Azvex Brewing co.

FRXhbjsWQAEPlwJ

Het Verhaal

Azvex Brewing Company is een trotse brouwerij met een passie voor het creëren van de perfecte bierervaring voor elke klant. Hun toewijding aan het brouwen van uitstekend bier is ongeëvenaard, wat resulteert in de beste mogelijke smaak en kwaliteit van hun producten. De brouwers bij Azvex hebben een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteed aan het perfectioneren van hun vaardigheden en kennis op het gebied van bier. Met jaren van onderzoek, experimenteren en brouwen hebben ze hun begrip van de subtiele nuances van bier ontwikkeld en verbeterd. Hiernaast hebben ze zich ook verdiept in het runnen van een bedrijf en hoe ze hun diensten kunnen verbeteren om klanten nog beter van dienst te zijn. Het is om deze redenen dat Azvex Brewing Company is opgericht, om hun passie voor bier te delen en klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Azvex Brewing Co. opent in Liverpool – Spannend nieuws! Na veel overwegingen heeft Azvex Brewing Co. besloten om zich te vestigen in Liverpool, een stad die bekend staat om zijn muziek, voetbal, toerisme en bruisend nachtleven. Hoewel Liverpool niet vaak beschouwd wordt als een “bierstad”, heeft het alle ingrediënten die nodig zijn voor een bloeiende bierscene – bars, brouwerijen en gepassioneerde mensen. Nu de stad momenteel enorme regeneratieplannen ondergaat, is het de perfecte tijd om deze al indrukwekkende biercultuur uit te breiden. Azvex hoopt zich aan te sluiten bij bedrijven zoals de Carnival Brewing Company om zo deze opwindende scene verder te verbeteren.

Azvex – Electronic Butterfly

4,79
Gebrouwen met El Dorado, Loral & Citra hop.

Azvex – Murex Monsters

5,59
Bij Murex Monsters heeft Azvex een hop toegevoegd waar ze tot nu toe alleen maar mee hebben geploeterd - Riwaka, een ongelooflijke nieuwere hopvariëteit. In combinatie met de klassiekers aller tijden Citra en Simcoe... is het echt een monster.

Azvex – Mycorrhizal Network

5,59
Mogelijk gemaakt door Citra, Galaxy en El Dorado zorgvuldig met elkaar te verweven.

Azvex – Strange Orrery

5,59
Gedryhopt met Citra, Strata & Simcoe.