Elegast Ciderij – Bonheur: Calvados BA Cider (2022)

4,59
Boozy cider met rijpe appel smaak door de rijping op een Calvados vat. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Bourbon Stout BA Cider (2022)

4,59
Cider gerijpt op Bourbon vaten waar een Imperial Stout bier in gerijpt heeft. De invloed van deze dranken is merkbaar in een boozy volle zachte smaak vol gelaagdheid. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Rum BA Cider (2022)

4,59
Zachte cider door rijping op een voormalig Foursquare rum vat. Deze 21 jaar oude rum is gebotteld door The Duchess, waarna het gevuld werd met cider. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.

Elegast Ciderij – Whisky BA Cider (2022)

4,59
Cider gerijpt op verschillende Whiskyvaten: peated Bunnahabhain whiskyvaten en scotch blend. De invloed van deze dranken is merkbaar in een intens rokerige smaak. Een cider voor whiskyliefhebbers. Elegast geeft met deze ambachtelijke cider een nieuwe bestemming aan appels uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen en draagt hiermee bij aan ons landschap en onze biodiversiteit.