Toont alle 18 resultaten

Toon zijbalk
Beerbliotek - Wood i lie to you_-2
Sluiten

Beerbibliotek – Wood I Lie To You

5,49
De Wood I Lie To You van Beerbibliotek is een Barrel Aged met een alcoholpercentage van 12%. Dit bier heeft een bruine kleur. In de neus ervaar je tonen van rode wijn. Deze Wood I Lie To You heeft een complexe smaak met een verwarmende afdronk. Je proeft een aantal toetsen van hout en vanille. Dit blik heeft een inhoud van 330 CL.
Bosteels - Monte Christo
Sluiten

Bosteels – Monte Christo

6,59
De Monte Christo van Bosteels is een Barrel Aged met een alcoholpercentage van 11,6%. Dit bier heeft een robijnrood kleur. In de neus ervaar je tonen van roodfruit. Deze Monte Christo heeft een warme smaak met een zoetige afdronk. Je proeft een aantal toetsen van sherry en dadels. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.
Nieuw
Bronckhorster Brewing Company - Barrel Aged #30
Sluiten

Bronckhorster Brewing Company – Barrel Aged #30 (Midnightporter/Woodford Reserve BA)

6,89
Volgens Raymon Gammage de lekkerste BARREL AGED versie van de Midnightporter!
Emelisse - WL Barleywine Ruby Port
Sluiten

Emelisse – WL Barleywine Ruby Port

5,89
De Emelisse Barley Wine, een welbekend bier binnen de White Label Series. Dit jaar hebben onze brouwmeesters ervoor gekozen om onze Barley Wine te combineren met Ruby portvaten. Het combineren heeft ervoor gezorgd dat de volle mouttonen uit het originele bier alleen maar voller zijn geworden, waarna de portvaten een toon van vanille hebben achtergelaten in het bier. Dit proces heeft geresulteerd in een complete, volle en zoete White Label.
Emelisse - WL Decadence Belize Rum
Sluiten

Emelisse – WL Decadence Belize Rum

5,89
Naast de Emelisse White Label Red Hot Tripel Bordeaux Margaux BA _ 2020 is er n?g een nieuwkomer binnen de White Label Serie van Emelisse! De originele Emelisse Decadence staat uiteraard bekend om zijn onderscheidende zoete en toch ook volle smaak bij het grote publiek, waardoor onze brouwmeesters opzoek zijn gegaan naar een barrel met een zoet randje. De uitkomst spreekt voor zich, het rijkelijke gebruik van pecan en nougat in combinatie met de zoetigheid vanuit de Belize Rum zorgen voor een zoetige toets, waarin tonen van chocolade en mokka het geheel afmaken. Deze samenvoeging balanceert met een alcoholpercentage van 12,4% keurig tussen de overige White Labels in.
Emelisse - WL Espresso Stout Bourbon BA
Sluiten

Emelisse – WL Espresso Stout Bourbon BA

5,89
Dit jaar hebben onze brouwmeesters de geschikte partner gevonden voor onze Emelisse Espresso Stout, maak kennis met onze Emelisse White Label Espresso Stout Bourbon BA _ 2020! Waarom de Emelisse Espresso Stout combineren met Bourbonvaten? De Bourbonvaten hebben van oorsprong al tonen van koffie, mokka en cacao in zich en versterken hiermee diezelfde tonen in de Emelisse Espresso Stout. Een mooi voorbeeld van twee handen op __n buik. Door de aardse ondertoon vanuit de Bourbonvaten en een alcoholpercentage van 11,2%, heeft dit bier een typisch alcoholisch verwarmend effect in de afdronk gekregen. Al deze aspecten zorgen ervoor dat alle facetten van een perfecte White Label aanwezig zijn.
Emelisse - WL Heavy Peated Islay Whiskey
Sluiten

Emelisse – WL Heavy Peated Islay Whiskey

5,89
De laatste White Label van dit jaar, onze Emelisse White Label Imperial Russian Stout Heavy Peated Islay Whisky BA _ 2020. Het alcoholpercentage van 15,8% liegt er niet om, deze White Label is er eentje voor de liefhebbers van echte Schotse whisky. Een bekende variant binnen de White Label Serie van Emelisse, maar toch iedere keer net iets anders? Vatgerijpt op Islay whiskyvaten, resulterend in een rijke stout met uitgesproken smaken van turf, zilt, koffie en mokka. De karakteristieke gebrande toon in combinatie met een alcoholische toets vanuit de vaten zijn mooi opgenomen in de afdronk, al met al de krachtpatser van deze White Label Serie.
Emelisse - WL Red Hot Tripel Margeaux
Sluiten

Emelisse – WL Red Hot Tripel Margeaux

5,89
Een verfrissende tripel welke een lichtzurige tint heeft verkregen door de wijngist uit de Bordeaux Margaux barrels. De toevoeging van rode bieten heeft ertoe geleid dat het bier een aardse toon bevat, waar de toevoeging van de chilipepers voor een lichtpittige afdronk zorgt.
Nieuw
Frontaal - Sticky Mousetrap BA
Sluiten

Frontaal – Sticky Mousetrap BA

6,39
Frontaal Sticky Mousetrap B.A. is een zwart kleurige Barley Wine gebrouwen in Nederland. Hij heeft mogen rijpen op Bourbon en Schotse vaten. Je proeft een zachte en zoete, volle smaak. Hij heeft een alcoholpercentage van 12%.
Hop Hooligans - Koschei
Sluiten

Hop Hooligans – Koschei: Merlot

9,79

De Koschei: Merlot van Hop Hooligans is een BA met een alcoholpercentage van 11%. Dit bier heeft een zwarte kleur. In de neus ervaar je tonen van complex. Deze Koschei: Merlot heeft een rijke smaak met een bittere afdronk. Je proeft een aantal toetsen van koffie en roodfruit. Dit blik heeft een inhoud van 330 CL.

Vandestreek - 3565BC BA Barrel Blend
Sluiten

Vandestreek – 3565BC BA Barrel Blend

5,19

De 3565BC BA Barrel Blend van Vandestreek is een BA met een alcoholpercentage van 10,5%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van complex. Deze 3565BC BA Barrel Blend heeft een complexe smaak met een stevige afdronk. Je proeft een aantal toetsen van koffie en vanille. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.

Vandestreek - Bourbon Ba Tripel
Sluiten

Vandestreek – Bourbon BA Triple

5,19
De Bourbon BA Triple van Vandestreek is een BA met een alcoholpercentage van 11,2%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van gekarameliseerde appel. Deze Bourbon BA Triple heeft een complexe smaak met een boosy afdronk. Je proeft een aantal toetsen van appel en vanille. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.
Sluiten

Vandestreek – Maple Marshmellow Bourbon BA

4,39
De Maple Marshmellow Bourbon BA van Vandestreek is een BA met een alcoholpercentage van 10%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van zoetige. Deze Maple Marshmellow Bourbon BA heeft een rijke smaak met een zoetige afdronk. Je proeft een aantal toetsen van maple siroop en vanille. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.
Sluiten

Walhalla – HEIMDALL (Bourbon BA)

6,39

De HEIMDALL (Bourbon BA) van Walhalla is een Ba met een alcoholpercentage van 8,5%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van bourbon. Deze HEIMDALL (Bourbon BA) heeft een rijke smaak met een verwarmende afdronk. Je proeft een aantal toetsen van bourbon en vanille. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.