Big Belly – Bologna

2,54
Het is de missie van Big Belly Brewing om jou keihard te laten genieten van het leven. Voor hen zit dat genieten in kleine dingen zoals een heerlijk dessert of een goede grap, maar draait het ook om herinneringen maken. De terug blik naar een verrassend moment, een eerste ervaring of een fijne plaats. Reizen is voor hen de grootste creatieve inspiratiebron en is bij uitstek een van de dingen die het leven zo mooi maakt. Nu we weer mogen reizen, gaan ze jou in gedachten meenemen naar de mooiste plaatsen ter wereld.

Big Belly – Tulum

2,84
Waan je op het strand van Tulum met deze bijzondere New England IPA! Salud!

Big Belly Brewing – Bobby Love XL

2,92

De Bobby Love XL van Big Belly Brewing is een NEIPA met een alcoholpercentage van 5,5%. Dit bier heeft een lichtgele kleur. In de neus ervaar je tonen van tropisch fruit. Deze Bobby Love heeft een frisse smaak met een tropische afdronk. Je proeft een aantal toetsen van mango en ananas. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.

Birbant – Diablo Verde

4,12

Klamme en citrusachtige hop met toetsen van Sabro en Mosaic hop. Tropische tonen, kruidige hop, wat sinaasappelschil en dennen. Licht tot mild zoetig met een medium bitterheid. Klamme en kruidige hop.

Bronckhorster Brewing – Hoptimist

2,47
Deze lekker volle Imperial IPA zit vol met hop en bitterheid. Verder bevat het bier fruitige en kruidige aroma?s voor een mooie balans, zonder de intensiteit van het bier aan te tasten. De afdronk is lekker bitter en het bier heeft een alcoholpercentage van 9,5%. Lekker om te drinken bij kruidige gerechten, pittige kazen of zoete desserts. Dit bier is het lekkerste om te schenken bij een temperatuur tussen de zes en de acht graden Celsius.

Folkingebrew – Synergy

4,87

New England-stijl TIPA (10%) met Citra Incognito, Mosaic Incognito, Citra, Mosaic, Galaxy en Sabro.

Frontaal – Easy Does It

4,87
Frontaal: "Easy Does It is onze tweede Single Hop New England Double IPA. Door het gebruik van enkel Mosaic hop, leren wij én ook jullie de smaak van Mosaic goed kennen. Inmiddels is Mosaic al een klassieker onder de hopsoorten. Vol tropisch en lekker fruitig!"

Frontaal – Selfcare #2

4,87

Selfcare hebben we vorig jaar al een keer uitgebracht, toen der tijd hadden we bij dit bier veel verlies waardoor niet iedereen een doos heeft kunnen bestellen. Het bier zelf vonden we toen al super nice. Daarom hebben we besloten dit bier nog een keer uit te brengen en dan met de kennis die we het afgelopen jaar hebben op gedaan. Batch #2 is als je het ons vraagt nog dikker, en heeft nog meer juice! Verder heeft het bier een hele toffe ”dank” door het gebruik van de hoppen: Chinook & Columbus. De tropische tonen komen vanuit Simcoe & Idaho-7.

Narrow Gauge – King Cloud City

7,04

DDH Cloud City aan de steroïden! Deze imperiale IPA is dubbel gedryhopped met Citra, Galaxy, El Dorado en Mosaic.

Omnipollo/ Monkish Brewing – Space Cookie

8,19
Let op: Omnipollo and Monkish hebben aparte versies van dit bier gebrouwen! Het is Omnipollo's beurt om deze samenwerking tussen hen en het in Californië gevestigde Monkish Brewing te brouwen. Voor het eerst gebrouwen in 2018 en in de loop der jaren in verschillende variaties verschenen. Het idee was om een bedompte en prikkelende dubbele IPA te maken met graham crackers. Een 4:20 snack.

Oso Brew/North Brewing – The Newest Normal

5,39
Hopsoorten: Cashmere, Cascade & Mosaic. Het resultaat van de samenwerking tussen Oso Brew en North Brewing Co. Ze hebben een zijdezachte Double IPA gemaakt met een flinke hop-punch van serieuze dry-hop.

Pelta – Bassline

3,59

DDH Double IPA, gedryhopped met Citra Cryo & Ekuanot Cryo.

Vocation Brewery – Golden Hour

5,89
Voel de warmte van een woestijnzonsondergang langs je nek druppelen. Een koel en verfrissend slokje Golden Hour is alles wat je nodig hebt om de hitte te overleven, met een hoppige prikkel om je op de been te houden. Een verfrissende scheut citrus en tropisch fruit, aangevuld met het zachte aroma van dennen. Een diepe, gouden en complexe blend, die gegarandeerd past bij elke zonsondergang.

DIPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Een DIPA staat voor Double India Pale Ale. Dit bier is vaak hoger in alcohol dan een reguliere IPA.