Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

?rpus Brewing Co. – TDH Nelson x Rakau x Citra x Mosaic DIPA

6,49
Deze IPA van Ārpus Brewing Co. is een Triple Dry-Hopped Hazy New England Double IPA, gehopt met Nelson, Rakau, Citra en Mosaic hop.

Azvex – Carnivorous House Plant

6,99
Carnivorous House Plant van Azvex is een Hazy New England IPA, gehopt met Simcoe, Citra & Motueka hop.

Azvex – Heliosphere Currents

5,79

Heliosphere Currents van Azvex Brewery is een Hazy New England Pale Ale van 4,8%. Hij is gehopt met Talus en Wakatu hop.

Azvex – Islands of Stability

6,99
Islands of Stability van Azvex Brewery is een Hazy New England IPA van 6,8%. Hij is gehopt met Citra en Nieuw-Zeelandse Cascade hop.

Azvex – Pandigital Number

6,99
Pandigital Number van Azvex Brewery is een Hazy New England IPA van 6,5%. Hij is gehopt met Mosaic en Waimea hop.

Azvex – Seagull King

8,29

Seagull King van Azvex Brewery is een Hazy New England Double IPA van 8,0%. Hij is gehopt met Strata, Citra & Galaxy hop.

Bereta Brewing Co. – Claim to Fame

6,69
Claim to Fame van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England IPA, zwaar gehopt met Citra & Pink Boots Blend.

Bereta Brewing Co. – Fistful of green

7,19
Fistful of Green van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England Triple IPA, gehopt met Enigma en Kohia Nelson hop.

Bereta Brewing Co. – The Space Program

6,69
The Space Program van Bereta Brewing Co. is een zwaar gehopte Hazy New England IPA, gehopt met Amarillo, Motueka en Zappa hop.

Bereta Brewing Co. – Turn the V into M

6,69
Turn the V into M van Bereta Brewing Co. is een zwaar gehopte Hazy New England IPA, gehopt met Sultana, Mosaic en Kohia Nelson hop.

Bereta Brewing Co. – Walking on Razors

6,69
Walking on Razors van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England IPA, zwaar gehopt met YCH Community Blend & Nelson Sauvin.

Brouwerij Lost – The Heart

5,99
De harten van Brouwerij Lost kloppen sneller en luider voor hop. Geniet van deze sappige, fruitige NEIPA. Hij is gemaakt met de scherpste Citra CRYO-hop die ze konden bemachtigen en ze hebben er ook wat El Dorado- en Mosaic-hop in gelaagd. Het hart smaakt naar een tropische fruitexplosie waar je simpelweg geen genoeg van kunt krijgen.

Cierzo Brewing Co./ HomoSibaris – True Nectar

6,29
Je wordt hopeloos aangetrokken door het heerlijke aroma en de gouden kleur van Cierzo Brewing's nieuwste IPA in samenwerking met Homosibaris, dus laat jezelf gaan en laat de natuur haar levenscyclus volgen, terwijl je geniet van de ananas- en steenfruitsmaken van Nectaron-hop.

Fermenterarna – Citra in Love: Motueka

7,29
De eerste uitgebrachte hopsoort in Fermenterarna's nieuwe "Citra in love"-serie is Motueka: 75% Citra T90 en 25% Motueka T90 hop.

Fermenterarna – Forest Fantasy

6,59
Forest Fantasy van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Fermenterarna – Fresh Harvest Citra

6,59
Fresh Harvest Citra van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met de verse oogst Citra hop van 2023.

Fermenterarna – Fresh Harvest Mosaic

7,29
Fresh Harvest Mosaic van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met de verse oogst Mosaic hop van 2024.

Fermenterarna – Late Nights Light

6,39
Late Nights Light van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Idaho 7 T90, Sabro T90, Idaho 7 Cryo en Ekuanot Cryo.

Fermenterarna – Release the Beast

6,59
Release the Beast van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Fermenterarna – See You by the Cranes

6,59
Het eerste bier uit Fermenterarna's nieuwe brouwerij in Göteborg. Gehopt met Citra T90, Mosaic T90, Columbus T90, Mosaic Cryo en Cryo Pop.

Fermenterarna – Words of a Walrus

5,89
Words of a Walrus van Fermenterarna is een Hazy NEIPA, gehopt met Cryo Pop, Citra T90, Galaxy T90, Mosaic Cryo en Galaxy Spectrum.

Ophiussa – Jararaca

7,29
Een Hazy New England Pale Ale, licht en verfrissend met vrijwel geen bitterheid, een zachte sappige body en een strogele hazy kleur gegeven door een stevige basis van gerst, haver en tarwe. Verzadigd in Citra, Mozaïek en Nelson Sauvin, is dit bier een authentieke tropische fruitcocktail.

Pulfer Brewery – Asterion

6,09
...98, 99, 100. Ja hoor, Pulfer Brewery heeft hun 100ste bier uitgebracht! Ze hebben hun series bieretiketten met mythische wezens en legendes voortgezet. Degenen die hun jeugd doorbrachten met het spelen van strategiespellen als 'Heroes of Might and Magic' zullen de inspiratie voor dit bierlabel zeker herkennen. Als heerser van Kreta was de machtige minotaurus bewapend met een strijdknots en zware bepantsering! Net als deze zwaar gehopte NEIPA! Een explosie van ananas en tropische en citrusachtige smaken, het is een hoppige bom! Pas op! Hij is enorm hoppig!

Pulfer Brewery – Cybeerpunk: Brewpocalypse

7,59
De Cyberpunk-serie loopt ten einde... Het is een uniek project dat is voorgesteld als een drievoudige IPA-serie, een op een strip gebaseerd spektakel gepresenteerd door Pulfer Brewery en de creatieve ontwerpstudio Yan Kamov. Pulfer Brewery zal de derde en laatste editie van de Cybeerpunk-strip uitbrengen, zodat jullie deze in zijn geheel kunnen lezen. Het is het jaar 2124 en Hop City staat aan de vooravond van een apocalyps...Brewpocalyps, om precies te zijn. Dit is een Hazy Triple IPA boordevol Citra, Rakau en Nelson Sauvin. Een tropische bom, een super doordrinkbaar beest van 9,8%, dus pas op en rehydrateer jezelf goed. "This is why we brew!"

NEIPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Voor veel mensen is dit een onbekende categorie, maar voor ons is dit misschien wel de meest favoriete!
Vaak wordt een IPA als erg bitter ervaren…… Dat was vroeger inderdaad zo, maar hier hebben ze juist de NEW ENGLAND IPA voor bedacht!In de standaard IPA worden twee soorden hop gebruikt: de bitterhop en de aromahop. In de NEIPA wordt (over het algemeen) alleen de aromahop gebruikt, zoals de Amarillo, Chinook en Columbus.Dit zorgt ervoor dat er hele bijzondere tropische smaken!