Fuet met eend
Hamburgers Nederland Black Angus (Per 2)
De Hamburger van kwaliteitsvlees gemaakt is het een traktatie , ze komen in allerlei soorten maar de hamburger van rund is toch het mooist. Waar de precieze oorsprong ligt wordt intens over gedebatteerd maar vond zijn doorbraak in 1830 toen Duitse immigranten het meenamen naar New York .
Bijna had het niet Hamburger geheten maar Liberty Steak omdat de Amerikanen tijdens de eerste wereldoorlog het niet konden verkroppen dat hun geliefde vlees een duitse naam droeg.
Hamburgers Nederland Wagyu (Per 2)
De Hamburger van kwaliteitsvlees gemaakt is het een traktatie , ze komen in allerlei soorten maar de hamburger van rund is toch het mooist. Waar de precieze oorsprong ligt wordt intens over gedebatteerd maar vond zijn doorbraak in 1830 toen Duitse immigranten het meenamen naar New York .
Bijna had het niet Hamburger geheten maar Liberty Steak omdat de Amerikanen tijdens de eerste wereldoorlog het niet konden verkroppen dat hun geliefde vlees een duitse naam droeg.
Hamburgers USA Black Angus (Per 4 burgers)
Mini fuet naturel
Mini gedroogde worst. Gemaakt met vleesvarkensvlees en kruiden. Ideaal als snack, voor cocktails... Geniet van het moment! Het zijn echte snackworstjes, de afmetingen van een worstje zijn dan ook ± 9 x 1cm (lxb). De zakjes zijn verpakt per 10 stuks, ongeveer 85 gr per zak. Koel bewaren tussen de 2° en 7°C.
Rillette van Eend
Runderworsten Nederland Wagyu (Per 2)
Spaanse paté met eekhoorntjesbrood
Dit is een heerlijke paté, gemaakt van volwaardige porcini paddenstoelen en extra vergine olijfolie. Porcini paddenstoelen kennen we in Nederland veelal als Eekhoorntjesbrood. Deze paté is een voortreffelijk voorgerecht, ideaal voor op een borreltoastje, maar zorgt ook voor een diepgang in uw gerechten.
Spaanse wildzwijnpaté met paddenstoelen
Spare-ribs Spanje Iberico
De Sparerib komt uit het lagere deel van de ribbenkast van een varken waarbij het vlees zich op en tussen de botten bevind. Een Sparerib is een streng van 13 ribben en wordt in zijn geheel bereid. Low & Slow is daarbij the way to go. Ze lenen zich voor zowel marinade’s als verschillende rubs. Garen in de oven gaat heel goed maar het mooist is natuurlijk op de bbq.
Kwaliteitsvlees hoort bij een goed biertje.
De ideale foodpairing met speciaalbier! Want wat gaat er nou beter samen dan bier en vlees?