Cydr Chylickzi – Chopin 2020

9,89
De cider van de Chopin-variëteit wordt geproduceerd volgens de traditionele Pét-Nat-methode, die wordt gebruikt bij de productie van natuurlijke ciders in Normandië en Bretagne en bij de productie van mousserende wijnen. Voor de productie gebruikte Cydr Chyliczki vers geperst appelsap van geselecteerde appels uit hun boomgaard, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.

Cydr Chylickzi – Stary Sad 2020 Edycja Limitowana

11,09
Stary Sad wordt geproduceerd volgens traditionele methoden, die ook worden gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie heeft Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap gebruikt, van geselecteerde appels, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide. Dit is een Limited Edition van droge cider uit oude boomgaarden.

Cydr Chyliczki – Stary Sad 2020

9,89
Stary Sad wordt geproduceerd volgens traditionele methoden, die ook worden gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie heeft Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap gebruikt, van geselecteerde appels, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.