Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Duroc Boston Butt (1/2)
Duroc Buikspek (met zwoerd)
Duroc Buikspek (zonder zwoerd)
Spaanse paté met eekhoorntjesbrood
Dit is een heerlijke paté, gemaakt van volwaardige porcini paddenstoelen en extra vergine olijfolie. Porcini paddenstoelen kennen we in Nederland veelal als Eekhoorntjesbrood. Deze paté is een voortreffelijk voorgerecht, ideaal voor op een borreltoastje, maar zorgt ook voor een diepgang in uw gerechten.
Spaanse wildzwijnpaté met paddenstoelen
Spare-ribs Duroc
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.
Spare-ribs wide cut
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.
Kwaliteitsvlees hoort bij een goed biertje.
De ideale foodpairing met speciaalbier! Want wat gaat er nou beter samen dan bier en vlees?