“Brouwerij Halve Tamme/ Klere Boght – Abellanis” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022
€6,69
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten.
Alcohol Percentage |
12.10% |
---|---|
Brouwerij |
Kees |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
Nederland |
Smaakcategorie |
Donker & Rijk |
Verpakking |
Blik |
Op voorraad
Beschrijving
Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon rijpt minimaal 8 jaar op vaten van de Amerikaanse Eik en hanteert het traditionele ‘rye recipee’ voor bourbon. Een toegankelijke bourbon whisky, mooi in balans tussen de zoete smaak, het licht rokerige, de kruiden en de zachtheid. Ervaar de smaken die het vat en bier samen teweeg brengen.
Verzending
Over Kees
Kees Bubberman, eigenaar en brouwmeester van Brouwerij Kees, heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt in het internationale speciaal bier-landschap. Een klein stukje historie: als verdienstelijk thuisbrouwer kreeg Kees van lokale brouwerij Emelisse uit Kamperland de kans om aan de slag te gaan als professioneel brouwer. Hier groeide Kees uit tot brouwmeester van internationale faam. Naast de klassieke stijlen brouwde Kees met veel lef en passie tientallen op Brits en Amerikaans leest geschoeide bieren, waaronder zware Porters, coffee stouts en IPA’s.
Categorieën: Barrel Aged, Bourbon, Dubbel, Porter, Speciaalbier
Gerelateerde producten
Brouwerij Halve Tamme/ Klere Boght – Abellanis
€9,09
Brouwerij EemBier – The Wind Cries Porter
€3,49
P?hjala – Kamin (Cellar Series)
€8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.
Lervig – Paragon 2023 by Rackhouse
€16,09
Paragon is in de loop der jaren een van Lervig's vlaggenschipbieren geworden. Wat hun gerstewijn speciaal maakt, is dat hij altijd met exact hetzelfde recept wordt gebrouwen, maar elke editie is uniek vanwege een aantal factoren, vattypes en omgevingsfactoren om het kort te zeggen. In 2023 gebruikten ze verse, hoog-char Jim Beam-vaten waarin het bier een jaar rijpte. Lervig vindt het resultaat behoorlijk geweldig en het kan het beste worden omschreven als een Kentucky-knuffel. Geniet ervan - Het is een geweldig jaar voor de Paragon!