Sint Bernardus – Christmas Ale
Dit speciaalbier kenmerkt zich door zijn diepe donkere kleur, met een romige, dikke schuimkraag en een volle, bijna fluwelige smaak met een fruitige neus. Jaarlijks gebrouwen voor de feestdagen, zijn de lange winternachten perfecte momenten om met of zonder vrienden van dit bier te genieten en te genieten van zijn unieke, complexe smaak.
Tommie Sjef – Cuvée
Tommie Sjef – Sprøng
Sprøng is een mix van enerzijds rijpe wild ales, gerijpt in eiken 'puncheon' vaten (400 en 500 liter) gedurende ongeveer 1,5 tot 3 jaar, en anderzijds een op vat gefermenteerd en gerijpt saison-bier, dat een paar maanden is gedryhopt met Saaz-hop. Tommie Sjef heeft Siciliaanse salie en alsem (artemisia absinthium en een andere geheime variëteit) aan de uiteindelijke blend toegevoegd om een week voor het bottelen te macereren. Het is een subtiele toevoeging die ze hebben gemaakt ten opzichte van Sprong, om er een lichte aardsheid en pit aan toe te voegen.
Trappistenbrouwerij de Kievit – Zundert 10 Jubileum
Zundert 10 is een roodbruin quadrupel bier met een volle, zachte smaak die in balans wordt gebracht met een mooie hop bitterheid. In de geur vind je tonen van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. In de nasmaak keert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug. Deze 75 cl fles is uitgebracht ter ere van het 10-jarig bestaan van brouwerij de Kievit.