Bevog Brewery – Dreams 2023

15,79
"Oh lieve, lieve Dreams, wat hebben we je gemist..." Bevog Brewery is ontzettend blij en trots om de nieuwste versie van hun fenomenale Barrel Aged Icebock - Dreams aan te kondigen. Als ode aan hun meesterlijke Barrel Aged Barleywine, waarbij elk beetje aroma en smaak is geconcentreerd en tot het hoogtepunt is verheven door vriesdestillatie, is de 2024-editie van Dreams net zo rijk en complex als altijd. Een harmonie van luxe, decadentie en overdaad voor degenen die weten hoe ze van de fijnere geneugten van het leven kunnen genieten en die het buitengewone echt waarderen.

Jackie O’s Brewery/ Pelican Brewing Co. – Mother of All Bricks

21,19
Gebrouwen in samenwerking met de Pacific Northwest Barleywine-legendes, Pelican Brewing, combineert Mother of All Bricks op behendige wijze de scherpzinnige gevoeligheden van Pelican met Jackie O's Appalachian voorliefde voor het opzichtige. Dit Leviathan Barleywine-stijl bier rijpte 17 maanden in uiterst zeldzame Bourbonvaten van 19 jaar.

Lervig – Paragon 2022 by Rackhouse

16,09
Paragon 2022 brengt op bourbonvaten gerijpte gerstewijn samen en drukt op meesterlijke wijze tonen van gedroogde vijgen, rozijnen en vanille uit, aangevuld met karamel-, toffee- en chocoladetonen van de mout. Het resultaat is een symfonie van smaken die uw smaakpapillen omhult en het alcoholgehalte met finesse verhult. Het is een bewijs van onze toewijding aan de oude stijl en de kunst van het brouwen, ingekapseld in elke fles.

Ritual Lab – Italian Uncommon Ale

15,79
De laatste jaren komt besmetting tussen bier en druiven steeds vaker voor. De stijl van “Italiaans druivenbier” wordt nu internationaal erkend. Dit is echter waar de controverse ontstaat, vooral in een land als Italië, waar wijn en druiven iets onaantastbaars en heiligs vertegenwoordigen. Is het echt voldoende om gewoon wat most of druiven in een bier te doen om er een echte IGA van te maken? Blijkbaar is dit dilemma nog niet opgelost en zijn er nog steeds verhitte debatten gaande over wat wel en niet gedefinieerd moet worden als een "Italiaanse Grape Ale" en wat niet. Vandaar het idee om de kwestie te bagatelliseren met een karakterbier dat volgens de richtlijnen misschien in de beruchte categorie zou kunnen vallen, maar in werkelijkheid, naar Ritual Lab's mening, dit niet volledig weerspiegelt zoals het is gecodificeerd. Dit is hoe Italian Uncommon Ale werd geboren; een product dat moeilijk in een bepaalde stijl past, waardoor ze al hun creativiteit konden uiten en hun mening over de kwestie konden geven. Barleywine met een alcoholpercentage van 13,5%, 12 maanden gerijpt in Gin-vaten met toevoeging van rozijnen in Ritual Lab's Formello-kelder. De vrijwel afwezige carbonatatie, het totale gebrek aan schuim, het hoge alcoholgehalte, maar vooral de duidelijke tonen van druiven en gedroogd fruit, zorgen ervoor dat het meer op een passitowijn lijkt dan op een echt bier. Om optimaal van een dergelijk product te kunnen genieten, moet je enkele eenvoudige maar belangrijke regels respecteren, die dichter bij de wereld van wijn staan ​​dan bij die van bier: Serveertemperatuur: 15 graden, serveerhoeveelheid: 90/120 ml.

Ritual Lab – Self Examination: Maple Syrup & Bourbon BA

9,39

Deze gerstewijn van Ritual Lab is deels gerijpt in bourbonvaten en deels in ahornsiroopvaten. Daarna is hiervan een blend gemaakt om een unieke ervaring te creëren.

Ritual Lab/ Lervig – Made by Human: Bourbon BA Dark Barleywine

9,39
Een donkere Barleywine, 14 maanden lang gerijpt in Bourbonvaten.