Toont alle 16 resultaten

Cydr Chylickzi – Chopin 2020

9,89
De cider van de Chopin-variëteit wordt geproduceerd volgens de traditionele Pét-Nat-methode, die wordt gebruikt bij de productie van natuurlijke ciders in Normandië en Bretagne en bij de productie van mousserende wijnen. Voor de productie gebruikte Cydr Chyliczki vers geperst appelsap van geselecteerde appels uit hun boomgaard, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.

Cydr Chylickzi – Stary Sad 2020 Edycja Limitowana

11,09
Stary Sad wordt geproduceerd volgens traditionele methoden, die ook worden gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie heeft Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap gebruikt, van geselecteerde appels, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide. Dit is een Limited Edition van droge cider uit oude boomgaarden.

Cydr Chyliczki – Dzika Lodowa Gruszka 2019

15,19
Lodowa Gruszka is een volledig unieke alcoholische likeurdrank die op weinig plaatsen in de wereld wordt geproduceerd. Het wordt gekenmerkt door een van nature intense zoetheid, een concentratie van aroma's en smaken en geen bruisen. 'IJs-peer' (Lodowa Gruszka) is het equivalent van Lodowa (IJs) cider, met het verschil dat het gemaakt is van peren, niet van appels. Voor de productie gebruikte Cydr Chyliczki alleen vers geperst en daarna diepgevroren perensap, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.

Cydr Chyliczki – Ros? 2020

10,29

Rosé is een uiterst zeldzame cider gemaakt van appelrassen met rood vruchtvlees en volgens traditionele methoden, ook gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie gebruikte Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap van rood vruchtvlees, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of koolzuur.

Cydr Chyliczki – Stary Sad 2020

9,89
Stary Sad wordt geproduceerd volgens traditionele methoden, die ook worden gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie heeft Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap gebruikt, van geselecteerde appels, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.

Elegast Ciderij – Bonheur: Calvados BA Cider (2022)

4,59
Boozy cider met rijpe appel smaak door de rijping op een Calvados vat. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Bourbon Stout BA Cider (2022)

4,59
Cider gerijpt op Bourbon vaten waar een Imperial Stout bier in gerijpt heeft. De invloed van deze dranken is merkbaar in een boozy volle zachte smaak vol gelaagdheid. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Gin BA Cider (2022)

4,59

Op Portugese Gotik gin vaten gerijpte cider, met het voor gin kenmerkende botanische karakter dat deze cider verrijkt. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Organic Farmhouse Saison Cider

3,69
Een fruitige cider, vol van smaak met een licht bittere en saison-invloed, met hints van butterscotch. Elegasts cider is droog, niet zoet en wordt gemaakt van Nederlandse appels.

Elegast Ciderij – Premium Organic Cider (2022)

12,29
Cider met fruitige en diepe smaak van rijpe appel, gemaakt op de champagnemethode, ofwel de Methode traditionelle. Een feestelijke en kwalitatief hoogwaardige cider. De cider is spontaan vergist en gerijpt op eiken vaten. Elegast geeft met deze handgemaakte Cider een nieuwe en duurzame bestemming aan bijzondere appels uit oude bomen uit biologische hoogstamboomgaarden en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit. De schildering op het etiket is gemaakt door Solko Schalm. Save orchards, drink cider!

Elegast Ciderij – Premium Organic Perry (2020)

12,29
Perry met de geur van aromatische perenbloesem met in de smaak hints van honing, honingdauwmeloen en vlierbes. De perry is gemaakt volgens de champagnemethode, ofwel de Traditional method. Elegast maakt Perry van voornamelijk stoofperen. Hard en oneetbaar op zichzelf worden ze zacht van smaak en bloemig van geur bij fermentatie. De van nature aanwezige onvergistbare suikers houden deze Perry licht zoet en daarmee zeer toegankelijk. Elegast geeft met deze handgemaakte Perry een nieuwe en duurzame bestemming aan bijzondere stoofperenrassen uit soms meer dan 100 jaar oude bomen uit biologische hoogstamboomgaarden en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Quadrupel BA Cider (2022)

4,59
Cider gerijpt op eiken vaten waar de Quadrupel 'Elegast' van de Naeckte Brouwers in rijpte. De invloed van vat en bier is merkbaar in een zachte volle smaak met lichte hints van specerijen en chocolade. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Revival Dry Ros? Cider

3,49
Bloemige droge cider met wijnachtige kwaliteit; Complex en verrassend en toch verrassend dorstlessend

Elegast Ciderij – Rum BA Cider (2022)

4,59
Zachte cider door rijping op een voormalig Foursquare rum vat. Deze 21 jaar oude rum is gebotteld door The Duchess, waarna het gevuld werd met cider. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Whisky BA Cider (2022)

4,59
Cider gerijpt op verschillende Whiskyvaten: peated Bunnahabhain whiskyvaten en scotch blend. De invloed van deze dranken is merkbaar in een intens rokerige smaak. Een cider voor whiskyliefhebbers. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Jackie O’s Brewery – Cellar Cuvée 15

19,69
Het Cellar Cuvée-project is geïnspireerd door de kunst van het blenden en staat al ruim veertien jaar centraal in Jackie O's Barrel Aged line-up. Cellar Cuvée 15 is een blend van honingstout en ahornen Barleywine-stijl Ales, gerijpt in geselecteerde bourbonvaten, en vervaagt op sierlijke wijze de grens tussen deze gerespecteerde stijlen. Noten van chocoladetaart, brosse pinda's, rijke ahornsiroop en marshmallow komen voort uit een van Jackie O's meest gewaardeerde blendprojecten.