Ārpus Brewing – Mango x Vanilla Session Sour Ale

5,09
Deze Session Sour wordt gebrouwen door middel van verse mango’s. Ook zul je romige accenten van vanille aantreffen in zowel de geur als de smaak. Door het gebruik van mango krijgt het bier een zoete en lichtzure smaak, onderbouwd door invloeden van hop.

Hudson Valley Brewery – Amulet

15,49

Sour Farmhouse Ale geconditioneerd op bosbessen en hibiscusbloemen, een jaar gerijpt op eikenhout. Het bier is op fles geconditioneerd met champagnegist, dus gelieve koud te openen, voorzichtig te schenken en wat bezinksel te verwachten.

LERVIG – Rackhouse Ambience

15,59

Wild Ale op Zinfandel wijn vaten!

Les Intenables – Assemblage & Abricot Ms 2020

19,95
Ben je klaar voor een heel bijzonder bier uit Frankrijk?

Letra – Letra On Oak – Orange Blossom

6,89

Dit zure bier rijpt 6 maanden in franse eikenhouten vaten met toevoeging van oranjebloesem. Gebrouwen met water van Minho, mouten van GERST en TARWE, oranjebloesem, hop en gist

MadX/ Alvinne – Cantaloupe Express

16,39
Een barrel aged Sour Saison met charentais meloen. Samenwerking met Mad Scientist's Belgische vrienden van brouwerij Alvinne.

Oersoep – Juicebox Hero Cherry Edition

3,49
Dit dieprode monster is het boegbeeld van Oersoeps liefde voor fijne fruitige sours. In de gisttank gebruiken ze een combinatie van biergisten en melkzuurbacteriën. Deze mix maakt het bier fruitig en mooi zuur. De grote hoeveelheid krieken geven het bier een stevig aroma van zure kers en de zachte smaak van noten uit de pitten. De Loral hoppen versterken het zacht bittere rood fruit karakter.

Omer Vander Ghinste – Jacobins Foeder No. 17

22,50
Een absolute parel van Omer Vander Ghinste! De familiebrouwerij uit het Vlaamse Bellegem introduceert een onversneden lambiek, die maar liefst 6 jaar (!) heeft mogen rijpen in een eikenhouten foeder, genummerd ‘XVII’. Het bier genaamd Jacobins Foeder N° 17 komt beschikbaar in gelimiteerde oplage. Wees er dus snel bij, want op = op!

Ophiussa – Momotarō

9,39
Momotarō is een populaire Japanse folkloreheld. Hij werd geboren uit een gigantische perzik die in een rivier drijvend werd gevonden door een oude kinderloze vrouw die daar kleren aan het wassen was. Hoe verhoudt dit verhaal zich tot dit bier vraag je je misschien af. Net als Momotarō werden enkele tonnen perziken door een vruchteloze brouwer in de rivier drijvend gevonden, net naast Ophiussa's brouwerij. Verbaasd over deze ontdekking besloot hij het te combineren met passievrucht en een stevige basis van Berliner Weisse om deze vlezige fruitverrukking te creëren.

Rock City – Very Berry

5,25
Een heerlijk alcoholisch fruitsapje. Een volle smaak van frambozen en bramen, aangevuld met lactose om de zoete smaak nog te

The Piggy Brewing Company – Shorba

4,19
Zuur bier met een frambozenondertoon.

Sour Bier online kopen bij BIER&VLEES.

In deze categorie hebben we de verschillende speciaalbier stijlen samengebracht die een lekker zuurtje hebben, zoals Geuze, Lambiek, Kettlesours en fruited sours. Laat je verrassen door de mooie complexe smaken, waar deze bieren garant voor staan.