Toont alle 8 resultaten

Fuet met eend

3,49
Natuurlijke fuet is een zeer typische, populaire Catalaanse worst. De fuet wordt gecombineerd met verschillende soorten, fruit, kaas, champignons etc., waardoor een assortiment van grote variëteit is ontstaan. Deze fuet is een combinatie van varken en eend.

Fuet met truffelsmaak

3,49

Ideaal voor elk borrelmoment!

Iberico Paleto Ham met mes

95,00
Een uniek cadeau om je vader te geven!

Rillette van Eend

5,49
Een echte klassieker: Franse rillette van eend. Heerlijk op een toast of op een Franse baguette. Sommigen vinden het weg hebben van paté, maar wij vinden deze nóg lekkerder. Goed te combineren met cornichons of zure uitjes.

Spaanse paté met eekhoorntjesbrood

4,99
Dit is een heerlijke paté, gemaakt van volwaardige porcini paddenstoelen en extra vergine olijfolie. Porcini paddenstoelen kennen we in Nederland veelal als Eekhoorntjesbrood. Deze paté is een voortreffelijk voorgerecht, ideaal voor op een borreltoastje, maar zorgt ook voor een diepgang in uw gerechten.

Spaanse wildzwijnpaté met paddenstoelen

4,99
Deze paté van everzwijn en paddenstoelen is romig en intens van smaak, deskundig gemengd met extra vergine olijfolie. Het smaakt heerlijk op een dunne toast geserveerd met rozijnen of enkele gedroogde tomaten.

Terrine Gevogelte met Armagnac

5,49
Onze Franse klassieke terrine. Sommigen vinden het weg hebben van paté, maar wij vinden deze nóg lekkerder. In onze terrines zitten geen schadelijk toegevoegd geur, kleur of smaakstoffen. Elke keer weer andere lekkere nieuwe smaken!

Terrine Reebok en Eekhoorntjesbrood

5,49
Een heerlijke Franse klassieke terrine. Sommigen vinden het weg hebben van paté, maar wij vinden deze nóg lekkerder. In deze terrines zitten geen schadelijke toegevoegde geur, kleur of smaakstoffen. Elke keer weer andere lekkere nieuwe smaken!

Kwaliteitsvlees hoort bij een goed biertje.

De ideale foodpairing met speciaalbier! Want wat gaat er nou beter samen dan bier en vlees?