Folkingebrew / Adroit Theory – Pandemonium

7,19
Deze samenwerking van Folkingebrew met Adroit Theory Brewing (Virginia, VS) is een sappige New England DIPA (8,6%). Ze gebruikten maar liefst 3 verschillende Citra-producten: T90, Incognito en de nieuwe Trial 301 Citra van Yakima Chief. Deze laatste combineert het concept van versgevroren hop met cryotechnologie. Hierdoor kunnen ze bevroren verse hop gebruiken tijdens de koude kant van het brouwproces. Hierdoor komen alle magische aroma's van verse hop uit dit bier! Citra wordt gecombineerd met Galaxy en BRU-1, dus verwacht in geur en smaak veel citrus, perzik en passievrucht. Om alle verschillende elementen samen te brengen, hebben ze WHC Juice Machine-gist gekozen voor de fermentatie, een mix van gisten die delicate citrus-, abrikozen- en grapefruitesters produceert, perfect voor de hazy stijl.

Long Live Beerworks – Poets In The Night

9,09

Absolute topper dit! Long Live 4 life!

Long Live Beerworks – The All Seeing Eye

9,09

Absolute topper dit! Long Live 4 life!

Siren Craft Brew – New Favourite Day

5,09

Dit meerachtige bier heeft grote, rijpe tropische fruitaroma’s om je binnen te halen, voordat je het drinkt met een romige body en heerlijk zacht mondgevoel. Er ontstaat een prettige zoetheid, gecompenseerd door pittige mango-, ananas- en citrustonen van een smaakvolle hopselectie.

The Garden Brewery/ Letra – Hazy Double IPA #10

5,39
Sappig en verfrissend met een complex en harsachtig hopkarakter van zacht fruit & bessen.

Uiltje – DDH Duckface

3,82

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie maakt de domste duckface van het land? Jij hebt het in je en we willen dat je het deelt. Open dit blik, kijk maar verveeld. Toekomstige generaties zullen onze digitale pruillipjes beschimpen en hard lachen om onze bizarre duckface-smoelwerken. Prima, dan is er maar één antwoord voor je toekomstige kleinkinderen mogelijk: nu een duckface trekken én drinken. Own die lachwekkende look. Voor later.

Imperial IPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Deze variant van India Pale Ale wordt ook wel Triple genoemd en wordt gekenmerkt door het hoge alcoholpercentage. Deze jongens klappen erin!