Adroit Theory – Rise Up (Ghost 947)

9,89
Zacht, sappig en met minimale bitterheid om de uitgesproken tonen van mandarijn en sinaasappelschil af te ronden. Ge-Dubbel Dry-Hopped met Mosaic en Citra hop.

Bereta Brewing Co. – Fistful of green

7,19
Fistful of Green van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England Triple IPA, gehopt met Enigma en Kohia Nelson hop.

Pulfer Brewery – Cybeerpunk: Brewpocalypse

7,59
De Cyberpunk-serie loopt ten einde... Het is een uniek project dat is voorgesteld als een drievoudige IPA-serie, een op een strip gebaseerd spektakel gepresenteerd door Pulfer Brewery en de creatieve ontwerpstudio Yan Kamov. Pulfer Brewery zal de derde en laatste editie van de Cybeerpunk-strip uitbrengen, zodat jullie deze in zijn geheel kunnen lezen. Het is het jaar 2124 en Hop City staat aan de vooravond van een apocalyps...Brewpocalyps, om precies te zijn. Dit is een Hazy Triple IPA boordevol Citra, Rakau en Nelson Sauvin. Een tropische bom, een super doordrinkbaar beest van 9,8%, dus pas op en rehydrateer jezelf goed. "This is why we brew!"

Salikatt – Bermuda Rig

7,89
Bermuda Rig is een Triple IPA in New England-stijl met hoge intensiteit, zwaar gehopt met Mosaic aan de warme kant van het brouwproces en dry-hopped met Strata, Motueka en Citra aan de koude kant. Verwacht levendige aroma's en smaken van vers, tropisch fruit. Geniet!

Spartacus Brewing – Oversight

7,29
Oversight van Spartacus Brewing is een Triple Dry-Hopped Hazy New England Triple IPA, gehopt met Pacific Sunrise, Riwaka, Mosaic en Tallus Cryo hop.