Ārpus Brewing – Mango x Vanilla Session Sour Ale

5,09
Deze Session Sour wordt gebrouwen door middel van verse mango’s. Ook zul je romige accenten van vanille aantreffen in zowel de geur als de smaak. Door het gebruik van mango krijgt het bier een zoete en lichtzure smaak, onderbouwd door invloeden van hop.

Oersoep – Juicebox Hero Cherry Edition

3,49
Dit dieprode monster is het boegbeeld van Oersoeps liefde voor fijne fruitige sours. In de gisttank gebruiken ze een combinatie van biergisten en melkzuurbacteriën. Deze mix maakt het bier fruitig en mooi zuur. De grote hoeveelheid krieken geven het bier een stevig aroma van zure kers en de zachte smaak van noten uit de pitten. De Loral hoppen versterken het zacht bittere rood fruit karakter.

Oso Brew / Amundsen – Bjørn to Be Wild

7,19
Een hele lekkere Collab met Amundsen heeft deze Sour - Fruited Berliner Weisse opgeleverd. Ga hier maar eens even goed voor zitten, want dit wordt genieten!

Rock City – Very Berry

5,25
Een heerlijk alcoholisch fruitsapje. Een volle smaak van frambozen en bramen, aangevuld met lactose om de zoete smaak nog te

The Garden Brewery – Imperial Florida Weisse #10: Lychee, Mandarin & Lime

5,39
Zoet fruit ontmoet zuur bier. Rijp mandarijnvlees, lychees en zurige limoenschil in balans met verzachtende vanillestokjes.

The Piggy Brewing Company – Shorba

4,19
Zuur bier met een frambozenondertoon.