Põhjala – Kamin (Cellar Series)

8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.

Põhjala – Öö XO (Cellar Series)

6,19
Een speciale versie van de Öö, maanden gerijpt in Cognac vaten. Smaak: Een zijdezachte textuur van donkere mouten, rood fruit, cognac, zoethout en honing. Hints van melasse vermengen zich met die van rijke donkere chocolade, allemaal in balans met elegante tannines die het gehemelte reinigen. Uiterlijk: pikzwart - zo donker als de nachtelijke hemel, met een ondoorzichtige bruine kop. Neus: Donker fruit, pruimen, rozijnen, veenbessen en druiven - een rijke bosvruchtenjam komt eerst in de neus met wat espresso-tonen en donkere suiker. Kersen, cognac, tannines en hints van kruiden blijven op de achtergrond hangen. Mouten: Pale Ale, Munich, Carafa II Special, Special B, Chocolademout, Crystal 300, Demerara-suiker. Hop: Magnum, Northern Brewer

Ritual Lab – Papanero: Cognac XO Barrel Aged

9,39
Ritual Lab presenteert de tweede creatie die uit hun kelder komt; Deze keer werd de Papanero verfraaid door een passage van 9 maanden in ex Cognac XO-vaten die hem een ​​nieuwe look gaven. Bijna geen koolzuur, geen schuim, meer een versterkte wijn dan een bier: Weelderig, elegant en complex.

Vliegende Paard Brouwers – Préaris Grand Cru Double BA – Cognac & White Wine

12,79
Deze Quadrupel heeft op twee houten vaten gelegen: Remy Martin Cognac vaten en vaten van een mooie witte wijn. Samen brengt dit een hele mooie complexiteit.