Rillette van Eend

5,49
Een echte klassieker: Franse rillette van eend. Heerlijk op een toast of op een Franse baguette. Sommigen vinden het weg hebben van paté, maar wij vinden deze nóg lekkerder. Goed te combineren met cornichons of zure uitjes.

Spaanse paté met eekhoorntjesbrood

4,99
Dit is een heerlijke paté, gemaakt van volwaardige porcini paddenstoelen en extra vergine olijfolie. Porcini paddenstoelen kennen we in Nederland veelal als Eekhoorntjesbrood. Deze paté is een voortreffelijk voorgerecht, ideaal voor op een borreltoastje, maar zorgt ook voor een diepgang in uw gerechten.

Spaanse wildzwijnpaté met paddenstoelen

4,99
Deze paté van everzwijn en paddenstoelen is romig en intens van smaak, deskundig gemengd met extra vergine olijfolie. Het smaakt heerlijk op een dunne toast geserveerd met rozijnen of enkele gedroogde tomaten.

Terrine Gevogelte met Armagnac

5,49
Onze Franse klassieke terrine. Sommigen vinden het weg hebben van paté, maar wij vinden deze nóg lekkerder. In onze terrines zitten geen schadelijk toegevoegd geur, kleur of smaakstoffen. Elke keer weer andere lekkere nieuwe smaken!

Terrine Reebok en Eekhoorntjesbrood

5,49
Een heerlijke Franse klassieke terrine. Sommigen vinden het weg hebben van paté, maar wij vinden deze nóg lekkerder. In deze terrines zitten geen schadelijke toegevoegde geur, kleur of smaakstoffen. Elke keer weer andere lekkere nieuwe smaken!

De lekkerste borrelhapjes online kopen bij BIER&VLEES.