Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Frontaal – Deerhunter B.A. 2021 Vol. 2

6,99

Geniale Imperial Stout van 13,4% die op Bourbon vaten is gerijpt…… Smullen!

Kees – Barrel Project Bourbon & Islay

4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.

Ritual Lab/ Phantom Spirits – Papanero: Rum Barrel Aged

9,39

Russian Imperial Stout gerijpt in Rumvaten. Een samenwerking met het Deense Phantom Spirits.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 37

7,19
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.

De Struise Brouwers – Black Damnation 26: Froggie

5,69
Een Belgische Royal Stout Ale uit Vlaanderen, 2 jaar gerijpt op wijn- en portvaten.

Kees – Top of the Morning (Tanzania Kilimanjaro Edition)

4,49
Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout heeft een alcoholpercentage van 10.8%.

Jopen – Zwarte Ziel 2022 BA Bourbon & Whiskey Blend

5,99
Klaar voor een lange lijst vaten? Jopen heeft deze Imperial Smoked Porter gerijpt op Heaven Hill-, Wild Turkey-, Woodford Reserve-, Early Times- en Ben Nevis-vaten. Wild Turkey geeft deze melange sterke smaken van karamel, rozijnen en marsepein. Woodford Reserve geeft het een volle zoetheid van vanille en butterscotch. Tot slot ontdek je complexe tonen van chocolade, hout en turf. Proost, voor alle duistere zielen!

Põhjala – Öö XO (Cellar Series)

6,19
Een speciale versie van de Öö, maanden gerijpt in Cognac vaten. Smaak: Een zijdezachte textuur van donkere mouten, rood fruit, cognac, zoethout en honing. Hints van melasse vermengen zich met die van rijke donkere chocolade, allemaal in balans met elegante tannines die het gehemelte reinigen. Uiterlijk: pikzwart - zo donker als de nachtelijke hemel, met een ondoorzichtige bruine kop. Neus: Donker fruit, pruimen, rozijnen, veenbessen en druiven - een rijke bosvruchtenjam komt eerst in de neus met wat espresso-tonen en donkere suiker. Kersen, cognac, tannines en hints van kruiden blijven op de achtergrond hangen. Mouten: Pale Ale, Munich, Carafa II Special, Special B, Chocolademout, Crystal 300, Demerara-suiker. Hop: Magnum, Northern Brewer

Põhjala – Kamin (Cellar Series)

8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.

Jackie O’s Brewery – Bourbon Barrel Dark Apparition

16,49
Zeven malts werden gebruikt om diepe smaken van koffie, chocolade, karamel en melasse te creëren. Een vleugje bitterheid en kruidig karakter van zorgvuldig geselecteerde Europese en Amerikaanse hop helpen de monolithische moutigheid te ondersteunen. Na conditionering in roestvrij staal wachtte dit bier 8 tot 12 maanden geduldig in bourbonvaten.

Flying Monkeys – Invictus 2017 Bourbon BA

44,69
Flying Monkeys Invictus Special Edition is een Russian Imperial Stout Bourbon Barrel-Aged van Flying Monkeys in Canada. Smaken van rozijnen, amaretto en geroosterde Bourbon.

Mannenpap – Black Out Madness

3,49

Heerlijke Russian Imperial Stout van Over De Waal!

Ritual Lab/ Reservoir Dogs Brewery – Bona Nox

9,39
Imperial Porter, 14 maanden gerijpt in Bourbon vaten met Piran zoutbloemen.

De Struise Brouwers – Black Damnation 19: Maestro

5,49
Een Belgische Royal Stout Ale uit Vlaanderen, gerijpt in Caribische rumvaten.

Kees – Barrel Project Laphroaig 2022

5,89

Voor deze Barrel Project editie van Kees is gekozen voor een Imperial Stout gerijpt voor 13 maanden op Laphroaig vaten. Laphroaig is een whisky met een sterke, uitgesproken smaak. Laphroaig is een échte Islay whisky die bekendstaat om een avontuurlijk karakter. Veelvuldig wordt de whisky geroemd om de krachtige en uitgesproken smaken met soms bijna medicinale invloeden.

Rock City/ De Molen – Buried Treasure

6,89
Imperial Oatmeal Stout met kokosvlokken en vanillestokjes. Samenwerking met De Molen.

Ritual Lab – Papanero: Laphroaig Barrel Aged

9,39
Russian Imperial Stout gerijpt in Laphroaigvaten. Donker, troebel, geturfd.

De Dochter van de Korenaar – Sans Pardon Bourbon Barrel Aged

6,39

Bourbon Barrel Aged versie van Dochter van de Korenaar’s Sans Pardon: Een klassieke zware bitterzoete ‘Imperial Stout’ met een vleugje ‘Rooibos’, 11% vol. Sans Pardon is een van de zwaarste volmoutbieren van de brouwerij. Zwart als de nacht, met een romige schuimkraag. Het hoge alcoholgehalte complementeert de koffie- en chocoladeaspecten van het bier. De ‘Rooibos’ geeft het bier dat extra vleugje fruitigheid. Sans Pardon de lekkerste. Sans Pardon smaakt heerlijk bij pittige harde kazen.

Frontaal – I’ve Got Friends #4

6,29

I’ve got friends in de music business is terug! Deze pikzwarte Mexicaanse Imperial stout is een sterke jongen. Met cacao nibs, vanille en ancho pepers is er geen gebrek aan complexe smaken om van te genieten!

Mad Scientist/ Adroit Theory – When They Bring the Nasty Riff Back But Slower

21,19
Mezcal en pittige saus Barrel Aged Imperial stout met cacao, pepers en specerijen. De Barrel Aged-versie van de vorige samenwerking van Mad Scientist met Adroit Theory (VS), Nasty Riff: Het Nasty Riff is terug. Je geloofde dat Nasty Riff een one-hit-wonder was... Maar jullie werden allemaal misleid. Nou en of, er is een andere versie gemaakt. In de donkere diepten van de vatenkamer, in een mezcal- en hetesausvat, werd deze paar honderd liter van deze bijtend intense Imperial Stout opzij gezet om te wachten tot het tijd was om opnieuw toe te slaan. Zeer lichte hint van kruidige rokerigheid en een nog diepere vorm van chili en pittigheid. Deze release wordt Mad Scientist's tweede vorm van samenwerking met de machtige Adroit Theory, maar als ze je een geheim kunnen vertellen: Er komt binnenkort een derde!

Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Tahiti

21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Tahitiaanse vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!

Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Madagascar

21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!

Mad Scientist – Beeznuts

21,79
Een mix van Bourbon Barrel Aged Imperial Stout en Bourbon Barrel-aged Mede met handgebrande pistachenoten en walnoot. Als directe opvolger van Sweet Spot brengt deze volgende release de zoet-honingachtige chocoladeachtige tonen van de 'Spot', maar voegt daar bourbonachtige vanille aan toe, samen met royaal toegevoegde en zorgvuldig geroosterde walnoten en pistachenoten. Mad Scientist hoeft het verhaal van deze Mede-Imperial Stout crossoverlijn niet te verkopen, want het is geen verhaal, het is de real deal en ze hopen dat je er net zoveel van zult genieten als zij. "Money cannot buy happiness, it's true what they say, but a Mad Scientist still got bills to pay, so I hustle every day!"

Big Belly – Æthelstan: Armagnac BA

8,79
Æthelstan is een grote, gedurfde en complexe stout. Naast de tien verschillende gebruikte mouten, voegde Big Belly een peated whiskymout toe om het bier zijn complexe, rokerige whiskeysmaak te geven die vooral naar voren komt als het bier opwarmt.