Toont alle 7 resultaten

Elegast Ciderij – Bonheur: Calvados BA Cider (2022)

4,59
Boozy cider met rijpe appel smaak door de rijping op een Calvados vat. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Bourbon Stout BA Cider (2022)

4,59
Cider gerijpt op Bourbon vaten waar een Imperial Stout bier in gerijpt heeft. De invloed van deze dranken is merkbaar in een boozy volle zachte smaak vol gelaagdheid. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Gin BA Cider (2022)

4,59

Op Portugese Gotik gin vaten gerijpte cider, met het voor gin kenmerkende botanische karakter dat deze cider verrijkt. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Quadrupel BA Cider (2022)

4,59
Cider gerijpt op eiken vaten waar de Quadrupel 'Elegast' van de Naeckte Brouwers in rijpte. De invloed van vat en bier is merkbaar in een zachte volle smaak met lichte hints van specerijen en chocolade. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Rum BA Cider (2022)

4,59
Zachte cider door rijping op een voormalig Foursquare rum vat. Deze 21 jaar oude rum is gebotteld door The Duchess, waarna het gevuld werd met cider. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Whisky BA Cider (2022)

4,59
Cider gerijpt op verschillende Whiskyvaten: peated Bunnahabhain whiskyvaten en scotch blend. De invloed van deze dranken is merkbaar in een intens rokerige smaak. Een cider voor whiskyliefhebbers. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Jackie O’s Brewery – Cellar Cuvée 15

19,69
Het Cellar Cuvée-project is geïnspireerd door de kunst van het blenden en staat al ruim veertien jaar centraal in Jackie O's Barrel Aged line-up. Cellar Cuvée 15 is een blend van honingstout en ahornen Barleywine-stijl Ales, gerijpt in geselecteerde bourbonvaten, en vervaagt op sierlijke wijze de grens tussen deze gerespecteerde stijlen. Noten van chocoladetaart, brosse pinda's, rijke ahornsiroop en marshmallow komen voort uit een van Jackie O's meest gewaardeerde blendprojecten.