Bevog Brewery – AISLA

14,09
Aisla is een wonderbaarlijk rijke, dikke en geroosterde Barrel Aged Imperial Stout. Ruwe smeulende turftonen van Laphroaig-vaten, zachtjes verzacht door de zoete karamel- en vanilletonen van bourbonvaten, gemengd in een fles van perfectie. Een adembenemende verwennerij. Slàinte!

Big Belly – Liquid Christmas 2-year BA

7,99
Big Belly's hit Liquid Christmas Desserts uit een barrel?! Ja zeker, dit keer heeft hun Red Velvet Christmas Cake Quadruple op whiskeyvaten gelegen. Ruim 2 jaar heeft dit bier gerijpt op hun eigen geïmporteerde vaten uit Schotland. Het bier geeft je een verwarmend en boozy mondgevoel met tonen van kokos, chocolade en vanille. Met dit bier scoor je niet alleen in December, maar in de hele winter.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 32

6,89

De nieuwste topper uit de Barrel Aged Series van Bronckhorster Brewing Company: #31! Deze heerlijke Barleywine heeft 8 maanden gerijpt op Ardmore vaten.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 33

6,89
De nieuwste topper uit de Barrel Aged Series van Bronckhorster Brewing Company: #33!

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 35

7,19
Voor No. 1 in Bronckhorster Brewing's Barrel Aged Serie hadden ze de Jack Daniel’s vaten al ontdekt. Destijds was het de Tripel, nu is gekozen voor de BBC Four (hun eigen donkere quadrupel bier). De Jack-vaten geven al heerlijke tonen van vanille, honing en zongedroogd fruit mee. Door de BBC Four te rijpen als basisbier, krijgt het een wat kruidige afdronk.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 37

7,19
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.

Bronckhorster Brewing – Curiosit? #2

17,50
Curiosité van Bronckhorster is de tweede editie van deze barrel aged blend series waarin de brouwer diverse bieren, die gerijpt zijn op verschillende vaten met elkaar blend. Verwacht een enorm smakenpallet!

Brouwerij Bliksem – Battle of the Blends 2022

5,19

Het beste van het beste krijg je als je een dikke Imperial Stout vijftien maanden rijpt op peated Whisky vaten en blendt met een bitterzoete Barley-wine. Wat proef je dan? Alles! “Balance to the FORCE, it brings…”

Jopen – Don’t tRYE This @home! BA Tomintoul

5,99
Don't be afraid to tRYE! Jopen heeft deze roggewijn gerijpt op Tomintoul whiskyvaten. Dit levert een heldere koperkleur op met aroma's van abrikoos en wijnballen. Wijnballen? Ja, die grote rode bal die je op de kermis kunt krijgen. Tonnen nostalgie! Het bier is lekker zoet met smaken van karamel en abrikoos.

Kees – Barrel Project Bourbon & Islay

4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.

Mannenpap – Black Oxx: Bunnahabhain BA

5,69
Black Oxx is een volle, vette Russian Imperial Stout. Zoetige chocolade- en lichte salmiakaanzet, donkere en duistere afdronk met geroosterde tonen.

P?hjala – Kamin (Cellar Series)

8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.

P?hjala/ Brouwerij Wilderen – Wild Dark Nights (Cellar Series)

9,09
Bier speciaal gebrouwen ter ere van 20 jaar Multi Bier. Een viering van kwaliteit, partnerschap en vriendschap geïnspireerd door Tripel Kanunnik en Pime Öö. Gerijpt in Wild Weasel whiskyvaten.

Ritual Lab – Papanero: Laphroaig Barrel Aged

9,39
Russian Imperial Stout gerijpt in Laphroaigvaten. Donker, troebel, geturfd.

Vliegende Paard Brouwers – Pr?aris Grand Cru Laphroaig BA

12,79
Deze Quadrupel heeft op Laphrioag vaten gelegen, waardoor het bier een hele mooie turfsmaak heeft gekregen.

Walhalla – Daemon #19 Astaroth: Benrinnes Speyside BA

6,69
ASTAROTH is een smaaksymfonie van donkere en gerookte mouten, een volle body door een dubbele puree en een lang aanhoudende afdronk. ASTAROTH is een van de Grote Hertogen van de Hel en maakt samen met Beëlzebub en Lucifer deel uit van de Unholy Trinity. Dit is de versie die is gerijpt op Benrinnes Speyside Whisky vaten.

Walhalla – Daemon #19 Astaroth: Croftengea Peated BA

6,69
ASTAROTH is een smaaksymfonie van donkere en gerookte mouten, een volle body door een dubbele puree en een lang aanhoudende afdronk. ASTAROTH is een van de Grote Hertogen van de Hel en maakt samen met Beëlzebub en Lucifer deel uit van de Unholy Trinity. Dit is de versie die is gerijpt op Croftengea Peated Whisky vaten.

White Pony Microbrewery – Abstract Life Hellucination

7,99
Gerstewijn gerijpt in Armagnac- en Whiskeyvaten met rozijnen en gedroogde dadels toegevoegd.