Einbecker Brauhaus – Einbecker Ur-Bock Dunkel

2,39

Einbecker Ur-Bock Dunkel, "De donkere". Een donker bier met een rijke, krachtige en delicate moutsmaak. Bij de eerste slok is hij soepel en vol van smaak, bij de tweede slok ontvouwt zich het echte rijke, sterke gebrande moutaroma van Einbecker Ur-Bock. De donkere gerstemout-gebrouwen verfrissing volgens het originele Einbecker-recept.

Einbecker Brauhaus – Einbecker Ur-Bock Hell

2,39
Einbecker Ur-Bock pils is het “Bier van alle Bieren”, gekenmerkt door een subtiel vleugje hop volgens het originele recept. Volle, kruidige aromatische smaak!

Bock bier koop je online bij BIER&VLEES.

Bockbier of Bokbier is een bier dat oorspronkelijk uit het Duitse Einbeck komt. Vooral voor de Nederlandse speciaalbier liefhebbers wordt bier elk jaar als seizoensbier door steeds meer brouwerijen gebrouwen. QUa alcoholpercentage zit dit speciaalbier vaak tussen de 5,5% en 7%, al zijn er natuurlijk uitzonderingen. De kleur zit tussen koper en zeer donker bruin. De helderheid is tweeschijn tot briljant en het schuim geeft een mooi beige mousse. In de neus kan je de karamel, cacao en soms zelfs iets fruitigs ontdekken. De smaak van dit speciaalbier is zoete karamel en een licht bitterje in de afdronk.