Cloudwater Brewing – Facade on Soap Street

9,09

Afhankelijk van wie je spreekt, is het smaakprofiel van Mosaic alles van bosbes en kauwgom tot aardse kruiden en krachtige wiet. Wat je mening hierover ook is, er zijn maar weinig hopsoorten die diepe fruitigheid en bevredigende hartige tonen op dezelfde manier combineren. Duik erin en geniet van alles wat het te bieden heeft.

Deer Bear – Barber Shop

3,37
New England-stijl TIPA (10%) met Citra Incognito, Mosaic Incognito, Citra, Mosaic, Galaxy en Sabro.

FLOEM – Hazy Eyes

4,87
DIKKER, VOLLER EN FRUITIGER DAN OOIT TEVOREN!

Frau Gruber – Velvet Horizon

6,29
De FrauGruber Velvet Horizon Pale Ale is zonnig geel. Het ruikt naar sappig fruit, zoals perzik, sinaasappel, passievrucht, ananas en wat dennen.

Frontaal – Hazebro’s Todd

4,64

Op dit blik staat een hele gave QR-code, waarmee je een stukje achtergrond informatie over Frontaal kunt lezen. En een hele mooie BIER&VLEES pairing, die je zelf thuis eens kunt uitproberen!

Frontaal – Setting Sun #2

3,22
Frontaal: "We hebben besloten in 2022 nog vaker een bier terug te laten komen. Want als een special bevalt waarom zouden we deze dan niet terug laten komen. Natuurlijk willen we altijd beter en hebben we nog een keer goed gekeken naar het recept en vorige bier. Met weer een half jaar meer kennis hebben we een batch #2 gebrouwen. Ook hebben we Sabro vervangen voor de hop Simcoe. Een heerlijke NEIPA met natuurlijk de tropische tonen die je van ons mag verwachten!"

Hop Hooligans – Stress Less

6,49
Heerlijke grote unit van maar liefst 500ml! Dat is nog eens waar voor je geld!

Oso Brew – Play It Safe

6,99
Deze Spaanse schoonheid is een heerlijke 100% Mosaic Cryo IPA met lactose voor die extra romigheid. Jammie!

Oso Brew/North Brewing – The Newest Normal

5,39
Hopsoorten: Cashmere, Cascade & Mosaic. Het resultaat van de samenwerking tussen Oso Brew en North Brewing Co. Ze hebben een zijdezachte Double IPA gemaakt met een flinke hop-punch van serieuze dry-hop.

Verdant Brewing – MaryLou

6,79
Mout: Extra Pale Ale, Golden Promise, Dextrine, Haver, Caragold, Premium Cara en Tarwevlokken. Hop: Mandarina Bavaria, Citra, Mosaic en Nelson Sauvin. Gist: London Ale III.

Verdant Brewing – Written in Water

8,09
Verdant bootst het waterprofiel en de favoriete IPA-koren van Civil Society Brewing na voor een kleine verandering. Super scherpe batches van enkele van Verdant's favoriete hopvariëteiten met veel citrus, mango's, kruisbessen, druiven en slechts een vleugje krankzinnige Sabro die door de whirlpool-toevoeging sluipt. TROPISCH.

Vocation Brewery – Golden Hour

5,89
Voel de warmte van een woestijnzonsondergang langs je nek druppelen. Een koel en verfrissend slokje Golden Hour is alles wat je nodig hebt om de hitte te overleven, met een hoppige prikkel om je op de been te houden. Een verfrissende scheut citrus en tropisch fruit, aangevuld met het zachte aroma van dennen. Een diepe, gouden en complexe blend, die gegarandeerd past bij elke zonsondergang.

White Dog – Showcasing: Galaxy

4,79
In de Showcasing reeks van White Dog worden de verschillende hopsoorten in de schijnwerpers gezet. Deze editie is gedry-hopped met puur Galaxy hop. Een heerlijke hazy New England IPA uit het boekje!

Yankee & Kraut – Thick As a Brick

5,09

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om in elkaar geslagen te worden met een heerlijke ananas? Nee? Hoe dan ook, hier is het antwoord. Dik, zwaar en ananassap in je gezicht. En na de derde ronde zie je sterretjes.

NEIPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

Voor veel mensen is dit een onbekende categorie, maar voor ons is dit misschien wel de meest favoriete!
Vaak wordt een IPA als erg bitter ervaren…… Dat was vroeger inderdaad zo, maar hier hebben ze juist de NEW ENGLAND IPA voor bedacht!In de standaard IPA worden twee soorden hop gebruikt: de bitterhop en de aromahop. In de NEIPA wordt (over het algemeen) alleen de aromahop gebruikt, zoals de Amarillo, Chinook en Columbus.Dit zorgt ervoor dat er hele bijzondere tropische smaken!