Brandt & Levie – BIO Chili en oregano

7,75
Biologische droge worst met chili en oregano.

Brandt & Levie – BIO Knoflook en nootmuskaat

7,75
Biologische droge worst met knoflook en nootmuskaat.

Brandt & Levie – BIO Lavendel

7,75
Biologische droge worst met lavendel.

Brandt & Levie – BIO Leverworst klein

5,50
Het Hollandse gezegde 'long en lever verteren' is Brandt & Levie op het lijf geschreven. Ze kopen hele varkens en verwerken ze van kop tot staart. In hun leverworst zit geen long, maar wel lever, zwoerd en kopvlees. Ze brengen hem op smaak met majoraan.

Brandt & Levie – BIO Rozemarijn en rozenblaadjes

7,75
Biologische droge worst met rozemarijn en rozenblaadjes.

Brandt & Levie – BIO Venkelzaad

7,75
Biologische droge worst met venkelzaad.

Brandt & Levie – Peperpaté met Amsterdamse jenever

5,50
Brandt & Levie zijn worstmakers in hart en nieren met hun hart op de tong. Ze houden niks op hun lever en geen blad voor de mond. Als trotse slagers verwerken ze varkens van kop tot kont. Met als bewijs deze paté van hart en nier, lever en tong. En een straffe jenever van Amsterdamse oorsprong.

Brandt & Levie – Pistache en Siciliaanse citroen

8,75
Droge worst met pistache en Siciliaanse citroen.

Brandt & Levie – Truffel

9,50
Droge worst met truffel.

Brandt & Levie – Whisky

8,75
Brandt & Levie zijn Jiri, Geert en Samuel. Drie chefs met een missie: Mensen inspireren om beter vlees te eten. In hun worstenmakerij blijven ze altijd experimenteren en zoeken naar nieuwe smaken. Een resultaat hiervan is deze seasonal: Droge worst met Whisky smaak. Tijdelijk op de plank en niet te missen. We horen graag wat je van deze smaak vindt!

Spaanse paté met eekhoorntjesbrood

4,99
Dit is een heerlijke paté, gemaakt van volwaardige porcini paddenstoelen en extra vergine olijfolie. Porcini paddenstoelen kennen we in Nederland veelal als Eekhoorntjesbrood. Deze paté is een voortreffelijk voorgerecht, ideaal voor op een borreltoastje, maar zorgt ook voor een diepgang in uw gerechten.

Spaanse wildzwijnpaté met paddenstoelen

4,99
Deze paté van everzwijn en paddenstoelen is romig en intens van smaak, deskundig gemengd met extra vergine olijfolie. Het smaakt heerlijk op een dunne toast geserveerd met rozijnen of enkele gedroogde tomaten.

De lekkerste borrelhapjes online kopen bij BIER&VLEES.