Cydr Chylickzi – Chopin 2020

9,89
De cider van de Chopin-variëteit wordt geproduceerd volgens de traditionele Pét-Nat-methode, die wordt gebruikt bij de productie van natuurlijke ciders in Normandië en Bretagne en bij de productie van mousserende wijnen. Voor de productie gebruikte Cydr Chyliczki vers geperst appelsap van geselecteerde appels uit hun boomgaard, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.

Cydr Chylickzi – Stary Sad 2020 Edycja Limitowana

11,09
Stary Sad wordt geproduceerd volgens traditionele methoden, die ook worden gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie heeft Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap gebruikt, van geselecteerde appels, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide. Dit is een Limited Edition van droge cider uit oude boomgaarden.

Cydr Chyliczki – Dzika Lodowa Gruszka 2019

15,19
Lodowa Gruszka is een volledig unieke alcoholische likeurdrank die op weinig plaatsen in de wereld wordt geproduceerd. Het wordt gekenmerkt door een van nature intense zoetheid, een concentratie van aroma's en smaken en geen bruisen. 'IJs-peer' (Lodowa Gruszka) is het equivalent van Lodowa (IJs) cider, met het verschil dat het gemaakt is van peren, niet van appels. Voor de productie gebruikte Cydr Chyliczki alleen vers geperst en daarna diepgevroren perensap, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.

Cydr Chyliczki – Rosé 2020

10,29

Rosé is een uiterst zeldzame cider gemaakt van appelrassen met rood vruchtvlees en volgens traditionele methoden, ook gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie gebruikte Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap van rood vruchtvlees, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of koolzuur.

Cydr Chyliczki – Stary Sad 2020

9,89
Stary Sad wordt geproduceerd volgens traditionele methoden, die ook worden gebruikt bij de productie van mousserende druivenwijnen. Voor de productie heeft Cydr Chyliczki alleen vers geperst appelsap gebruikt, van geselecteerde appels, zonder toevoeging van water, zoetstoffen of kooldioxide.