Een Bier&Vlees Pakket – Het beste kado dat je maar kunt geven.

Op zoek naar een kado voor je vriend, vader, collega of je vrouw? Een kado dat bijna iedereen fijn vindt om te krijgen, is een Bier&Vlees pakket. Je kunt zelf je pakket samenstellen met alleen lekkere biertjes of een combinatie van bier en vlees.

 

Toont alle 6 resultaten

Toon zijbalk
Sluiten

Het Surprise pakket

25,00
Indit pakket verrasen we je met 8 speciaal bieren met een verkoopwaarde van minimaal €30. Bij het bestellen kan je aangeven welke bierstijl je echt niet wilt, dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden!
Sluiten

IPA – Zelf samenstellen

Vanaf: 29,08
Ben je een IPA liefhebber? Wij hebben de allerbeste IPA's van dit moment geselecteerd. Kies je favoriete IPA bieren en ontvang een flinke bundelkorting.
Nieuw
Omer merci papa
Sluiten

Omer – Merci (Papa)

17,99

Verras je vader met deze geweldige geschenkverpakking van Ömer! Dit pakket kan je makkelijk met je vader delen omdat er 2 proefglazen en 2 biertjes in zitten.

Speciaalbier pakket soepel en suptiel
Sluiten

Soepel & Subtiel speciaalbier pakket – Zelf samenstellen

Vanaf: 15,21
Wij hebben de lekkerste speciaalbieren uit de categorie Soepel & Subtiel voor jullie geselecteerd. Als kers op de taart kunnen jullie het pakket zelf samenstellen!
Nieuw
To Ol pakket met gratis glas
Sluiten

To Ol pakket met gratis glas

12,47
Denemarken heeft tijdens de eerste ronde van het EK'21 al onze harten verovert. Pak deze unieke deal mee en geniet van al het goede dat dit fantastische Deense bier ons biedt! Bij deze toffe blikken krijg je het originele To Ol glas, waar 44cl inpast, helemaal gratis!
-14%Nieuw
Verrassingsbierpakket
Sluiten

Verrassingsbierpakket (met gratis glas!)

14,99
Met dit pakket heb je zeker een goede deal te pakken! 4  bijzondere speciaal bieren van Nederlandse en internationale topbrouwerijen. Je pakt een leuke korting mee op de bieren en krijgt van ons daar ook nog eend een gratis glas blij! Leuk voor jezelf, maar kan ook netjes verpakt worden zodat je het als cadeau kunt geven!