Brandt & Levie – BIO Leverworst klein

5,50
Het Hollandse gezegde 'long en lever verteren' is Brandt & Levie op het lijf geschreven. Ze kopen hele varkens en verwerken ze van kop tot staart. In hun leverworst zit geen long, maar wel lever, zwoerd en kopvlees. Ze brengen hem op smaak met majoraan.

Brandt & Levie – BIO Pastasaus rozemarijnworst

7,75
Biologische pastasaus van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Voor drie goede borden pasta.

Brandt & Levie – BIO Pastasaus venkelworst

7,75
Biologische pastasaus van verse venkelworst. Voor drie goede borden pasta.

Brandt & Levie – BIO Chili en oregano

7,75
Biologische droge worst met chili en oregano.

Brandt & Levie – BIO Venkelzaad

7,75
Biologische droge worst met venkelzaad.

Brandt & Levie – Pistache en Siciliaanse citroen

8,75
Droge worst met pistache en Siciliaanse citroen.

Brandt & Levie – Truffel

9,50
Droge worst met truffel.

Brandt & Levie – Wagyu gedroogd

8,75
Wagyu vlees komt oorspronkelijk uit Japan. Maar ook in Nederland wordt steeds meer Wagyu gehouden. Brandt & Levie's Wagyu vlees komt van runderen die vrij hebben rondgelopen in de Schoorlse duinen of in de Drenthse weide. Lokaal Wagyu, daar houden we van!

Duroc Boston Butt (1/2)

32,50
Boston Butt komt niet uit de bil (zoals sommigen denken), maar het is een deel uit de schouder van het

Duroc Buikspek (met zwoerd)

17,50
Het lekkerste buikspek dat je hebt geproefd! Dit heerlijke Duroc varken heeft de ideale vetmarmering en dat proef je! Hier

Duroc Buikspek (zonder zwoerd)

17,50
Het lekkerste buikspek dat je hebt geproefd! Dit heerlijke Duroc varken heeft de ideale vetmarmering en dat proef je! Dit

Spare-ribs Duroc

16,50
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.

Spare-ribs wide cut

7,50
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.

Varkensvlees koop je online bij BIER&VLEES.

Het varken is onmisbaar bij de klassieke Amerikaanse BBQ. Wij hebben voor jou de lekkerste stukken kwaliteitsvlees uitgezocht, die je online kunt bestellen. Probeer ook met deze geweldige stukken eens een mooie foodpairing met BIER en VLEES te maken!