Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

Adroit Theory – Now I Am Death, Destroyer of Worlds (Ghost: Destroyer)

10,29
Adroit Theory's nieuwe vlaggenschip Hazy Triple IPA is een beest van een bier. De ondoorzichtige, kussenachtige en halfzoete body die je gewend bent, gecombineerd met intens sappige citrushoptonen en een lichte bittere afdronk. Double dry hopped en gebrouwen met Citra, El Dorado en Galaxy.

Ārpus Brewing Co. – TDH Nelson x Rakau x Citra x Mosaic DIPA

6,49
Deze IPA van Ārpus Brewing Co. is een Triple Dry-Hopped Hazy New England Double IPA, gehopt met Nelson, Rakau, Citra en Mosaic hop.

Azvex – Carnivorous House Plant

6,99
Carnivorous House Plant van Azvex is een Hazy New England IPA, gehopt met Simcoe, Citra & Motueka hop.

Azvex – Islands of Stability

6,99
Islands of Stability van Azvex Brewery is een Hazy New England IPA van 6,8%. Hij is gehopt met Citra en Nieuw-Zeelandse Cascade hop.

Azvex – Pandigital Number

6,99
Pandigital Number van Azvex Brewery is een Hazy New England IPA van 6,5%. Hij is gehopt met Mosaic en Waimea hop.

Azvex – Seagull King

8,29

Seagull King van Azvex Brewery is een Hazy New England Double IPA van 8,0%. Hij is gehopt met Strata, Citra & Galaxy hop.

Bereta Brewing Co. – Claim to Fame

6,69
Claim to Fame van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England IPA, zwaar gehopt met Citra & Pink Boots Blend.

Bereta Brewing Co. – Fistful of green

7,19
Fistful of Green van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England Triple IPA, gehopt met Enigma en Kohia Nelson hop.

Bereta Brewing Co. – The Space Program

6,69
The Space Program van Bereta Brewing Co. is een zwaar gehopte Hazy New England IPA, gehopt met Amarillo, Motueka en Zappa hop.

Bereta Brewing Co. – Turn the V into M

6,69
Turn the V into M van Bereta Brewing Co. is een zwaar gehopte Hazy New England IPA, gehopt met Sultana, Mosaic en Kohia Nelson hop.

Bereta Brewing Co. – Walking on Razors

6,69
Walking on Razors van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England IPA, zwaar gehopt met YCH Community Blend & Nelson Sauvin.

BrewDog – Hazy Jane

2,99
Omarm het doorzichtige. De versie met lagere sterkte van Hazy Jane die nu Hazy O-G heet.

Brouwerij Lost – The Heart

5,99
De harten van Brouwerij Lost kloppen sneller en luider voor hop. Geniet van deze sappige, fruitige NEIPA. Hij is gemaakt met de scherpste Citra CRYO-hop die ze konden bemachtigen en ze hebben er ook wat El Dorado- en Mosaic-hop in gelaagd. Het hart smaakt naar een tropische fruitexplosie waar je simpelweg geen genoeg van kunt krijgen.

Cierzo Brewing Co./ HomoSibaris – True Nectar

6,29
Je wordt hopeloos aangetrokken door het heerlijke aroma en de gouden kleur van Cierzo Brewing's nieuwste IPA in samenwerking met Homosibaris, dus laat jezelf gaan en laat de natuur haar levenscyclus volgen, terwijl je geniet van de ananas- en steenfruitsmaken van Nectaron-hop.

Equilibrium – MC²

8,29
MC² is de grote broer van Photon. Equilibrium heeft de sprongsnelheid van Photon letterlijk in het kwadraat genomen. Deze DIPA is hun eerbetoon aan de verbazingwekkende relatie tussen energie en massa, evenredig aan de snelheid van een foton in het kwadraat. Hij schenkt een hazy mandarijnkleur en geeft heldere tropische tonen van mango, ananas en abrikoos vrij. MC² smaakt naar sappig mangosap boordevol taaie hopharsen. Met 8,0% is hij zeer drinkbaar; Wees voorzichtig, deze kan je besluipen.

Equilibrium/ North Park Beer Co. – Physics in the Park

9,09
Materie, beweging, ruimte, tijd, krachten en energie…. Equilibrium verdiept zich in alles wat met natuurkunde te maken heeft voor hun eerste DIPA-samenwerking met North Park Beer Co. uit San Diego: Physics in the Park. Na een moutrekening van voornamelijk 2 rijen, gebruikten ze een volledige Idaho 7 whirlpool met een Citra, Citra Lupomax, Eclipse, Motueka en Nelson dry hop. Aroma's van Sunny D, ananasstukjes op siroop en gele starburst worden gecombineerd met uitgebalanceerde smaken van mandarijn, passievrucht, heldere limoen, ananassap en fruitrolletjes met laagjes vochtige hoppige grassigheid, gemengde complexe bessen en een vleugje witte druif. Genoeg smaken om de ruimte-tijd te buigen en de smaakpapillen op de best mogelijke manier te vervormen, Physics in the Park komt samen met een romige textuur boordevol Equilibriums regenboogmeloen.

Fermenterarna – Citra in Love: Motueka

7,29
De eerste uitgebrachte hopsoort in Fermenterarna's nieuwe "Citra in love"-serie is Motueka: 75% Citra T90 en 25% Motueka T90 hop.

Fermenterarna – Forest Fantasy

6,59
Forest Fantasy van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Fermenterarna – Fresh Harvest Citra

6,59
Fresh Harvest Citra van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met de verse oogst Citra hop van 2023.

Fermenterarna – Fresh Harvest Mosaic

7,29
Fresh Harvest Mosaic van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met de verse oogst Mosaic hop van 2024.

Fermenterarna – Late Nights Light

6,39
Late Nights Light van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Idaho 7 T90, Sabro T90, Idaho 7 Cryo en Ekuanot Cryo.

Fermenterarna – Release the Beast

6,59
Release the Beast van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Fermenterarna – See You by the Cranes

6,59
Het eerste bier uit Fermenterarna's nieuwe brouwerij in Göteborg. Gehopt met Citra T90, Mosaic T90, Columbus T90, Mosaic Cryo en Cryo Pop.

Fermenterarna – Words of a Walrus

5,89
Words of a Walrus van Fermenterarna is een Hazy NEIPA, gehopt met Cryo Pop, Citra T90, Galaxy T90, Mosaic Cryo en Galaxy Spectrum.