Azvex – Electronic Butterfly

4,27
Gebrouwen met El Dorado, Loral & Citra hop.

Azvex – Lion Mane Haircuts

5,47

Lion Mane Haircuts van Azvex Brewing uit Engeland is een double IPA gebrouwen met Citra & Nelson Sauvin hop. De Citra geeft tropische tonen en de Nelson Sauvin geeft de typische tonen van witte bessen en wijndruiven.

Azvex – Murex Monsters

4,94
Bij Murex Monsters heeft Azvex een hop toegevoegd waar ze tot nu toe alleen maar mee hebben geploeterd - Riwaka, een ongelooflijke nieuwere hopvariëteit. In combinatie met de klassiekers aller tijden Citra en Simcoe... is het echt een monster.

Azvex – Mycorrhizal Network

5,02
Mogelijk gemaakt door Citra, Galaxy en El Dorado zorgvuldig met elkaar te verweven.

Azvex – Tamagotchi Graveyard

6,07
Gebrouwen met Citra, Strata & Nelson Sauvin hop.

Brouwerij de Snor – Stoere Snor

2,62
Een heerlijke fruitige IPA, Grapefruit en mango in de smaak en in de geur. Onweerstaanbaar lekker!

De Moersleutel – Superdelic

5,47
Hopleverancier Yakima Chief heeft ons als een van de eerste brouwerijen in Europa geselecteerd om hun supernieuwe hop te gebruiken.

Long Live Beerworks – Random Hearts

7,59

Absolute topper dit! Long Live 4 life!

Mad Scientist – Powerpop Star

4,42
“Eenzaamheid is zo’n trieste aangelegenheid, en ik kan bijna niet wachten om weer bij je te zijn…” Power to the

Mannenpap – Fruitcake!

2,32

De bekende IPA knaller van onze vrienden van Mannenpap uit Nijmegen!

Oersoep – Hopfather

2,59

Een fruitige IPA met een laag alcoholpercentage. De grote hoeveelheden Mosaic, Simcoe en Cascade hop zorgen voor een krachtig aroma van ananas, mango en lychee. Een tropisch feest in een glas!

Rock City/ Floem – Fluffy Rock

4,12
Geel en hazy. Zeer aromatisch hoparoma met kruiden. Idem in smaak, milde hopburn. Lange afdronk.

Sudden Death Brewing Co. – Synaesthesia: Mosaic

4,87
Even voorstellen... Synaesthesia: Mosaic. Synaesthesia is Sudden Death's nieuwe single hop-serie (een primeur!) die verschillende sensaties onderzoekt door hun ervaringen met verschillende hopvariëteiten. Hop blijft het gehemelte opwinden en de hersenen stimuleren, en dit is hun eerbetoon aan deze prachtige en nieuwsgierige vaste plant. Synaesthesia: Mosaic werd royaal gehopt met een medley van Mosaic CO2-extract, Mosaic T-90, Mosaic Cryo en Mosaic Spectrum. Geniet ervan!

Sudden Death Brewing Co./ Frontaal – Payphone Annihilator

4,19
Extra, extra! De 20e eeuw heeft gebeld en wil zijn op munten werkende betaaltelefoons terug! Payphone Annihilator is Sudden Death's samenwerking met hun Nederlandse vrienden Frontaal. Eenvoud stond hier centraal: eersteklas basismout, bootladingen haver en tarwe, een vleugje bescheiden Mosaic (Cryo en Spectrum) en de ster van de show - elegante Ella. Sterke vibes van bessen en ananas. Soepel, hoppig en sessiebaar.

White Dog – Planet Caravan

4,87
White Dog Planet Caravan is een double NEIPA zoals je die kent van de Dordtse brouwerij. Lekker tropisch fruitig. Maar

White Dog/Radical Way Brewing – Traveler

5,17
Traveler van White Dog Brewery is een Imperial Stout van 11,5%. Planet Caravan is gebrouwen met vanille uit Indonesië, S’mores,

IPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

IPA speciaalbier staat voor India Pale Ale, dat verwijst naar de extra hop die vroeger werd toegevoegd om het bier op schepen richting het verre Oosten een langere houdbaarheid te geven. Het is een bovengistend speciaalbier met een alcoholpercentage van 5,5% tot 7,5%. De kleur is vaak goud tot amber en de helderheid is tweeschijn tot helder. Het schuim is vaak ongelijkmatig en terugtrekkend. De geur van IPA gaat van tropisch geelfruit tot citrus en harsig. De smaak is fruitig, fris en een aardige bitter. Ben je geen fan van bitter? Ga dan voor een NEIPA!