Resultaat 1–24 van de 76 resultaten wordt getoond

De Struise Brouwers – Sint Amatus Reserva (2020)

4,19
Sint Amatus is de twee jaar op Woodford Reserve bourbonvaten gerijpte versie van Pannepeut. Donkere quadrupel (Trappist stijl).

Letra – Alvarinho BA Grape Ale

4,69

Een Portugese Grape Ale die de wereld van wijn en ambachtelijk bier uit de Minho-regio verbindt. Voor het gebruik van 30% wijnmost van de variëteit Alvarinho en 70% gerstemoutwort en fermentatie met Saison-gist. De complexiteit neemt toe met een later stadium van 7 maanden in Alvarinho wijnvaten. Zintuiglijk wordt het duidelijk een lichte zuurgraad van de wijn, in balans met de fruitige tonen van de fermentatie en het vatstadium van Alvarinho

Kees – Barrel Project Bourbon & Islay

4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.

Brouwerij Bliksem – Battle of the Blends 2022

5,19

Het beste van het beste krijg je als je een dikke Imperial Stout vijftien maanden rijpt op peated Whisky vaten en blendt met een bitterzoete Barley-wine. Wat proef je dan? Alles! “Balance to the FORCE, it brings…”

De Struise Brouwers – Black Damnation 19: Maestro

5,49
Een Belgische Royal Stout Ale uit Vlaanderen, gerijpt in Caribische rumvaten.

De Struise Brouwers/ Deca Brouwerij – Cuvée Delphine

5,49
Dit bier ontleent zijn naam aan Delphine Boël, de onwettige dochter van koning Albert II. Ze heeft gestreden om erkenning in zowel haar professionele als privéleven, dus De Struise Brouwers hebben besloten dat ze een eerbetoon verdient dat past bij een prinses. Cuvée Delphine is hun Black Albert, zorgvuldig gerijpt op Four Roses bourbonvaten gedurende 12 maanden. Mevr. Boël heeft Struise vriendelijk toegestaan haar kunstwerken te gebruiken voor het label, wat voor zich spreekt. In een zee van ziekelijk zoete en zware op bourbon gerijpte stouts, wilde Struise dat Cuvée Delphine schitterde als een toppunt van evenwicht en terughoudendheid. Alleen met een basisbier zo krachtig als Black Albert konden ze het rijpingsproces laten schitteren. Noten van eikenhout en lichte vanille gaan buitengewoon goed samen met de bekende tonen van koffie en bruine suiker van de Black Albert. De ingetogen alcohol bindt alles samen in een weelderige, zachte ervaring. Cuvée Delphine zal je bevrijden.

De Struise Brouwers – Black Damnation 26: Froggie

5,69
Een Belgische Royal Stout Ale uit Vlaanderen, 2 jaar gerijpt op wijn- en portvaten.

Mannenpap – Black Oxx: Bunnahabhain BA

5,69
Black Oxx is een volle, vette Russian Imperial Stout. Zoetige chocolade- en lichte salmiakaanzet, donkere en duistere afdronk met geroosterde tonen.

Kees – Barrel Project Laphroaig 2022

5,89

Voor deze Barrel Project editie van Kees is gekozen voor een Imperial Stout gerijpt voor 13 maanden op Laphroaig vaten. Laphroaig is een whisky met een sterke, uitgesproken smaak. Laphroaig is een échte Islay whisky die bekendstaat om een avontuurlijk karakter. Veelvuldig wordt de whisky geroemd om de krachtige en uitgesproken smaken met soms bijna medicinale invloeden.

Kees – Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition

5,89
Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition is een donkerbruin, bijna zwart gekleurd bier. Hij maakt onderdeel uit van de Barrel reeks. Deze variant heeft mogen rijpen op voormalige bourbon vaten van het merk Wild Turkey. Hierdoor heeft hij een sterk en zeer robuust karakter verkregen. Bittere tonen van koffie bloeien op in de mond met een lichte noot van chocolade en op de achtergrond een zeer aanwezige toon van bourbon. Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition heeft een alcoholpercentage van 11%.

Jopen – Don’t tRYE This @home! BA Tomintoul

5,99
Don't be afraid to tRYE! Jopen heeft deze roggewijn gerijpt op Tomintoul whiskyvaten. Dit levert een heldere koperkleur op met aroma's van abrikoos en wijnballen. Wijnballen? Ja, die grote rode bal die je op de kermis kunt krijgen. Tonnen nostalgie! Het bier is lekker zoet met smaken van karamel en abrikoos.

Jopen – Zwarte Ziel 2022 BA Bourbon & Whiskey Blend

5,99
Klaar voor een lange lijst vaten? Jopen heeft deze Imperial Smoked Porter gerijpt op Heaven Hill-, Wild Turkey-, Woodford Reserve-, Early Times- en Ben Nevis-vaten. Wild Turkey geeft deze melange sterke smaken van karamel, rozijnen en marsepein. Woodford Reserve geeft het een volle zoetheid van vanille en butterscotch. Tot slot ontdek je complexe tonen van chocolade, hout en turf. Proost, voor alle duistere zielen!

De Dochter van de Korenaar – Sans Pardon Bourbon Barrel Aged

6,39

Bourbon Barrel Aged versie van Dochter van de Korenaar’s Sans Pardon: Een klassieke zware bitterzoete ‘Imperial Stout’ met een vleugje ‘Rooibos’, 11% vol. Sans Pardon is een van de zwaarste volmoutbieren van de brouwerij. Zwart als de nacht, met een romige schuimkraag. Het hoge alcoholgehalte complementeert de koffie- en chocoladeaspecten van het bier. De ‘Rooibos’ geeft het bier dat extra vleugje fruitigheid. Sans Pardon de lekkerste. Sans Pardon smaakt heerlijk bij pittige harde kazen.

Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022

6,69
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten.

Walhalla – Daemon #19 Astaroth: Benrinnes Speyside BA

6,69
ASTAROTH is een smaaksymfonie van donkere en gerookte mouten, een volle body door een dubbele puree en een lang aanhoudende afdronk. ASTAROTH is een van de Grote Hertogen van de Hel en maakt samen met Beëlzebub en Lucifer deel uit van de Unholy Trinity. Dit is de versie die is gerijpt op Benrinnes Speyside Whisky vaten.

Walhalla – Daemon #19 Astaroth: Croftengea Peated BA

6,69
ASTAROTH is een smaaksymfonie van donkere en gerookte mouten, een volle body door een dubbele puree en een lang aanhoudende afdronk. ASTAROTH is een van de Grote Hertogen van de Hel en maakt samen met Beëlzebub en Lucifer deel uit van de Unholy Trinity. Dit is de versie die is gerijpt op Croftengea Peated Whisky vaten.

Frontaal – Out in the Open BA

6,89
Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 32

6,89

De nieuwste topper uit de Barrel Aged Series van Bronckhorster Brewing Company: #31! Deze heerlijke Barleywine heeft 8 maanden gerijpt op Ardmore vaten.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 33

6,89
De nieuwste topper uit de Barrel Aged Series van Bronckhorster Brewing Company: #33!

Frontaal – Deerhunter B.A. 2021 Vol. 2

6,99

Geniale Imperial Stout van 13,4% die op Bourbon vaten is gerijpt…… Smullen!

Kees – Barrel Project 21.10

6,99

Een zwaar donker bier met karakter is wat je mag verwachten.

Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (PX Sherry & Rum)

6,99
434 dagen gerijpt op Pedro Ximénez en rumvaten. Smaken van donkere chocolade, tonen van zwart fruit en een lichte afdronk van rum. Nou, zo hebben we het graag! Een echte goed afgeronde traktatie voor de donkere dagen die komen gaan. Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.

Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (Bourbon)

6,99

434 dagen gerijpt op bourbonvaten van Heaven Hill en Buffalo Trace. Zoete geuren van Bourbon en een goed afgeronde smaak van vanille en gedroogd rood fruit maken deze spectaculaire Pastry Stout compleet. En wat een verwennerij is het! Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.

Barrel Aged Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Deze bieren zijn gerijpt op de mooiste houten vaten, waar vaak een smaakvol destilaat zoals whiskey, rum of cognac in heeft gezeten. Hierdoor heeft het speciaalbier extra complexe smaken ontwikkeld, die mooi te gebruiken zijn in een foodpairing