Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Red Ale – Wijngoed Montferland Collab

7,19
In hun bestaande Barrel Aged Serie heeft Bronckhorster Brewing al 2 (no.19 en no.24) bieren uitgebracht waarin ze bieren hebben laten rijpen op de vaten van Wijngoed Montferland. Nu presenteren ze het derde bier in zeer beperkte oplage! Ze hebben een Imperial Red Ale voor 11 maanden laten rijpen in de Regent (Rode Wijn) vaten van Montferland. Het resultaat is een bier met 10,5% alc met een schitterende rode gloed. Tonen van karamel, toffee en hout complementeren de mooie krachtige rode wijn.

De Struise Brouwers – Black Damnation 26: Froggie

5,69
Een Belgische Royal Stout Ale uit Vlaanderen, 2 jaar gerijpt op wijn- en portvaten.

De Struise Brouwers – Pannepot: Special Reserva – Wine & Port BA

5,79
Struise's Pannepot, barrel aged op wijn- en portvaten.

Emelisse – WL Red Hot Tripel Margeaux

5,89

Een verfrissende tripel welke een lichtzurige tint heeft verkregen door de wijngist uit de Bordeaux Margaux barrels. De toevoeging van rode bieten heeft ertoe geleid dat het bier een aardse toon bevat, waar de toevoeging van de chilipepers voor een lichtpittige afdronk zorgt.

White Pony Microbrewery – Behind My Intimate Silence

9,79
Gerstewijn van oneindige complexiteit. Een bier waarvan White Pony zeker weet dat je het nog jaren zal herinneren. Dit bier geeft, na 26 maanden rijping in Amarone-vaten hypercomplexe hints van karamel, zoete chocolade, boterkoekjes, kruimeldeeg, donker en gedroogd fruit, vanille, lichte tannines om in balans te komen, hout en rozijnen vrij... De body is vol en zijdezacht in de mond. Volgens White Pony's meesterbrouwer: "het beste bier dat vandaag de dag door ons wordt geproduceerd". Dit type bier maakt deel uit van White Pony's Oak Barrel Aged Collection, dat zijn bieren gerijpt in barriques.