Brandt & Levie – Peperpaté met Amsterdamse jenever

5,50
Brandt & Levie zijn worstmakers in hart en nieren met hun hart op de tong. Ze houden niks op hun lever en geen blad voor de mond. Als trotse slagers verwerken ze varkens van kop tot kont. Met als bewijs deze paté van hart en nier, lever en tong. En een straffe jenever van Amsterdamse oorsprong.

Spaanse paté met eekhoorntjesbrood

4,99
Dit is een heerlijke paté, gemaakt van volwaardige porcini paddenstoelen en extra vergine olijfolie. Porcini paddenstoelen kennen we in Nederland veelal als Eekhoorntjesbrood. Deze paté is een voortreffelijk voorgerecht, ideaal voor op een borreltoastje, maar zorgt ook voor een diepgang in uw gerechten.

Spaanse wildzwijnpaté met paddenstoelen

4,99
Deze paté van everzwijn en paddenstoelen is romig en intens van smaak, deskundig gemengd met extra vergine olijfolie. Het smaakt heerlijk op een dunne toast geserveerd met rozijnen of enkele gedroogde tomaten.