar voor een lange lijst vaten? Jopen heeft deze Imperial Smoked Porter gerijpt op Heaven Hill-, Wild Turkey-, Woodford Reserve-, Early Times- en Ben Nevis-vaten. Wild Turkey geeft deze melange sterke smaken van karamel, rozijnen en marsepein. Woodford Reserve geeft het een volle zoetheid van vanille en butterscotch. Tot slot ontdek je complexe tonen van chocolade, hout en turf. Proost, voor alle duistere zielen!

Frau Gruber – 5th Anniversary Imperial Stout

26,09
De grootste Imperial Stout die Frau Gruber tot nu toe heeft gebrouwen! Enorme hoeveelheid geroosterde mouten, eiwitmouten en een productietijd van bijna 18 uur in het brouwhuis? Het werd vervolgens gefermenteerd met een mix van Frau Gruber's twee favoriete ESB-soorten en meer dan 23 maanden gerijpt in superzeldzame vanille-bourbonvaten. Pure decadentie!???

Barrel Aged Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Deze bieren zijn gerijpt op de mooiste houten vaten, waar vaak een smaakvol destilaat zoals whiskey, rum of cognac in heeft gezeten. Hierdoor heeft het speciaalbier extra complexe smaken ontwikkeld, die mooi te gebruiken zijn in een foodpairing