Toont alle 2 resultaten

Het Speciaalbier verrassingspakket

24,9544,95
Hij is eindelijk weer terug, het speciaalbier verrassingspakket! In dit verrassingspakket krijg je speciaalbieren met een maximale korting van 25%. Geen keuzestress, gewoon heerlijke en bijzondere bieren. Wie wilt dat nou niet? Nu denk je misschien, maar dadelijk krijg ik bieren die ik niet lust.. Geen zorgen! Tijdens het bestellen kun je aangeven welke bierstijlen je absoluut niet wilt zodat we deze er ook niet in zullen doen. Heb je toch een biertje die je echt niet lust? Laat het ons weten en we maken het bij de volgende bestelling weer goed.

Verrassingsbierpakket (met gratis glas!)

14,99
Met dit pakket heb je zeker een goede deal te pakken! 4  bijzondere speciaal bieren van Nederlandse en internationale topbrouwerijen. Je pakt een leuke korting mee op de bieren en krijgt van ons daar ook nog eend een gratis glas blij! Leuk voor jezelf, maar kan ook netjes verpakt worden zodat je het als cadeau kunt geven!

Een BIER&VLEES Pakket – Het beste kado dat je maar kunt geven.

Op zoek naar een kado voor je vriend, vader, collega of je vrouw? Een kado dat bijna iedereen fijn vindt om te krijgen, is een Bier&Vlees pakket. Je kunt zelf je pakket samenstellen met alleen lekkere biertjes of een combinatie van bier en vlees.