Rock City – Peach Squeezer

2,02

De Peach Squeezer van Rock City is een Wit / Weizen met een alcoholpercentage van 4%. Dit bier heeft een lichtgele kleur. In de neus ervaar je tonen van steenfruit. Deze Peach Squeezer heeft een frisse smaak met een licht bittere afdronk. Je proeft een aantal toetsen van perzik en romige. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.

The Piggy Brewing Company – After Love Service

4,57
Deze DIPA is gehopt met NZ Rogue, Rakau en Mosaic voor een veelvoud aan exotische fruitaroma's en een randje van gemaaid gras. Hoppiger en sappiger wordt het bijna niet.

VBDCK – Kerel Grapefruit IPA

2,24

Het verschil tussen het drinken van een fruitsmaakbier en een fruitbier is het verschil tussen het kopen van een opblaaspop (of een apparaat op batterijen) en het vinden van ware liefde. Neem geen genoegen met de knock-off. Geniet van het echte werk: een bier waarvan het wort is gemengd met echte grapefruitpuree om de suiker te laten gisten en de tropische aroma’s achter te laten.

IPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

IPA speciaalbier staat voor India Pale Ale, dat verwijst naar de extra hop die vroeger werd toegevoegd om het bier op schepen richting het verre Oosten een langere houdbaarheid te geven. Het is een bovengistend speciaalbier met een alcoholpercentage van 5,5% tot 7,5%. De kleur is vaak goud tot amber en de helderheid is tweeschijn tot helder. Het schuim is vaak ongelijkmatig en terugtrekkend. De geur van IPA gaat van tropisch geelfruit tot citrus en harsig. De smaak is fruitig, fris en een aardige bitter. Ben je geen fan van bitter? Ga dan voor een NEIPA!