Big Belly – Liquid Christmas

4,59
Namens Big Belly: 'Merry Christmas, our beloved Big Belly Friends!' Aardig zijn ze daar hè. Wat nog veel aardiger is; Deze Red Velvet Coconut Christmas Cake Quad! Een mond vol quadrupel. Neem hem mee naar de schoonouders, schenk hem als dessert, en je kan eindelijk met ze door één deur! En dat is niet de uitgang...

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Red Ale – Wijngoed Montferland Collab

7,19
In hun bestaande Barrel Aged Serie heeft Bronckhorster Brewing al 2 (no.19 en no.24) bieren uitgebracht waarin ze bieren hebben laten rijpen op de vaten van Wijngoed Montferland. Nu presenteren ze het derde bier in zeer beperkte oplage! Ze hebben een Imperial Red Ale voor 11 maanden laten rijpen in de Regent (Rode Wijn) vaten van Montferland. Het resultaat is een bier met 10,5% alc met een schitterende rode gloed. Tonen van karamel, toffee en hout complementeren de mooie krachtige rode wijn.

Bronckhorster Brewing – Next Generation Series No. 4

3,19

Een frisse en droge Saison met een verfijnde kruidigheid. Door de toevoeging van vlierbloesem en limoenschil krijgt dit bier een verassende licht zoete en volle afdronk. Absoluut een bier waar de lente naar vraagt!

De Struise Brouwers – Pannepot: Reserva 2019

4,39
Bij Struise houden ze van alle bieren die we maken. Als er echter maar één moet zijn die ze met recht en reden het 'vlaggenschip' mogen noemen, dan is het Pannepot wel. Na een leven lang smakelijke, maar 'veiligere' bieren te hebben gebrouwen, was dit Struise's eerste stap in een wereld van extremen en heeft het een grote verantwoordelijkheid in wie ze vandaag de dag zijn. Deze 'Old Fisherman's Ale', vernoemd naar de visserstrawlers waarop mannen lijf en leden zouden riskeren om hun gezin te voeden, zit ergens tussen een Belgisch sterk donker bier en een stout in. Het giet een weelderig donkerbruin met een romige bruine schuimkraag. Elke slok raakt je met complexe smaken van geroosterde bitterheid en diepe karamelzoetheid. Met al zijn donkere en sterke complexiteit leent dit bier zich perfect voor alle soorten vatrijping, en dat is precies wat Struise heeft gedaan. Ze hebben het gerijpt op verschillende vaten, waaronder bourbon en calvados. Mis het niet en probeer het snel!

Hudson Valley Brewery – Amulet

16,49

Sour Farmhouse Ale geconditioneerd op bosbessen en hibiscusbloemen, een jaar gerijpt op eikenhout. Het bier is op fles geconditioneerd met champagnegist, dus gelieve koud te openen, voorzichtig te schenken en wat bezinksel te verwachten.

Jopen – Don’t tRYE This @home! BA Tomintoul

5,99
Don't be afraid to tRYE! Jopen heeft deze roggewijn gerijpt op Tomintoul whiskyvaten. Dit levert een heldere koperkleur op met aroma's van abrikoos en wijnballen. Wijnballen? Ja, die grote rode bal die je op de kermis kunt krijgen. Tonnen nostalgie! Het bier is lekker zoet met smaken van karamel en abrikoos.

Jopen – Don’t tRYE This @home! White Oaked

4,99
Een krachtige roggewijn met een zachte, volle body. Verwarmende smaken van karamel en je proeft de kruiden van de rogge. Maar dit was niet genoeg! Tijdens het brouwen heeft Jopen American Oak en een deel van de Tomintoul barrel aged variant aan het bier toegevoegd. Dit geeft het bier tonen van eikenhout en vanille. Dus was het het proberen waard?

Kees – Spring Blossom

3,09

Kees! Blossom Pale Ale is een oranjekleurig bier met een lente-achtige frisheid van onder meer citrus. In het bier is bloesem verwerkt en dat vertaalt zich naar bloemige karakter die een mooie balans hebben met de zoetige mouttonen.

Letra – Alvarinho BA Grape Ale

4,69
Een Portugese Grape Ale die de wereld van wijn en ambachtelijk bier uit de Minho-regio verbindt. Voor het gebruik van 30% wijnmost van de variëteit Alvarinho en 70% gerstemoutwort en fermentatie met Saison-gist. De complexiteit neemt toe met een later stadium van 7 maanden in Alvarinho wijnvaten. Zintuiglijk wordt het duidelijk een lichte zuurgraad van de wijn, in balans met de fruitige tonen van de fermentatie en het vatstadium van Alvarinho

Mad Scientist/ Ārpus Brewing Co. – Erlenmeyer Bong

5,89
Nieuw-Zeeland Dry Hopped New Wave Saison gebrouwen door Mad Scientist met hun vrienden van Ārpus Brewing uit Letland.

Oersoep/Poesiat & Kater – F#cktoberfest

3,39
Deze eigenzinnige versie van de über klassieke Duitse bierstijl Kölsch heeft Oersoep samen gebrouwen met brouwerij Poesiat & Kater uit Amsterdam. Dit super doordrinkbare bier heeft een zachte moutige body en een klassiek Duits hop aroma. Om niet aan het Reinheitsgebot te voldoen hebben we citroengras tijdens de vergisting van dit bier toegevoegd. Dit geeft een fantastische citrusachtige afdronk. Prosit!

Sint Bernardus – Christmas Ale

7,95
Dit speciaalbier kenmerkt zich door zijn diepe donkere kleur, met een romige, dikke schuimkraag en een volle, bijna fluwelige smaak met een fruitige neus. Jaarlijks gebrouwen voor de feestdagen, zijn de lange winternachten perfecte momenten om met of zonder vrienden van dit bier te genieten en te genieten van zijn unieke, complexe smaak.

Sint Bernardus – Tokyo

2,99
St. Bernardus Tokyo is beroemd om zijn hints van citrus, gecombineerd met sympathieke bloemen van kamille en fruitige gistaroma’s van banaan en rode appel. Oplettende bierliefhebbers kunnen ook een vleugje kruidnagel en vanille ontdekken, evenals de typische esters van onze unieke St. Bernardus-gist. Een verfrissend bier met een kruidig ​​aroma en een lichte hint van bitterheid en zuurheid op de achterkant van het gehemelte! Een echte traktatie voor de meer avontuurlijke bierliefhebber.

To Ol – Brokilde Yeaster Bunny

4,69

To Øl Yeaster Bunny is een Farmhouse IPA gebrouwen met een lokaal geëxtraheerde brett-gist van een Deense perenboom. Het is gedryhopped met Citra & Mozaïek en exclusief gebrouwen voor het prachtige paasseizoen.