Toont alle 21 resultaten

Angus Burgers – Arnhem Angus (2×125 gram)

5,50
De Hamburger van kwaliteitsvlees gemaakt is het een traktatie , ze komen in allerlei soorten maar de hamburger van rund is toch het mooist. Waar de precieze oorsprong ligt wordt intens over gedebatteerd maar vond zijn doorbraak in 1830 toen Duitse immigranten het meenamen naar New York . Bijna had het niet Hamburger geheten maar Liberty Steak omdat de Amerikanen tijdens de eerste wereldoorlog het niet konden verkroppen dat hun geliefde vlees een duitse naam droeg.

Angus Hamburgers – Arnhem Angus (4×180 gram)

12,50
De Hamburger van kwaliteitsvlees gemaakt is het een traktatie , ze komen in allerlei soorten maar de hamburger van rund is toch het mooist. Waar de precieze oorsprong ligt wordt intens over gedebatteerd maar vond zijn doorbraak in 1830 toen Duitse immigranten het meenamen naar New York . Bijna had het niet Hamburger geheten maar Liberty Steak omdat de Amerikanen tijdens de eerste wereldoorlog het niet konden verkroppen dat hun geliefde vlees een duitse naam droeg.

Brandt & Levie – BIO Leverworst klein

5,50
Het Hollandse gezegde 'long en lever verteren' is Brandt & Levie op het lijf geschreven. Ze kopen hele varkens en verwerken ze van kop tot staart. In hun leverworst zit geen long, maar wel lever, zwoerd en kopvlees. Ze brengen hem op smaak met majoraan.

Brandt & Levie – BIO Pastasaus rozemarijnworst

7,75
Biologische pastasaus van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Voor drie goede borden pasta.

Brandt & Levie – BIO Pastasaus venkelworst

7,75
Biologische pastasaus van verse venkelworst. Voor drie goede borden pasta.

Brandt & Levie – BIO Chili en oregano

7,75
Biologische droge worst met chili en oregano.

Brandt & Levie – BIO Venkelzaad

7,75
Biologische droge worst met venkelzaad.

Brandt & Levie – Pistache en Siciliaanse citroen

8,75
Droge worst met pistache en Siciliaanse citroen.

Brandt & Levie – Truffel

9,50
Droge worst met truffel.

Brandt & Levie – Wagyu gedroogd

8,75
Wagyu vlees komt oorspronkelijk uit Japan. Maar ook in Nederland wordt steeds meer Wagyu gehouden. Brandt & Levie's Wagyu vlees komt van runderen die vrij hebben rondgelopen in de Schoorlse duinen of in de Drenthse weide. Lokaal Wagyu, daar houden we van!

Duroc Boston Butt (1/2)

32,50
Boston Butt komt niet uit de bil (zoals sommigen denken), maar het is een deel uit de schouder van het

Duroc Buikspek (met zwoerd)

17,50
Het lekkerste buikspek dat je hebt geproefd! Dit heerlijke Duroc varken heeft de ideale vetmarmering en dat proef je! Hier

Duroc Buikspek (zonder zwoerd)

17,50
Het lekkerste buikspek dat je hebt geproefd! Dit heerlijke Duroc varken heeft de ideale vetmarmering en dat proef je! Dit

Flat Iron – Arnhem Angus

27,50
Deze steak is 200 gram.

Graangevoerde Bavette – Australië

7,50
Bavette is de vang van het rund; ook wel vanglap of in het Engels flank(steak) genoemd. Vroeger wisten de slagers niet wat ze er mee aan moesten, en verdween dit mooie stukje vlees vaak in de gehaktmolen. Dit stukje vlees is heel mooi van smaak en van deze 100% graangevoerde Black Angus uit Australië zo ontzettend mals; dat kun je met een lepel eten!  

Rib Eye Steak – Arnhem Angus

9,95

Als je de ribeye in zijn eigen vet wil bakken, gebruik dan een skillet pan!

Spaanse paté met eekhoorntjesbrood

4,99
Dit is een heerlijke paté, gemaakt van volwaardige porcini paddenstoelen en extra vergine olijfolie. Porcini paddenstoelen kennen we in Nederland veelal als Eekhoorntjesbrood. Deze paté is een voortreffelijk voorgerecht, ideaal voor op een borreltoastje, maar zorgt ook voor een diepgang in uw gerechten.

Spare-ribs Duroc

16,50
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.

Spare-ribs wide cut

7,50
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.

Tomahawk Steak – Arnhem Angus

De tomahawk, ook wel Cowboy Steak genoemd is in feite een rib-eye voorzien van een dik stuk vlees van minimaal 5 cm dik. Daar zit een bot van ongeveer 20 cm aan vast wat het de uitstraling van een Tomahawk bijl geeft. De Tomahawk heeft een hoge vet marmering wat resulteert in een sappige en malse steak.

Kwaliteitsvlees hoort bij een goed biertje.

De ideale foodpairing met speciaalbier! Want wat gaat er nou beter samen dan bier en vlees?