Azvex – Electronic Butterfly

4,27
Gebrouwen met El Dorado, Loral & Citra hop.

Azvex – Murex Monsters

4,94
Bij Murex Monsters heeft Azvex een hop toegevoegd waar ze tot nu toe alleen maar mee hebben geploeterd - Riwaka, een ongelooflijke nieuwere hopvariëteit. In combinatie met de klassiekers aller tijden Citra en Simcoe... is het echt een monster.

Azvex – Mycorrhizal Network

5,02
Mogelijk gemaakt door Citra, Galaxy en El Dorado zorgvuldig met elkaar te verweven.

Azvex – Tamagotchi Graveyard

6,07
Gebrouwen met Citra, Strata & Nelson Sauvin hop.

Brouwerij de Snor – Stoere Snor

2,62
Een heerlijke fruitige IPA, Grapefruit en mango in de smaak en in de geur. Onweerstaanbaar lekker!

Long Live Beerworks – Random Hearts

7,59

Absolute topper dit! Long Live 4 life!

Sudden Death Brewing Co. – Synaesthesia: Mosaic

4,87
Even voorstellen... Synaesthesia: Mosaic. Synaesthesia is Sudden Death's nieuwe single hop-serie (een primeur!) die verschillende sensaties onderzoekt door hun ervaringen met verschillende hopvariëteiten. Hop blijft het gehemelte opwinden en de hersenen stimuleren, en dit is hun eerbetoon aan deze prachtige en nieuwsgierige vaste plant. Synaesthesia: Mosaic werd royaal gehopt met een medley van Mosaic CO2-extract, Mosaic T-90, Mosaic Cryo en Mosaic Spectrum. Geniet ervan!

Sudden Death Brewing Co./ Frontaal – Payphone Annihilator

4,19
Extra, extra! De 20e eeuw heeft gebeld en wil zijn op munten werkende betaaltelefoons terug! Payphone Annihilator is Sudden Death's samenwerking met hun Nederlandse vrienden Frontaal. Eenvoud stond hier centraal: eersteklas basismout, bootladingen haver en tarwe, een vleugje bescheiden Mosaic (Cryo en Spectrum) en de ster van de show - elegante Ella. Sterke vibes van bessen en ananas. Soepel, hoppig en sessiebaar.

White Dog – Planet Caravan

4,87
White Dog Planet Caravan is een double NEIPA zoals je die kent van de Dordtse brouwerij. Lekker tropisch fruitig. Maar

NEIPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Voor veel mensen is dit een onbekende categorie, maar voor ons is dit misschien wel de meest favoriete!
Vaak wordt een IPA als erg bitter ervaren…… Dat was vroeger inderdaad zo, maar hier hebben ze juist de NEW ENGLAND IPA voor bedacht!In de standaard IPA worden twee soorden hop gebruikt: de bitterhop en de aromahop. In de NEIPA wordt (over het algemeen) alleen de aromahop gebruikt, zoals de Amarillo, Chinook en Columbus.Dit zorgt ervoor dat er hele bijzondere tropische smaken!