281902009_2109144779268042_4484390216151001521_n

The Garden Brewery

est.2016

The Garden Brewery is een bekroonde microbrouwerij in Zagreb, Kroatië.

Opgericht in 2016 om fantastisch ambachtelijk bier naar de opbloeiende muziekfestivals aan de schitterende Adriatische kust van Kroatië te brengen, worden onze bieren gebrouwen voor de ervaringen die ons samenbrengen.
Van dorstlessende zomerbieren en fruitige zuurtjes, tot ons experimentele assortiment – onze bieren worden gebrouwen met creativiteit, innovatie en een passie voor experimenteren.
Of het nu gaat om het ontdekken van een nieuwe bierstijl, het verkennen van het landschap van Kroatië en het voelen van de zeewind aan de kust, of het bezoeken van onze festivallocatie in Tisno tijdens de zomermaanden, The Garden Brewery viert bier als een verfrissend eenvoudige manier van verbinden, in een soms losgekoppeld wereld.
Kom ons bezoeken in onze brouwerij in Žitnjak! We laten je alles zien in de brouwinstallatie, vertellen je over onze apparatuur en leggen het brouwproces stap voor stap uit, van brouwen tot serveren. We bieden je een begeleide proeverij van onze bieren aan en je kunt delen van de brouwerij zien die het grote publiek normaal niet ziet. Begeleide brouwerijtours worden georganiseerd tijdens de weekenden en zijn perfect voor verjaardagsfeestjes, teambuilding-sessies en voor vrienden, families en liefhebbers van ambachtelijk bier! Wat is er beter dan te genieten van The Garden bier op de plek waar het gecreëerd is, rechtstreeks van de bron, waar je de hop kunt ruiken terwijl je je glas vasthoudt en de brouwerij tegelijkertijd kunt bekijken?