Resultaat 1–24 van de 51 resultaten wordt getoond

?rpus Brewing Co. – TDH Nelson x Rakau x Citra x Mosaic DIPA

6,49
Deze IPA van Ārpus Brewing Co. is een Triple Dry-Hopped Hazy New England Double IPA, gehopt met Nelson, Rakau, Citra en Mosaic hop.

Adroit Theory – Rise Up (Ghost 947)

9,89
Zacht, sappig en met minimale bitterheid om de uitgesproken tonen van mandarijn en sinaasappelschil af te ronden. Ge-Dubbel Dry-Hopped met Mosaic en Citra hop.

Azvex – Carnivorous House Plant

6,99
Carnivorous House Plant van Azvex is een Hazy New England IPA, gehopt met Simcoe, Citra & Motueka hop.

Azvex – Heliosphere Currents

5,79

Heliosphere Currents van Azvex Brewery is een Hazy New England Pale Ale van 4,8%. Hij is gehopt met Talus en Wakatu hop.

Azvex – Islands of Stability

6,99
Islands of Stability van Azvex Brewery is een Hazy New England IPA van 6,8%. Hij is gehopt met Citra en Nieuw-Zeelandse Cascade hop.

Azvex – Pandigital Number

6,99
Pandigital Number van Azvex Brewery is een Hazy New England IPA van 6,5%. Hij is gehopt met Mosaic en Waimea hop.

Azvex – Seagull King

8,29

Seagull King van Azvex Brewery is een Hazy New England Double IPA van 8,0%. Hij is gehopt met Strata, Citra & Galaxy hop.

Azvex – Skeleton Clock

6,99
Skeleton Clock van Azvex is een Hazy New England IPA, gehopt met Citra & Idaho 7 hop.

Bereta Brewing Co. – Claim to Fame

6,69
Claim to Fame van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England IPA, zwaar gehopt met Citra & Pink Boots Blend.

Bereta Brewing Co. – Fistful of green

7,19
Fistful of Green van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England Triple IPA, gehopt met Enigma en Kohia Nelson hop.

Bereta Brewing Co. – The Space Program

6,69
The Space Program van Bereta Brewing Co. is een zwaar gehopte Hazy New England IPA, gehopt met Amarillo, Motueka en Zappa hop.

Bereta Brewing Co. – Turn the V into M

6,69
Turn the V into M van Bereta Brewing Co. is een zwaar gehopte Hazy New England IPA, gehopt met Sultana, Mosaic en Kohia Nelson hop.

Bereta Brewing Co. – Walking on Razors

6,69
Walking on Razors van Bereta Brewing Co. is een Hazy New England IPA, zwaar gehopt met YCH Community Blend & Nelson Sauvin.

BrewDog – Silk Road

4,09

Sappige mango met verfrissende aromatische lychee op een zoete, volle moutbasis.

Brouwerij Lost – The Heart

5,99
De harten van Brouwerij Lost kloppen sneller en luider voor hop. Geniet van deze sappige, fruitige NEIPA. Hij is gemaakt met de scherpste Citra CRYO-hop die ze konden bemachtigen en ze hebben er ook wat El Dorado- en Mosaic-hop in gelaagd. Het hart smaakt naar een tropische fruitexplosie waar je simpelweg geen genoeg van kunt krijgen.

Brouwerij Lost – The Mind

5,99
Het enige waar Brouwerij Lost ooit aan denkt is hop! Hun geest draait overuren als er een nieuwe IPA in ontwikkeling is. Al die heerlijke hop om uit te kiezen! In The Mind vind je een soepele, verfrissende West Coast IPA, gemaakt met Citra CRYO, Sabro en Motueka hop. Er zit ook Sub Zero Hop Kief van Motueka in het bier voor een explosie van hoparoma!

Cierzo Brewing Co./ HomoSibaris – True Nectar

6,29
Je wordt hopeloos aangetrokken door het heerlijke aroma en de gouden kleur van Cierzo Brewing's nieuwste IPA in samenwerking met Homosibaris, dus laat jezelf gaan en laat de natuur haar levenscyclus volgen, terwijl je geniet van de ananas- en steenfruitsmaken van Nectaron-hop.

Equilibrium – Fractal Citra/Galaxy

9,29
Fractal Citra/Galaxy schenkt hazy-strogeel, waarbij aroma's van passievrucht, perzik, guave en tropisch fruit vrijkomen. De smaak is een taaie en romige tropische smaak, ondersteund door een stevige maar ronde bitterheid.

Equilibrium/ Electric Brewing Co. – Savages & Savants

10,09
Equilibrium en Electric Brewing Co. zijn begonnen met een basis van rauwe tarwe, tarwevlokken en havervlokken voordat ze hun absoluut grootste hopverhouding tot nu toe van Citra, Strata en Galaxy toevoegden. Een elektrisch geel schenkend, begroet een intens hoparoma je met smaken van krachtige citrus, stukjes ananas op siroop en een assortiment meloenen met een crèmeachtig mondgevoel. Gedurfde en diepe smaken veranderen in een romige afdronk met een prachtige expressie van Equilibriums #EQjuice-afdronk.

Equilibrium/ Mortalis Brewing Company – Humulus²

10,09
Humulus² begint met een Citra Lupomax whirlpool en een Citra T90, Citra Lupomax, Eclipse en Strata dry hop. Heldere aroma's van sinaasappelsap, ananas en passievrucht openen zich voor een achtbaanrit van sinaasappelroom, fruitcocktailbekers, mandarijnsorbet, multivitamine, stukjes ananas en gekonfijte limoen. De taaie, rijpe fruitsmaken worden in evenwicht gehouden door een hoppige bite en een regenboogmeloen #EQjuice-afdronk.

Equilibrium/ Outer Range Brewing – Orographic Effect

10,09
Na een 2-row (gerst) en tarwebasis gebruikten Equilibrium en Outer Range Brewing een Citra Lupomax whirlpool en een Galaxy, Motueka, Riwaka en Eclipse dry hop. Hazy geel schenkend, begroeten aroma's van zoet fruit en diverse citrusvruchten je voorafgaand aan een hoppige uitbarsting van sinaasappelmarmelade, stukjes mango, aardse, vochtige dennen, gras en partjes limoen.

Fermenterarna – Citra in Love: Motueka

7,29
De eerste uitgebrachte hopsoort in Fermenterarna's nieuwe "Citra in love"-serie is Motueka: 75% Citra T90 en 25% Motueka T90 hop.

Fermenterarna – Forest Fantasy

6,59
Forest Fantasy van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Fermenterarna – Fresh Harvest Citra

6,59
Fresh Harvest Citra van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met de verse oogst Citra hop van 2023.

IPA Bier online kopen bij BIER&VLEES.

IPA speciaalbier staat voor India Pale Ale, dat verwijst naar de extra hop die vroeger werd toegevoegd om het bier op schepen richting het verre Oosten een langere houdbaarheid te geven. Het is een bovengistend speciaalbier met een alcoholpercentage van 5,5% tot 7,5%. De kleur is vaak goud tot amber en de helderheid is tweeschijn tot helder. Het schuim is vaak ongelijkmatig en terugtrekkend. De geur van IPA gaat van tropisch geelfruit tot citrus en harsig. De smaak is fruitig, fris en een aardige bitter. Ben je geen fan van bitter? Ga dan voor een NEIPA!