Toont alle 3 resultaten

Brandt & Levie – BIO Droge worst Chili

8,25
Dit is de heetste worst van Brandt & Levie. Ondanks de pepers blijft hij gelukkig goed in balans. Een worst om vurig naar te verlangen.

Brandt & Levie – BIO Droge worst Knoflook

8,25
De klassieker onder de droge worsten. Bij Brandt & Levie wordt elke worst volledig met de hand gemaakt. Na een week fermenteren gaan de worsten naar speciale rijpkamers waar ze, afhankelijk van de dikte van de worst, drie tot acht weken drogen.

Brandt & Levie – GOLD Droge worst Wagyu

9,25
Wagyu vlees komt oorspronkelijk uit Japan. Maar ook in Nederland wordt steeds meer Wagyu gehouden. Brandt & Levie's Wagyu vlees komt van runderen die vrij hebben rondgelopen in de Schoorlse duinen of in de Drenthse weide. Lokaal Wagyu, daar houden we van!

Kwaliteitsvlees hoort bij een goed biertje.

De ideale foodpairing met speciaalbier! Want wat gaat er nou beter samen dan bier en vlees?