Alchemik – Bewaffled

6,49
Deze dubbele chocolade-esdoornwafel met tonka-karamelsaus neemt je mee op een keizerlijke reis door Amerika, met rijke cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek, geurige Braziliaanse tonka en donkere Canadese ahornsiroop. Geniet van de rit!

Big Belly – Birthday Cake

6,89

Dit bier is speciaal gemaakt voor Big Belly’s 5-jarige verjaardag. Het basis bier is een hele dikke, zachte stout die ze een lange tijd hebben laten rijpen op Makers Mark Bourbon vaten. Hiervan hebben ze de lekkerste vaten in een blend uitgebracht.

Big Belly – Liquid Desserts #18

4,49

Laat de koudere maanden maar komen, met dit bier zit je er warmpjes bij.

Buxton Brewery/ Omnipollo – Coward 2022

11,59
Yellow Belly - een persoon zonder moed, standvastigheid of lef; een lafaard. Dit bier wordt gebrouwen om alles wat nieuw, ruimdenkend en vooruitstrevend is te vieren. Nog een pindakaas- en koekjesstout zonder koekjes, boter of noten. Smaak, geniet en wees niet bevooroordeeld.

Central Waters – Brewer’s Reserve: Pecan Kringle Stout

7,39

In Wisconsin, waar Cental Waters ook vandaan komt, is Pecan Cringle een gebaksoort die veelvuldig genuttigd wordt. Een echte klassieker daar. Een soort bladerdeeg/amandelstaafdeeg variant met pecannoten en een suikercremelaag. Dít is dát, maar dan vloeibaar in een flesje en op Bourbonvaten gerijpt.

Dutch Bargain – In Case You Like Paptaart

3,69
Nieuwe dikke vette Pastry Stout, deze keer gebaseerd op Dutch Bargain's eigen ‘Groese Paptaart’.

Hop Hooligans – Crackpot

6,49

Nougatine is niet alleen een snack – het is een staat van zijn. Maar hoezeer je ooit ook zult afbrokkelen en breken, er zal altijd weer dat speciale iets zijn om je weer aan elkaar te lijmen. Of tot iets geheel nieuws. Ingrediënten: Water, granen (Pale, Maris Otter, dextrinemout, havervlokken, havermout, aromatische mout, T50, rode roggekristal, DRC, chocolade, zwarte mout), gist (WLP001, WLP002) en extra’s (Honing, Maltodextrine, Amandel, Sesam, Karamel & Pindakaas natuurlijke extracten).

Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (PX Sherry & Rum)

6,99
434 dagen gerijpt op Pedro Ximénez en rumvaten. Smaken van donkere chocolade, tonen van zwart fruit en een lichte afdronk van rum. Nou, zo hebben we het graag! Een echte goed afgeronde traktatie voor de donkere dagen die komen gaan. Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.

Kees – Caramel Fudge Stout Pedro Ximenez Edition

4,49
Kees - Caramel Fudge Stout (Pedro Ximenez Edition)) is een zeer smaakvol bier en heeft een alcoholpercentage van 11%.

Kees – Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition

5,89
Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition is een donkerbruin, bijna zwart gekleurd bier. Hij maakt onderdeel uit van de Barrel reeks. Deze variant heeft mogen rijpen op voormalige bourbon vaten van het merk Wild Turkey. Hierdoor heeft hij een sterk en zeer robuust karakter verkregen. Bittere tonen van koffie bloeien op in de mond met een lichte noot van chocolade en op de achtergrond een zeer aanwezige toon van bourbon. Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition heeft een alcoholpercentage van 11%.

Kees – Caramel Fudge Tequila Edition

5,59
De beroemde caramel fudge stout van Kees gaat op de Mexicaanse tour. Heerlijk gerijpt in tequila vaten, heeft deze stout het zoete van karamel en de bite van tequila.

Kees – Eclair

3,99
Wij noemen dit een Pastry Stout, omdat het een vloeibaar toetje is! De aroma’s van pure chocolade en advocaat doen je denken aan een lekker dessert!

Kees – Vanilla Sky

4,69

De Vanilla Sky van Kees is een Pastry met een alcoholpercentage van 12%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van vanille. Deze Vanilla Sky heeft een rijke smaak met een zoete afdronk. Je proeft een aantal toetsen van vanille en chocolade. Dit blik heeft een inhoud van 330 CL.

Mikkeler – George

15,49
Imperial havermout stout met koffie en vanille gerijpt in Bourbon Whiskey vaten.

Vault City – Raspberry, White Chocolate & Honeycomb Imperial Stout

8,99

Vault City, een van onze favoriete Sour brouwers, begeeft zicht buiten de comfort zone: dit keer brouwden ze een stout. Maar Vault City zou Vault City niet zijn als er weer een scala aan snoeperige smaken aan zou zitten. Frambozen, witte chocolade en honeycomb bovenop de koffie-achtige en cacao smaken van de stout zelf. Deze stout is onderdeel van een tweeluik ter ere van hun verjaardag. En deze vloeibare taart is lekker! 4.26 op Untappd