“Mannenpap – Black Oxx” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Kees – Top of the Morning (Tanzania Kilimanjaro Edition)
€4,49
Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout heeft een alcoholpercentage van 10.8%.
Brouwerij |
Kees |
---|---|
Land van Afkomst |
Nederland |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout is een speciaalbier van onze vrienden van Brouwerij Kees.
Deze Imperial Stout is mooi donker kleur en zit vol met de volle tonen van koffiebonen. Deze bonen worden verbouwd in het Afrikaanse land Tanzania, en groeien op de hellingen van de hoogste berg daar: de Kilimanjaro.
Door de hoogtes waarop de bonen groeien krijgen ze een mooie lichte en zoete smaak.
Verzending
Categorieën: Speciaalbier, Dubbel, Imperial
Gerelateerde producten
Central Waters – Brewer’s Reserve: Bourbon Barrel Stout
€7,09
Deze imperial stout, het meest gewilde bier van de brouwerij, wordt tot in de perfectie gerijpt in eiken bourbonvaten. Zoek naar deze smakelijke traktatie met hints van bourbon en vanille met geroosterde boventonen die het gehemelte van elke fijnproever zullen bevallen. Serveer dit bier op keldertemperatuur uit een borrelglas en geniet van deze uitdrukking van Central Water's passie voor het brouwen.
Mannenpap – Black Oxx: Bunnahabhain BA
€5,69
P?hjala/ Brouwerij Wilderen – Wild Dark Nights (Cellar Series)
€9,09
Mannenpap – Black Oxx
€3,59
Bottle Logic Brewing/ Claremont Craft Ales – Technical Challenge (2021)
€35,00
Op je plek, maak je klaar, brouw! Begin vorig jaar werkte Bottle Logic Brewing samen met hun vrienden van Claremont Craft Ales om een ​​op Jaffa Cake geïnspireerde Imperial Stout te brouwen om te laten rijpen in bourbonvaten. Eén pandemie en een heleboel Great British Bake Off-binge later, presenteren ze met trots hun Techincal Challenge aan de juryleden! Technical Challenge is gebaseerd op een recept voor een chocolade imperial stout met veel mout en een gezonde portie dubbele puree van rogge voor een gedurfde, veerkrachtige body. Het brouwsel werd afgewerkt met Madagascar-vanille en een berg Ecuadoraanse cacaobonen om een ​​rijke chocoladecomplexiteit op te bouwen, en vervolgens doordrenkt met Californische sinaasappelschillen voor een heldere, mooie citrustoon. Kom langs bij de brouwerij en probeer de exclusieve variant van het vat: Star Baker - dat is de Technical Challenge verder afgewerkt met amandelen!