Fermenterarna – Fruity Pattern

5,99
Fruity Pattern van Fermenterarna is een Fruited Sour met kers en mango.

Fermenterarna – Mark the Spot

5,99
Mark the Spot van Fermenterarna is een Fruited Sour met ananas, aardbei, mango en kokosnoot.

Fermenterarna – Swedish Lollipop

5,99
Swedish Lollipop van Fermenterarna is een Fruited Sour met framboos, zwarte bes, passievrucht en drop.

Fermenterarna – The Meaning of Picking Berries

5,99
The Meaning of Picking Berries van Fermenterarna is een Fruited Sour met blauwe bessen, peer, limoen en vanille.

Hudson Valley Brewery – Amulet

15,49

Sour Farmhouse Ale geconditioneerd op bosbessen en hibiscusbloemen, een jaar gerijpt op eikenhout. Het bier is op fles geconditioneerd met champagnegist, dus gelieve koud te openen, voorzichtig te schenken en wat bezinksel te verwachten.

LERVIG – Rackhouse Ambience

15,59

Wild Ale op Zinfandel wijn vaten!

Les Intenables – Assemblage & Abricot Ms 2020

19,95
Ben je klaar voor een heel bijzonder bier uit Frankrijk?

MadX/ Alvinne – Cantaloupe Express

16,39
Een barrel aged Sour Saison met charentais meloen. Samenwerking met Mad Scientist's Belgische vrienden van brouwerij Alvinne.

Mannenpap – Rastaberry

3,39
Een Kettle Sour bomvol framboos, aardbei en kers. Een lichtzure, volle aanzet die gecompenseerd wordt door de grote hoeveelheid rood fruit.

Mannenpap – Sour Power: Mango

3,39
Deze Sour Power zit bomvol echte Mango, Abrikoos en Perzik. De hazy knalgele kleur van het bier doet denken aan de warme zomerzon, terwijl de vriendelijke zuurheid verfrissend dorstlessend is!

Omer Vander Ghinste – Jacobins Foeder No. 17

22,50
Een absolute parel van Omer Vander Ghinste! De familiebrouwerij uit het Vlaamse Bellegem introduceert een onversneden lambiek, die maar liefst 6 jaar (!) heeft mogen rijpen in een eikenhouten foeder, genummerd ‘XVII’. Het bier genaamd Jacobins Foeder N° 17 komt beschikbaar in gelimiteerde oplage. Wees er dus snel bij, want op = op!

Tommie Sjef – Sprøng

30,49
Sprøng is een mix van enerzijds rijpe wild ales, gerijpt in eiken 'puncheon' vaten (400 en 500 liter) gedurende ongeveer 1,5 tot 3 jaar, en anderzijds een op vat gefermenteerd en gerijpt saison-bier, dat een paar maanden is gedryhopt met Saaz-hop. Tommie Sjef heeft Siciliaanse salie en alsem (artemisia absinthium en een andere geheime variëteit) aan de uiteindelijke blend toegevoegd om een week voor het bottelen te macereren. Het is een subtiele toevoeging die ze hebben gemaakt ten opzichte van Sprong, om er een lichte aardsheid en pit aan toe te voegen.

Sour Bier online kopen bij BIER&VLEES.

In deze categorie hebben we de verschillende speciaalbier stijlen samengebracht die een lekker zuurtje hebben, zoals Geuze, Lambiek, Kettlesours en fruited sours. Laat je verrassen door de mooie complexe smaken, waar deze bieren garant voor staan.