Ārpus Brewing Co. – Cherry x Red Currant x Mango Smoothie Sour Ale

7,09
Deze Sour van Ārpus Brewing Co. is een Pastry/ Smoothie Sour met kers, rode bes en mango.

Ārpus Brewing Co. – Pineapple x Red Currant x Blackberry x Vanilla Smoothie Sour Ale

7,09
Deze Sour van Ārpus is een Smoothie Sour Ale op basis van ananas, rode bes, bramen en vanille.

Drekker Brewing Company – Braaaaaaaains: Raspberry & Guava

11,09

Drekker heeft deze editie van Braaaaaaaains gevuld met een berg (anderhalve ton, om precies te zijn) frambozen- en roze guave en vervolgens een hele bos vanille, lactose en zeezout toegevoegd. Hij is super thicccc, scherp en zoet en ze geloven dat je deze echt lekker zult vinden.

Drekker Brewing Company – Chonk: Pineapple Whhhip

11,09
Drekkers lieflijke, zwaarlijvige jongen (Chonk) bevond zich in een land (of een wereld?) vol heerlijke, ananasachtige, ijsromige desserts. Deze nieuwe Pineapple Whip Chonk zit boordevol ananas, marshmallows, lactose en ananassorbet.

Fermenterarna – Burger Burger

6,59
Burger Burger van Fermenterarna is een Milkshake Sour met aardbei, banaan, zwarte bes, framboos en lactose.

Ophiussa – Scarlet

8,29
Ophiussa brouwt wat ze graag drinken en ze zijn al heel lang verliefd op Smoothie Sours! Dit is hun eerste iteratie van de stijl en omdat ze 'zakelijk incompetent' zijn, hebben ze besloten om het in hun Core-assortiment te plaatsen, zodat je het op het strand of op kerstavond kunt drinken! Simpel gezegd, deze Smoothie Sour begint als een 10% ABV Kettle Sour Berliner Weisse en na rijping voegen ze er 50% aardbeien aan toe. Ze laten de aardbei niet fermenteren zodat de aromaten trouw blijven aan die van het originele fruit en als resultaat van de fruitverdunning is het uiteindelijke ABV 5%! Geen lactose, geen marshmallow, geen vanille, niets! Gewoon melkzuur versus fructose! Dat is de simpele balans waar Ophiussa van houdt! Ze hopen alleen dat je er net zo van houdt als zij!

Pulfer Brewery – Smoothiesh: Wasabee!

9,69
En het antwoord op de vraag van de kat is hier! Wat zei de sushi tegen de bij? Wasabee! Absurd geladen met mango, sinaasappels en abrikozen, dan gekruid met vanille, dit is een heerlijk fruitmonster! Bevat echt fruit. Word niet ouder. Bewaar in een koelkast. Drink vers. Voor de beste ervaring draait u het blik een paar keer voorzichtig rond. THIS IS WHY WE BREW!