Cydr Chylickzi – Chopin 2020

9,89
De cider van de Chopin-variëteit wordt geproduceerd volgens de traditionele Pét-Nat-methode, die wordt gebruikt bij de productie van natuurlijke ciders in Normandië en Bretagne en bij de productie van mousserende wijnen. Voor de productie gebruikte Cydr Chyliczki vers geperst appelsap van geselecteerde appels uit hun boomgaard, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.

Cydr Chylickzi – Stary Sad 2020 Edycja Limitowana

11,09
Stary Sad wordt geproduceerd volgens traditionele methoden, die ook worden gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie heeft Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap gebruikt, van geselecteerde appels, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide. Dit is een Limited Edition van droge cider uit oude boomgaarden.

Cydr Chyliczki – Stary Sad 2020

9,89
Stary Sad wordt geproduceerd volgens traditionele methoden, die ook worden gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie heeft Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap gebruikt, van geselecteerde appels, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.

Elegast Ciderij – Premium Organic Cider (2022)

12,29
Cider met fruitige en diepe smaak van rijpe appel, gemaakt op de champagnemethode, ofwel de Methode traditionelle. Een feestelijke en kwalitatief hoogwaardige cider. De cider is spontaan vergist en gerijpt op eiken vaten. Elegast geeft met deze handgemaakte Cider een nieuwe en duurzame bestemming aan bijzondere appels uit oude bomen uit biologische hoogstamboomgaarden en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit. De schildering op het etiket is gemaakt door Solko Schalm. Save orchards, drink cider!

Elegast Ciderij – Revival Dry Ros? Cider

3,49
Bloemige droge cider met wijnachtige kwaliteit; Complex en verrassend en toch verrassend dorstlessend