Kwaliteitsvlees hoort bij een goed biertje.

Vlees van hert, lam, rund of varken bestel je bij Bier&Vlees. Goed vlees die wij op de beste kwaliteit selecteren. Heerlijk op de BBQ of gewoon door de weeks bij je avondmaaltijd met een lekker biertje.

Toont alle 21 resultaten

Toon zijbalk
Sluiten

Bavette Australië 100% Black Angus

4,735,52
Bavette is de vang van het rund; ook wel vanglap of in het Engels flank(steak) genoemd. Vroeger wisten de slagers niet wat ze er mee aan moesten, en verdween dit mooie stukje vlees vaak in de gehaktmolen. Dit stukje vlees is heel mooi van smaak en van deze 100% graangevoerde Black Angus uit Australië zo ontzettend mals; dat kun je met een lepel eten!  
Haas Spanje Iberico
Sluiten

Haas Spanje Iberico

2,9618,61
Wellicht wel één van de mooiste varkensrassen; het Ibérico varken. Het Ibérico varkensras wordt beschermd door de spaanse wet- en regelgeving. Het is een ras dat voorkomt op het Iberisch schiereiland waar de varkens voornamelijk eikels eten, deze nootachtige smaak proef je zeker terug in het vlees.
Sluiten

Hamburgers Australië Black Angus (Per 5 burgers)

16,91

Hamburgers komen in alle soorten en maten maar de hamburger van de rund is toch wel het beste. Waar de precieze oorsprong ligt wordt intens over gedebatteerd maar vond zijn doorbraak in 1830 toen Duitse immigranten het meenamen naar New York .

Bijna had het niet Hamburger geheten maar Liberty Steak omdat de Amerikanen tijdens de eerste wereldoorlog het niet konden verkroppen dat hun geliefde vlees een Duitse naam droeg.

Ossenhaas Wales
Sluiten
Sluiten

Ribeye (per 2) Australië Black Angus

18,9342,60
Rib-eye wordt gesneden uit het smalle ribstuk van een rund , door het vetrandje en de marmering is het een bijzonder malse smaakvolle steak. De wijze van uitsnijden bepaald wat voor cut vlees het wordt, zit de vleeskap om de ribeye dan is het cote du boeuf , zit het bot van de rib er nog aan dan is het een tomahawk.
Sluiten

Ribeye Australi? Black Angus

9,4711,83

Rib-eye wordt gesneden uit het smalle ribstuk van een rund , door het vetrandje en de marmering is het een bijzonder malse smaakvolle steak. De wijze van uitsnijden bepaald wat voor cut vlees het wordt, zit de vleeskap om de ribeye dan is het cote du boeuf , zit het bot van de rib er nog aan dan is het een tomahawk.

Spareribs- dikbevleesd
Sluiten

Spare-ribs dikbevleesd

8,60
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.
Iberico Spareribs
Sluiten

Spare-ribs Spanje Iberico

8,2310,58
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.
Spare-rib Wide-cut
Sluiten

Spare-ribs wide cut

5,006,16
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.
Tomahawk - Bronckhorster-2
Sluiten

Tomahawk Wales Limousin

36,70

De tomahawk, ook wel Cowboy Steak genoemd is in feite een rib-eye voorzien van een dik stuk vlees van minimaal 5 cm dik. Daar zit een bot van ongeveer 20 cm aan vast wat het de uitstraling van een Tomahawk bijl geeft. De Tomahawk heeft een hoge vet marmering wat resulteert in een sappige en malse steak.

Sluiten

Tri-Tip Nederland Black Angus

45,00
De tri-tip wordt gesneden uit de onderkant van de dikke lende. Het heeft een stevige robuuste smaak. Tri-tip heeft een structuur met langere vezels wat het een stevig stuk vlees maakt. Vaak zit er een vetkap op het vlees. Laat dit er op zitten , het geeft veel smaak. De Tri Tip heeft een verloop van de draad. Wat betekent dat de vezels van het vlees ongeveer halverwege het stuk haaks op elkaar staan. Let hier goed op zodat je altijd tegen de draad in blijft snijden.