Ārpus Brewing Co. – TDH Peacharine x Nelson DIPA

6,49
Deze IPA van Ārpus is een Triple Dry-Hopped Double IPA, gehopt met Peacharine en Nelson hop.

Equilibrium – dHop2

9,09
dHop2 is een DIPA die de wisselwerking onderzoekt tussen Equilibriums bier stam en een intensieve Mosaic- en Citra-hoprekening die vier keer in het creatieve proces is verweven. Het schenkt een zeer troebele mandarijnkleur, waarbij tonen van sinaasappelsap (met vruchtvlees) en aards gras vrijkomen. De smaak is zeer harsachtig, vochtige citrusvruchten, dennensap, met een taai mondgevoel en een stevige, puntige bitterheid.

Equilibrium – Energy Equals

8,79
Energy Equals is een begeleidend bier van MC². Het maakt de vergelijking compleet. Equilibrium begint met MC² als basis en integreert het goed ontvangen proces dat ze graag de ‘Energy Dry Hop’ noemen, wat dit bier een intense helderheid en smaak geeft. Energy Equals heeft verbeterde smaakkenmerken van mango, ananas, citrus en abrikoos. Met de nieuwe techniek merken ze een veel dieper smaakprofiel op, terwijl de smaak extreem helder en lichter van smaak is. Het is extreem verbrijzelbaar met Equilibriums EQ-sapafwerking.

Equilibrium – Fluctuation

8,59
Fluctuaties van de zon slingeren plasmadeeltjes naar de aarde en creëren het dramatische schouwspel dat bekend staat als de Aurora Borealis. Fluctuation is Equilibriums 8,1% DIPA die heldere tropische tonen van passievrucht, mango, ananas en lychee vrijgeeft met een onderstroom van sorbet en room. Fluctuation smaakt zeer harsachtig en tropisch met een assertieve maar toch zachte bitterheid en hun #EQjuice-afdronk. In Fluctuation is de Aurora Borealis te zien, geïllustreerd door lokale kunstenaar Julia Green.

Equilibrium – MC²

8,29
MC² is de grote broer van Photon. Equilibrium heeft de sprongsnelheid van Photon letterlijk in het kwadraat genomen. Deze DIPA is hun eerbetoon aan de verbazingwekkende relatie tussen energie en massa, evenredig aan de snelheid van een foton in het kwadraat. Hij schenkt een hazy mandarijnkleur en geeft heldere tropische tonen van mango, ananas en abrikoos vrij. MC² smaakt naar sappig mangosap boordevol taaie hopharsen. Met 8,0% is hij zeer drinkbaar; Wees voorzichtig, deze kan je besluipen.

Equilibrium/ North Park Beer Co. – Physics in the Park

9,09
Materie, beweging, ruimte, tijd, krachten en energie…. Equilibrium verdiept zich in alles wat met natuurkunde te maken heeft voor hun eerste DIPA-samenwerking met North Park Beer Co. uit San Diego: Physics in the Park. Na een moutrekening van voornamelijk 2 rijen, gebruikten ze een volledige Idaho 7 whirlpool met een Citra, Citra Lupomax, Eclipse, Motueka en Nelson dry hop. Aroma's van Sunny D, ananasstukjes op siroop en gele starburst worden gecombineerd met uitgebalanceerde smaken van mandarijn, passievrucht, heldere limoen, ananassap en fruitrolletjes met laagjes vochtige hoppige grassigheid, gemengde complexe bessen en een vleugje witte druif. Genoeg smaken om de ruimte-tijd te buigen en de smaakpapillen op de best mogelijke manier te vervormen, Physics in the Park komt samen met een romige textuur boordevol Equilibriums regenboogmeloen.

Salikatt – Mariana Trench

7,39
Mariana Trench is een DIPA in New England-stijl met hoge intensiteit, gehopt met Idaho 7 aan de warme kant van het brouwproces en dry-hopped met Southern Cross en Citra aan de koude kant. Verwacht levendige aroma's en smaken van citrus en vers, tropisch fruit. Geniet!

Spartacus Brewing – Beyond the Glass

6,99
Hazy NEDIPA, gehopt met Nelson Sauvin and Cryo Pop Blend.

White Dog – Supra

6,69
Opgedragen aan White Dog's prachtige vriend, Westie (het hondje waarnaar White Dog vernoemd is). ✝ 05-10-2023

Imperial IPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Deze variant van India Pale Ale wordt ook wel Triple genoemd en wordt gekenmerkt door het hoge alcoholpercentage. Deze jongens klappen erin!