Ārpus Brewing Co. – TDH Nelson x Rakau x Citra x Mosaic DIPA

6,49
Deze IPA van Ārpus Brewing Co. is een Triple Dry-Hopped Hazy New England Double IPA, gehopt met Nelson, Rakau, Citra en Mosaic hop.

Azvex – Seagull King

8,29

Seagull King van Azvex Brewery is een Hazy New England Double IPA van 8,0%. Hij is gehopt met Strata, Citra & Galaxy hop.

Equilibrium/ Electric Brewing Co. – Savages & Savants

9,09
Equilibrium en Electric Brewing Co. zijn begonnen met een basis van rauwe tarwe, tarwevlokken en havervlokken voordat ze hun absoluut grootste hopverhouding tot nu toe van Citra, Strata en Galaxy toevoegden. Een elektrisch geel schenkend, begroet een intens hoparoma je met smaken van krachtige citrus, stukjes ananas op siroop en een assortiment meloenen met een crèmeachtig mondgevoel. Gedurfde en diepe smaken veranderen in een romige afdronk met een prachtige expressie van Equilibriums #EQjuice-afdronk.

Equilibrium/ Mortalis Brewing Company – Humulus²

9,09
Humulus² begint met een Citra Lupomax whirlpool en een Citra T90, Citra Lupomax, Eclipse en Strata dry hop. Heldere aroma's van sinaasappelsap, ananas en passievrucht openen zich voor een achtbaanrit van sinaasappelroom, fruitcocktailbekers, mandarijnsorbet, multivitamine, stukjes ananas en gekonfijte limoen. De taaie, rijpe fruitsmaken worden in evenwicht gehouden door een hoppige bite en een regenboogmeloen #EQjuice-afdronk.

Equilibrium/ Outer Range Brewing – Orographic Effect

9,09
Na een 2-row (gerst) en tarwebasis gebruikten Equilibrium en Outer Range Brewing een Citra Lupomax whirlpool en een Galaxy, Motueka, Riwaka en Eclipse dry hop. Hazy geel schenkend, begroeten aroma's van zoet fruit en diverse citrusvruchten je voorafgaand aan een hoppige uitbarsting van sinaasappelmarmelade, stukjes mango, aardse, vochtige dennen, gras en partjes limoen.

Fermenterarna – Citra in Love: Motueka

7,29
De eerste uitgebrachte hopsoort in Fermenterarna's nieuwe "Citra in love"-serie is Motueka: 75% Citra T90 en 25% Motueka T90 hop.

Fermenterarna – Forest Fantasy

6,59
Forest Fantasy van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Fermenterarna – Fresh Harvest Citra

6,59
Fresh Harvest Citra van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met de verse oogst Citra hop van 2023.

Fermenterarna – Fresh Harvest Mosaic

7,29
Fresh Harvest Mosaic van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met de verse oogst Mosaic hop van 2024.

Fermenterarna – Late Nights Light

6,39
Late Nights Light van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Idaho 7 T90, Sabro T90, Idaho 7 Cryo en Ekuanot Cryo.

Fermenterarna – Release the Beast

6,59
Release the Beast van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Salama Brewing Co. – Electrocution

7,09
Electrocution is het uiteindelijke lot van echte gemeenen. Ongeacht of je een gigantische moordzuchtige haai bent, een handlanger met een guillotinehoed of een meedogenloze donkere cyborg die ergens in het universum een kwaadaardig imperium dient, het is de bedoeling dat je einde zal komen door een gedenkwaardige frituur. De meest memorabele slechteriken vertrekken altijd in stijl! Nu denkt Salama Brewing dat jij misschien wel een soort boosdoener bent. Daarom hebben ze deze dodelijk heerlijke en opwindende DIPA voor je gebrouwen, een breinbrekend bier dat voorbestemd is om jouw lot te zijn. Een volmondig hopsapfestijn met een knaller. Bonzend vol Citra, Azacca en Mosaic. Sterk maar fluweelzacht en gevaarlijk doordrinkbaar. Niet voor angsthazen.

Spartacus Brewing – Chest Candy

7,09
Chest Candy van Spartacus Brewing is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Nelson Sauvin, Vic Secret en Citra Lupomax® hop.

DIPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Een DIPA staat voor Double India Pale Ale. Dit bier is vaak hoger in alcohol dan een reguliere IPA.