Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck – Trignac XII

21,09
Bij Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck rijpen ze hun Kasteel Tripel in gerecyclede cognacvaten. Deze bierstijl heet ‘Barrel Aged’, rijpingsbier in gerecyclede vaten. Vanhonsebroucks brouwer vult eerder gebruikte cognacvaten af met Kasteel Tripel, zodat het bier de smaak van cognac behoudt zonder de eigen identiteit te verliezen. De Trignac is een volmondig degustatiebier en spreekt iedereen aan die van bier en cognac houdt!

Kees – Barrel Project 21.10

6,99

Een zwaar donker bier met karakter is wat je mag verwachten.

P?hjala – Kamin (Cellar Series)

8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.

Ritual Lab – Papanero: Cognac XO Barrel Aged

9,39
Ritual Lab presenteert de tweede creatie die uit hun kelder komt; Deze keer werd de Papanero verfraaid door een passage van 9 maanden in ex Cognac XO-vaten die hem een ​​nieuwe look gaven. Bijna geen koolzuur, geen schuim, meer een versterkte wijn dan een bier: Weelderig, elegant en complex.

Vliegende Paard Brouwers – Pr?aris Grand Cru Double BA – Cognac & White Wine

12,79
Deze Quadrupel heeft op twee houten vaten gelegen: Remy Martin Cognac vaten en vaten van een mooie witte wijn. Samen brengt dit een hele mooie complexiteit.