Azvex Brewing co.

FRXhbjsWQAEPlwJ

Het Verhaal

Azvex Brewing Company is een trotse brouwerij met een passie voor het creëren van de perfecte bierervaring voor elke klant. Hun toewijding aan het brouwen van uitstekend bier is ongeëvenaard, wat resulteert in de beste mogelijke smaak en kwaliteit van hun producten. De brouwers bij Azvex hebben een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteed aan het perfectioneren van hun vaardigheden en kennis op het gebied van bier. Met jaren van onderzoek, experimenteren en brouwen hebben ze hun begrip van de subtiele nuances van bier ontwikkeld en verbeterd. Hiernaast hebben ze zich ook verdiept in het runnen van een bedrijf en hoe ze hun diensten kunnen verbeteren om klanten nog beter van dienst te zijn. Het is om deze redenen dat Azvex Brewing Company is opgericht, om hun passie voor bier te delen en klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Azvex Brewing Co. opent in Liverpool – Spannend nieuws! Na veel overwegingen heeft Azvex Brewing Co. besloten om zich te vestigen in Liverpool, een stad die bekend staat om zijn muziek, voetbal, toerisme en bruisend nachtleven. Hoewel Liverpool niet vaak beschouwd wordt als een “bierstad”, heeft het alle ingrediënten die nodig zijn voor een bloeiende bierscene – bars, brouwerijen en gepassioneerde mensen. Nu de stad momenteel enorme regeneratieplannen ondergaat, is het de perfecte tijd om deze al indrukwekkende biercultuur uit te breiden. Azvex hoopt zich aan te sluiten bij bedrijven zoals de Carnival Brewing Company om zo deze opwindende scene verder te verbeteren.

Azvex – Lion Mane Haircuts

5,47

Lion Mane Haircuts van Azvex Brewing uit Engeland is een double IPA gebrouwen met Citra & Nelson Sauvin hop. De Citra geeft tropische tonen en de Nelson Sauvin geeft de typische tonen van witte bessen en wijndruiven.

Azvex – Strategic Reserve 2

9,79
Azvex Strategic Reserve 2 Imperial Stout is een bijzonder bier van Azvex Brewing Company, een ambachtelijke brouwerij uit Engeland. Het is een imperial stout met een alcoholpercentage van 12% die is verrijkt met enorme hoeveelheden Canadese ahornsiroop. Daarnaast is er ook El Salvadoriaanse koffie aan toegevoegd voor een extra dimensie van smaak. Dit bier heeft een diepzwarte kleur met een bruine schuimkraag. Het aroma is een verleidelijke combinatie van zoete ahornsiroop, geroosterde mout, chocolade en koffie. De smaak is vol en romig, met tonen van karamel, vanille, noten, toffee en een subtiele bitterheid van de koffie. De afdronk is lang en verwarmend, met een hint van alcohol en een blijvende zoetheid.