“Walhalla – Daemon #19 Astaroth: Benrinnes Speyside BA” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Kees – Top of the Morning (Tanzania Kilimanjaro Edition)
€4,49
Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout heeft een alcoholpercentage van 10.8%.
Brouwerij |
Kees |
---|---|
Land van Afkomst |
Nederland |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout is een speciaalbier van onze vrienden van Brouwerij Kees.
Deze Imperial Stout is mooi donker kleur en zit vol met de volle tonen van koffiebonen. Deze bonen worden verbouwd in het Afrikaanse land Tanzania, en groeien op de hellingen van de hoogste berg daar: de Kilimanjaro.
Door de hoogtes waarop de bonen groeien krijgen ze een mooie lichte en zoete smaak.
Verzending
Categorieën: Speciaalbier, Dubbel, Imperial
Gerelateerde producten
Frontaal – I’ve Got Friends Barrel Aged #3
€7,89
Iedereen die batch # 3 heeft gemist of degenen die gewoon van barrel-aged blends houden, je hebt geluk. Onze barrelroom draait overuren, dus we hebben al een nieuwe batch voor je om te proeven. Deze keer is het een blend van drie verschillende soorten vaten: bourbon, rum en Speyside, wat deze blend een rum-forward smaakprofiel geeft met propper booziness, smaken die je zullen helpen ontdooien na een koude winterdag.
Mannenpap – Black Oxx
€3,59
Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (PX Sherry & Rum)
€6,99
434 dagen gerijpt op Pedro Ximénez en rumvaten. Smaken van donkere chocolade, tonen van zwart fruit en een lichte afdronk van rum. Nou, zo hebben we het graag! Een echte goed afgeronde traktatie voor de donkere dagen die komen gaan. Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.
P?hjala – Kamin (Cellar Series)
€8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.