Toont alle 7 resultaten

Duroc Boston Butt (1/2)

32,50
Boston Butt komt niet uit de bil (zoals sommigen denken), maar het is een deel uit de schouder van het

Duroc Buikspek (met zwoerd)

17,50
Het lekkerste buikspek dat je hebt geproefd! Dit heerlijke Duroc varken heeft de ideale vetmarmering en dat proef je! Hier

Duroc Buikspek (zonder zwoerd)

17,50
Het lekkerste buikspek dat je hebt geproefd! Dit heerlijke Duroc varken heeft de ideale vetmarmering en dat proef je! Dit

Spaanse paté met eekhoorntjesbrood

4,99
Dit is een heerlijke paté, gemaakt van volwaardige porcini paddenstoelen en extra vergine olijfolie. Porcini paddenstoelen kennen we in Nederland veelal als Eekhoorntjesbrood. Deze paté is een voortreffelijk voorgerecht, ideaal voor op een borreltoastje, maar zorgt ook voor een diepgang in uw gerechten.

Spaanse wildzwijnpaté met paddenstoelen

4,99
Deze paté van everzwijn en paddenstoelen is romig en intens van smaak, deskundig gemengd met extra vergine olijfolie. Het smaakt heerlijk op een dunne toast geserveerd met rozijnen of enkele gedroogde tomaten.

Spare-ribs Duroc

16,50
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.

Spare-ribs wide cut

7,50
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.

Kwaliteitsvlees hoort bij een goed biertje.

De ideale foodpairing met speciaalbier! Want wat gaat er nou beter samen dan bier en vlees?