Toont alle 5 resultaten

Het Surprise pakket

25,00
Indit pakket verrasen we je met 8 speciaal bieren met een verkoopwaarde van minimaal €30. Bij het bestellen kan je aangeven welke bierstijl je echt niet wilt, dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden!

Stel je eigen USA Bierpakket samen!

Vanaf: 22,78
Ons ruime assortiment van Amerikaanse bieren is met zorg samengesteld, zo weet je zeker dat je alleen de allerbeste bieren bij ons kunt kopen. Drink je dit bierpakket zelf of geef je hem cadeau?

Verrassingsbierpakket (met gratis glas!)

14,99
Met dit pakket heb je zeker een goede deal te pakken! 4  bijzondere speciaal bieren van Nederlandse en internationale topbrouwerijen. Je pakt een leuke korting mee op de bieren en krijgt van ons daar ook nog eend een gratis glas blij! Leuk voor jezelf, maar kan ook netjes verpakt worden zodat je het als cadeau kunt geven!

Voordeelpakket Speciaal Bier

2,4718,49
Mocht er één van de bieren niet meer op voorraad zijn, dan nemen wij contact met u op om samen met u een passend alternatief uit te zoeken.

Bierpakketten koop je online bij BIER&VLEES.

Deze speciaalbier pakketten zijn met zorg samengesteld en door ons met liefde geproefd. Ideaal om als cadeau te geven of om zelf lekker met je maten van te genieten!