De Koningshoeven – La Trappe Nillis 0.0%

2,49
La Trappe Nillis is een donker, amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. Het toegankelijke alcoholvrije trappistenbier heeft een aangename bitterheid en een ronde moutige, karamelzoete afdronk. De geur van mout en karamel vloeit samen met de frisse en fruitige aroma’s die de gist en hop voortbrengen. Bierbrouwerij de Koningshoeven brengt als eerste in de wereld een volledig alcoholvrij trappistenbier op de markt: La Trappe Nillis (0,0%). Het is gebrouwen volgens authentieke receptuur, met gebruikmaking van duurzame grondstoffen en energiebronnen. Een deel van de opbrengst gaat naar projecten die de broeders van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Oeganda ontplooien.

Friesisches Brauhaus zu Jever – Jever Fun

2,19
Goudgeel met een aanhoudende schuimkap en een vrij krachtige bitterheid. De bitterheid in de afdronk is zeer helder.

Frontaal – Juice Punch 0.5

3,39

Juice Punch 0.5 is een Non-Alcoholic IPA die een smaakvolle punch geeft met een mix van Citra, Mosaic en Sabro hoppen. Bij de eerste slok ervaar je een sappige explosie van smaken, met een verfrissend mondgevoel. Citra en Mosaic zorgen voor tonen van grapefruit, sinaasappel en passievrucht, terwijl Sabro zorgt voor een tropische twist met smaken van kokosnoot, ananas en steenvruchten.

Maisel – Maisel & Friends Alkoholfrei

2,69
Op de een of andere manier moeilijk te geloven dat dit biermeesterwerk alcoholvrij is. Vol en romig, fris en fruitig met tonen van perzik, mirabel en mango. Deze onbehandelde dorstlesser wordt afgerond met een perfect geïntegreerde hopnoot.