Folkingebrew – Howling at the Moon

5,09

Voor deze New England stijl DIPA is samengewerkt met White Dog Brewery (Dordrecht, NL) en klokt op 8,5% ABV. Het bier is dubbel gedryhopped met Citra, Vic Secret en HBC 630. Bij deze samenwerking is gebruikt gemaakt van de London Fog gist.

Folkingebrew – Roots

6,79

Voor deze IPA heeft Folkingebrew ervoor gekozen om drie van de meest fundamentele grassroots-hop te gebruiken voor de kenmerkende hazy stijl: Citra, Nelson Sauvin en Simcoe. Citra en Simcoe dragen bij aan de bekende citrusruggengraat met aardse ondertonen. De naam van de excentrieke Nelson Sauvin is afgeleid van de Sauvignon Blanc-wijndruif, die volgens velen dezelfde smaak- en aromakenmerken heeft. Dankzij de verschillende soorten hop ontstaat er een uitgebalanceerde maar uitgesproken mix van aroma’s en smaken van citrus en witte druiven. Om het zijdezachte mondgevoel te garanderen, heeft Folkingebrew uitgebreid gebruik gemaakt van verschillende soorten haver en tarwe voor de moutrekening. Het bier is gefermenteerd met de Fruit Bowl blend, waar ze recent zeer goede ervaringen mee hadden.

Frau Gruber – Cosmic Strings

6,39
Een New England Hazy Imperial Double IPA gebrouwen door Frau Gruber met Citra BBC, Citra Cryo en Citra Incognito hop.

Hop Hooligans – Neon Gods

4,87

Weg met de verouderde tradities, met de verbeterde protocollen. Omhels de nieuwe goden – en hun mooie, fel-neon-leugens. 

Mad Scientist – Flannelsexual

6,49
DDH Kveik DIPA met sparrenknoppen en citrusschil.

Other Half Brewing Co. – Double Dry Hopped Citra + Galaxy

9,22

Double Dry Hopped Citra + Galaxy is een Imperial IPA met een combinatie van twee van de beste hopsoorten die ooit zijn gekweekt. Punt uit. Deze iteratie werd dubbel gedryhopped met Citra Lupuline-poeder en Galaxy.

Salikatt Bryggeri & Little Rain Brewery Company – Mind Eraser

6,14

New England dubbele IPA, 8,0%. Mind Eraser is een samenwerkingsbier gebrouwen door Salikatt Bryggeri met Little Rain Brewing Company, Barcelona. Zij deelden hun gedachten over grondstoffen en proces en gingen voor een New England dubbele IPA met hoge intensiteit met een lichtoranje kleur, een zacht mondgevoel en een intens hopkarakter van Mosaic en Eclipse hop. Proost!

Siren Craft Brew – New Favourite Day

5,09
Dit meerachtige bier heeft grote, rijpe tropische fruitaroma's om je binnen te halen, voordat je het drinkt met een romige body en heerlijk zacht mondgevoel. Er ontstaat een prettige zoetheid, gecompenseerd door pittige mango-, ananas- en citrustonen van een smaakvolle hopselectie.

The Garden Brewery/ Letra – Hazy Double IPA #10

5,39
Sappig en verfrissend met een complex en harsachtig hopkarakter van zacht fruit & bessen.

Uiltje – DDH Duckface

3,82

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie maakt de domste duckface van het land? Jij hebt het in je en we willen dat je het deelt. Open dit blik, kijk maar verveeld. Toekomstige generaties zullen onze digitale pruillipjes beschimpen en hard lachen om onze bizarre duckface-smoelwerken. Prima, dan is er maar één antwoord voor je toekomstige kleinkinderen mogelijk: nu een duckface trekken én drinken. Own die lachwekkende look. Voor later.

Imperial IPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Deze variant van India Pale Ale wordt ook wel Triple genoemd en wordt gekenmerkt door het hoge alcoholpercentage. Deze jongens klappen erin!