Brouwerij EemBier – The Wind Cries Porter

3,49
The Wind Cries Porter van EemBier is een gerookte Porter met ahornsiroop. De gebruikte mouten zijn: Pilsmout, Munich, Steibach Rauch, Carafa en Roost. De gebruikte hoppen zijn Vic, Secret en Cashmere.

Brouwerij Halve Tamme/ Klere Boght – Abellanis

9,09
Brouwerij Halve Tammes samenwerking met Klere Boght resulteerde in deze dikke Baltische Porter met hazelnoten, cacao en vanille.

Central Waters – Brewer’s Reserve: Bourbon Barrel Stout

7,09
Deze imperial stout, het meest gewilde bier van de brouwerij, wordt tot in de perfectie gerijpt in eiken bourbonvaten. Zoek naar deze smakelijke traktatie met hints van bourbon en vanille met geroosterde boventonen die het gehemelte van elke fijnproever zullen bevallen. Serveer dit bier op keldertemperatuur uit een borrelglas en geniet van deze uitdrukking van Central Water's passie voor het brouwen.

Frontaal – I’ve Got Friends Barrel Aged #3

7,89

Iedereen die batch # 3 heeft gemist of degenen die gewoon van barrel-aged blends houden, je hebt geluk. Onze barrelroom draait overuren, dus we hebben al een nieuwe batch voor je om te proeven. Deze keer is het een blend van drie verschillende soorten vaten: bourbon, rum en Speyside, wat deze blend een rum-forward smaakprofiel geeft met propper booziness, smaken die je zullen helpen ontdooien na een koude winterdag.

Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022

6,69
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten.

Ophiussa – Maple Decadence

10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!

Pohjala – Kamin (Cellar Series)

8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.

Ritual Lab/ To Øl – Oersted

9,49
Oersted van Ritual Lab en To Øl is een Imperial Porter, vatgerijpt op Bourbonvaten.

Tartarus – Pontianak

7,59
Een Frangipane Porter: Een rijke porter op smaak gebracht met amandel en vanille. Afgewerkt met lactose voor een soepel en decadent mondgevoel.