Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 37

7,19
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.

Brouwerij Halve Tamme/ Klere Boght – Abellanis

9,09
Brouwerij Halve Tammes samenwerking met Klere Boght resulteerde in deze dikke Baltische Porter met hazelnoten, cacao en vanille.

Central Waters – Brewer’s Reserve: Bourbon Barrel Stout

7,09
Deze imperial stout, het meest gewilde bier van de brouwerij, wordt tot in de perfectie gerijpt in eiken bourbonvaten. Zoek naar deze smakelijke traktatie met hints van bourbon en vanille met geroosterde boventonen die het gehemelte van elke fijnproever zullen bevallen. Serveer dit bier op keldertemperatuur uit een borrelglas en geniet van deze uitdrukking van Central Water's passie voor het brouwen.

Frontaal – I’ve Got Friends Barrel Aged #3

7,89

Iedereen die batch # 3 heeft gemist of degenen die gewoon van barrel-aged blends houden, je hebt geluk. Onze barrelroom draait overuren, dus we hebben al een nieuwe batch voor je om te proeven. Deze keer is het een blend van drie verschillende soorten vaten: bourbon, rum en Speyside, wat deze blend een rum-forward smaakprofiel geeft met propper booziness, smaken die je zullen helpen ontdooien na een koude winterdag.

Kees – Barrel Project 21.10

6,99

Een zwaar donker bier met karakter is wat je mag verwachten.

Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022

6,69
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten.

Ophiussa – Maple Decadence

10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!

P?hjala – Kamin (Cellar Series)

8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.

Pulfer Brewery – Bummer!

8,99
De meesten van ons kijken uit naar de komende kerstvakantie... behalve misschien de paashaas. Well, Bummer! Het zal gemakkelijker zijn om er doorheen te komen met deze prachtige imperial pastry porter. Pulfer Brewery heeft de grenzen verkend, zowel op het gebied van body en drinkbaarheid, als op het gebied van de opname van grote hoeveelheden chocolade en vanille. Hij is zacht en rijk, maar wees voorzichtig: Het is een beest van 11,2%. Dit is waarom Pulfer Brewery brouwt!

Ritual Lab/ Oersted – Oersted

9,49
Oersted van Ritual Lab en To Øl is een Imperial Porter, vatgerijpt op Bourbonvaten.

Tartarus – Pontianak

7,59
Een Frangipane Porter: Een rijke porter op smaak gebracht met amandel en vanille. Afgewerkt met lactose voor een soepel en decadent mondgevoel.