Brasserie d’Orval – Orval

2,59

De Orval van Brasserie d’Orval is een Trappist met een alcoholpercentage van 6,9%. Dit bier heeft een donkergele kleur. In de neus ervaar je tonen van citroen. Deze Orval heeft een frisse smaak met een zurige afdronk. Je proeft een aantal toetsen van grapefruit en bloemen. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Red Ale – Wijngoed Montferland Collab

7,19
In hun bestaande Barrel Aged Serie heeft Bronckhorster Brewing al 2 (no.19 en no.24) bieren uitgebracht waarin ze bieren hebben laten rijpen op de vaten van Wijngoed Montferland. Nu presenteren ze het derde bier in zeer beperkte oplage! Ze hebben een Imperial Red Ale voor 11 maanden laten rijpen in de Regent (Rode Wijn) vaten van Montferland. Het resultaat is een bier met 10,5% alc met een schitterende rode gloed. Tonen van karamel, toffee en hout complementeren de mooie krachtige rode wijn.

De Struise Brouwers – Pannepot: Old Fisherman’s Ale

4,39
Bij Struise houden ze van alle bieren die we maken. Als er echter maar één moet zijn die ze met recht en reden het 'vlaggenschip' mogen noemen, dan is het Pannepot wel. Na een leven lang smakelijke, maar 'veiligere' bieren te hebben gebrouwen, was dit Struise's eerste stap in een wereld van extremen en heeft het een grote verantwoordelijkheid in wie ze vandaag de dag zijn. Deze 'Old Fisherman's Ale', vernoemd naar de visserstrawlers waarop mannen lijf en leden zouden riskeren om hun gezin te voeden, zit ergens tussen een Belgisch sterk donker bier en een stout in. Het giet een weelderig donkerbruin met een romige bruine schuimkraag. Elke slok raakt je met complexe smaken van geroosterde bitterheid en diepe karamelzoetheid. Met al zijn donkere en sterke complexiteit leent dit bier zich perfect voor alle soorten vatrijping, en dat is precies wat Struise heeft gedaan. Ze hebben het gerijpt op verschillende vaten, waaronder bourbon en calvados. Mis het niet en probeer het snel!

Hudson Valley Brewery – Amulet

16,49

Sour Farmhouse Ale geconditioneerd op bosbessen en hibiscusbloemen, een jaar gerijpt op eikenhout. Het bier is op fles geconditioneerd met champagnegist, dus gelieve koud te openen, voorzichtig te schenken en wat bezinksel te verwachten.

Huyghe – Delirium Tremens

3,39
De toespeling op roze olifanten en de naamkeuze berusten niet op toeval. Met een bijzonder karakter is de unieke smaak het resultaat van drievoudige fermentatie en het gebruik van drie verschillende giststammen. Zoete biscuit-moutruggengraat, ondersteund door aangename warmte en kruiden, eindigt goed rond, bloemig en droog.

Jopen – Don’t tRYE This @home! White Oaked

4,99
Een krachtige roggewijn met een zachte, volle body. Verwarmende smaken van karamel en je proeft de kruiden van de rogge. Maar dit was niet genoeg! Tijdens het brouwen heeft Jopen American Oak en een deel van de Tomintoul barrel aged variant aan het bier toegevoegd. Dit geeft het bier tonen van eikenhout en vanille. Dus was het het proberen waard?

Oersoep – Dodgeball

2,39

“Grab life by the balls!”

Deze heerlijk verfrissende alcoholvrije IPA bevat een rijke blend van Cascade, Mosaic en Citra hoppen. Dit zorgt voor een knallend smaakpalet met veel citrustonen. Deze alcoholvrije IPA bevat maximaal 0,3% alcohol.

Deze held is bekroond met zilver tijdens de Dutch Beer Challenge 2020. Dit maakt hem het beste craft alcoholarme/-vrij bier van Nederland!

Oersoep – Señor Mango

1,89

Señor Mango van Oersoep is een schitterende Nederlandse Radler met een unieke smaak van mango.

Een mooie citrustoon in de afdronk zorgt ervoor dat dit het ideale fietsbiertje is deze zomer!

Echt helemaal 0.0%!

Oersoep/Poesiat & Kater – F#cktoberfest

3,39
Deze eigenzinnige versie van de über klassieke Duitse bierstijl Kölsch heeft Oersoep samen gebrouwen met brouwerij Poesiat & Kater uit Amsterdam. Dit super doordrinkbare bier heeft een zachte moutige body en een klassiek Duits hop aroma. Om niet aan het Reinheitsgebot te voldoen hebben we citroengras tijdens de vergisting van dit bier toegevoegd. Dit geeft een fantastische citrusachtige afdronk. Prosit!

Tre Fontane – Sinergia ’21

5,89

Tre Fontane Sinergia ’21  Limited Edition is een dubbel. DIt bier is zo bijzonder omdat het door collab tussen 3 Trappistenbrouwerijen is ontstaan.

Dit bier heeft een bruin-amber kleur. Je proeft gebande mout in combinatie met chocolade en karamel. Dit bier heeft een mooie body, zoals je van Trappisten gewend bent. In de afdronk een mooie bitterzoetje. met een alcoholpercentage van 7.5%.