Rock city brewing

rock city brewing

Het Verhaal

Rock City Brewing, opgericht door vrienden die een passie delen voor bier en rockmuziek, creëerde unieke en smaakvolle brouwsels zoals “Rockin’ Red Ale”, “Electric IPA” en “Mega Metal Stout”. Hun taproom bood live muziek aan, waardoor het een populaire plek werd voor zowel toeristen als lokale bands. Naarmate ze populairder werden, kregen ze bekendheid als een van de beste ambachtelijke brouwerijen in het land, maar ze vergaten nooit hun roots als een groep vrienden die van bier en muziek hielden.

Kom ook lekker genieten van food en craft bier in onze brewpub in Amersfoort, direct aan de brouwerij. Onze open keuken is uitgerust met een BBQ en een grote smoker, met een ruime keuze aan comfort pub- & BBQ food, die samen de beleving compleet maken. Ook hebben we een tapwand met 21 kranen, gevuld met een rijke serie craft bieren gemaakt in de glanzende Rock City ketels waar je vanuit je stoel zicht op hebt.

Mijnbouwweg 15
3812 RT Amersfoort

Foto's - Rock City Pairing - Website gallerij - Goede kwaliteit-17

Rock City – Smulbock

4,59
Een keer per jaar brouwt Rock City dit bijzondere bier. Een Rocky-Road-Style dubbelbock gebrouwen met de smaak van gekarameliseerde pecannoten, marshmallows, chocolade en vanille. Een vol en zoet dessertbier om van te genieten.

Rock City/ De Molen – Buried Treasure

6,89
Imperial Oatmeal Stout met kokosvlokken en vanillestokjes. Samenwerking met De Molen.