Abbaye Notre-Dame de Saint-Rémy – Trappistes Rochefort 10

3,39

Deze Rochefort 10 heeft een diep roodbruine kleur en een mooi aroma. Een mooi bier om eens te proeven bij complexere smaken van de BBQ!

Sint Bernardus – Abt 12

2,79

St.Bernardus Abt 12 heeft een zeer fruitig aroma, afkomstig van onze eigen specifieke gist. Het zit boordevol complexe smaken en blinkt uit door zijn lange bitterzoete afdronk. Het bier laat zich vlot drinken door zijn zachte volmondige smaak en perfecte evenwicht tussen bitter en zoet. Een Abt drinken is met volle teugen van het leven genieten.

Door zijn smaakvolle karakter kan de Abt 12 zijn mannetje staan tegenover een waaier aan rijke vleesgerechten en wild bereidingen, zoals bijvoorbeeld stoverij en konijn. Blauwe kaas, bijvoorbeeld Roquefort, vormen ook een ‘perfect match’ met de Abt 12. En vergeet niet om hem te combineren met chocolade, voor een onverwachte maar zeer geslaagde combinatie.

Quadrupel Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Quadrupel is een vol en zwaar bovengistend speciaalbier met een alcoholpercentage van 8,5% tot 12%. De kleur varieert van donker koper tot zeer donkerbruin en is helder. In de neus kan je de karamelmout, kandij en gedroogd fruit herkennen. Als smaak proef je karamel, een licht bittertje en mooie zoetalcoholische nasmaak. Een Quadrupel komt in de traditionele abdij- en trappistenbrouwerijen op de 4e plek na de Blond, Dubbel en de Tripel. Het Nederlandse La Trappe heeft deze naam bedacht.