Verzending

Je hebt dan eindelijk je nieuwe order geplaatst, wat nu? 

Ons team gaat zo snel mogelijk aan de slag op je pakket in te pakken. We bezorgen het liefste onze producten zelf en daarom doen wij ons best om alle producten in Gelderland zelf af te leveren. Woon je buiten Gelderland? Dan versturen we het pakket via PostNL naar je toe!

Verzending

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We willen de order zo snel mogelijk verwerken en proberen wij alle orders die voor 15 uur (op werkdagen) geplaatst zijn, ook dezelfde dag te versturen. Meestal ontvang je het pakket dan de volgende dag. Als je in Gelderland woont dan brengen wij de volgende dag het pakket!

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Het is natuurlijk onze grootste nachtmerrie als pakketjes kapot aankomen en daarom doen wij alles om het pakket zo goed mogelijk in te pakken. We gebruiken stevige dozen en vullen zo veel mogelijk op met vulmateriaal. Toch kapot? Stuur ons dan een berichtje en we lossen dit zo snel mogelijk op!

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Natuurlijk! Wij hebben onze eigen winkel in Arnhem (Geitenkampo 45). Tijdens het bestellen kan je aangeven of je het product verzonden wilt hebben of dat je het op komt halen. Je kan in de omschrijving dan aangeven hoelaat je ongeveer komt.

Ik wil vlees bestellen, hoe werkt dit?

Een biertje smaakt natuurlijk beter met een goed stuk vlees. Speciaalbieren kunnen een tijdje buiten de koeling blijven, vlees kan dit niet. Om dit op te lossen brengen wij het vlees zelf rond, dit doen we daarom alleen (nog) in Gelderland. Echter kan het zijn dat uw adres op de route ligt voor een andere rit, stuur ons daarom altijd een berichtje als je toch wat wilt bestellen en niet in Gelderland woont!

Retouren

De bestelling is onvolledig of (deels) kapot

Ouch.. Heel vervelend. Geen lastige retourformulieren of moeilijke procedures. Stuur ons een berichtje en wij zorgen dat de rest zo snel mogelijk jou kant op komt.

Ik wil mijn producten terugsturen

Dat is heel jammer.. Stuur ons een mail of bel ons en wij zorgen dat we het makkelijk en snel afhandelen. Wij vergoeden de kosten voor retourneren niet. Na volledige ontvangst retourneren wij het bedrag binnen 10 werkdagen.