Kumar Poot - BIER&VLEES

Kumar Poot

Oprichter / Bierguru

Kumar is de oprichter van BIER&VLEES. Bier drinken en speciaal vlees eten is al jaren een vaste prik in het weekend. Als eigenaar van een restaurant is vanuit de kennis van Kumar BIER&VLEES ontstaan. "Wat is er nou mooier dan een lekker biertje en een goed stuk vlees op de BBQ?" is de standaard vraag als mensen vragen wat Kumar in het dagelijks leven doet. Boordevol nieuwe ideeën begint Kumar fris aan een nieuwe dag op de Geitenkamp. Kumar staat de hele dag voor je klaar voor het beste bieradvies!

Jos van Dijk - BIER&VLEES

Jos Van Dijk

Keuken tovenaar

Jos is de tovenaar van BIER&VLEES. Noem een willekeurig speciaalbier op en Jos komt met een lijst aan interessante Bierpairings. Jos zorgt ervoor dat onze vrijdagmiddag borrels een feestje zijn. Lekker bier en goed vlees wat dan als kers op de taart nog verschrikkelijk goed bij elkaar past. Ben je op zoek naar een goed stukje vlees bij je biertje? Jos is de man! Geen combinatie is te gek.

 

Bas Koenen - BIER&VLEES

Bas Koenen

Marketingguru

Bas is verantwoordelijk voor het hele online stuk van BIER&VLEES (en ja dat is nogal wat). Kumar wordt wakker met allemaal nieuwe ideeën en Bas zorgt ervoor dat de goede ideeën uitgewerkt worden! Vlees eten is de hobby van Bas dus wil je nog iets nieuws proberen? Bas staat voor je klaar!

Sanny Meijer - BIER&VLEES

Sanny Meijer

Grillmeister

Bij een lekker biertje hoort natuurlijk ook een goed stuk vlees. Er is niemand die het vlees zo goed klaar kan maken als onze Grillmeister. Vol met inspiratie voor de volgende pairing trekt hij ten strijde in onze keuken. En het resultaat is altijd fantastisch! Dus heb je vragen over de bereiding van je stuk vlees? Sanny is de man!

Adres

Arnhem

Geitenkamp 45

Arnhem, 6823 HD

Email: Info@bierenvlees.nl
Telefoon: +31 (6) 28521555

Contact opnemen

We staan altijd voor je klaar. Stuur ons een email, whatsapp, facebook bericht of bel ons gewoon. Niks is te gek!

Volg Bier&Vlees op Social media voor de laatste updates