Resultaat 25–48 van de 97 resultaten wordt getoond

Ritual Lab – Italian Uncommon Ale

15,79
De laatste jaren komt besmetting tussen bier en druiven steeds vaker voor. De stijl van “Italiaans druivenbier” wordt nu internationaal erkend. Dit is echter waar de controverse ontstaat, vooral in een land als Italië, waar wijn en druiven iets onaantastbaars en heiligs vertegenwoordigen. Is het echt voldoende om gewoon wat most of druiven in een bier te doen om er een echte IGA van te maken? Blijkbaar is dit dilemma nog niet opgelost en zijn er nog steeds verhitte debatten gaande over wat wel en niet gedefinieerd moet worden als een "Italiaanse Grape Ale" en wat niet. Vandaar het idee om de kwestie te bagatelliseren met een karakterbier dat volgens de richtlijnen misschien in de beruchte categorie zou kunnen vallen, maar in werkelijkheid, naar Ritual Lab's mening, dit niet volledig weerspiegelt zoals het is gecodificeerd. Dit is hoe Italian Uncommon Ale werd geboren; een product dat moeilijk in een bepaalde stijl past, waardoor ze al hun creativiteit konden uiten en hun mening over de kwestie konden geven. Barleywine met een alcoholpercentage van 13,5%, 12 maanden gerijpt in Gin-vaten met toevoeging van rozijnen in Ritual Lab's Formello-kelder. De vrijwel afwezige carbonatatie, het totale gebrek aan schuim, het hoge alcoholgehalte, maar vooral de duidelijke tonen van druiven en gedroogd fruit, zorgen ervoor dat het meer op een passitowijn lijkt dan op een echt bier. Om optimaal van een dergelijk product te kunnen genieten, moet je enkele eenvoudige maar belangrijke regels respecteren, die dichter bij de wereld van wijn staan ​​dan bij die van bier: Serveertemperatuur: 15 graden, serveerhoeveelheid: 90/120 ml.

Bevog Brewery – Hagger

15,49
Hagger is een blend van geselecteerde vatgerijpte gerstewijnen. Het complexe aroma en de smaak van gedroogd fruit, donkere en zoete karamel, vanille, kokosnoot, cacao, lichte gebrandheid en bessen is een product van een complexe brouwtechniek gecombineerd met de zorgvuldig gecontroleerde rijping in eikenhouten vaten. Het grootste deel is gerijpt op bourbonvaten en de rest wordt in andere gedistilleerde vaten gerijpt.

Bevog Brewery – AISLA

14,09
Aisla is een wonderbaarlijk rijke, dikke en geroosterde Barrel Aged Imperial Stout. Ruwe smeulende turftonen van Laphroaig-vaten, zachtjes verzacht door de zoete karamel- en vanilletonen van bourbonvaten, gemengd in een fles van perfectie. Een adembenemende verwennerij. Slàinte!

Vliegende Paard Brouwers – Pr?aris Grand Cru Double BA – Cognac & White Wine

12,79
Deze Quadrupel heeft op twee houten vaten gelegen: Remy Martin Cognac vaten en vaten van een mooie witte wijn. Samen brengt dit een hele mooie complexiteit.

Vliegende Paard Brouwers – Pr?aris Grand Cru Laphroaig BA

12,79
Deze Quadrupel heeft op Laphrioag vaten gelegen, waardoor het bier een hele mooie turfsmaak heeft gekregen.

Trappistenbrouwerij de Kievit – Zundert 10 Jubileum

12,19
Zundert 10 is een roodbruin quadrupel bier met een volle, zachte smaak die in balans wordt gebracht met een mooie hop bitterheid. In de geur vind je tonen van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. In de nasmaak keert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug. Deze 75 cl fles is uitgebracht ter ere van het 10-jarig bestaan van brouwerij de Kievit.

Drekker Brewing Company – Chonk: Pineapple Whhhip

11,09
Drekkers lieflijke, zwaarlijvige jongen (Chonk) bevond zich in een land (of een wereld?) vol heerlijke, ananasachtige, ijsromige desserts. Deze nieuwe Pineapple Whip Chonk zit boordevol ananas, marshmallows, lactose en ananassorbet.

Drekker Brewing Company – Braaaaaaaains: Raspberry & Guava

11,09

Drekker heeft deze editie van Braaaaaaaains gevuld met een berg (anderhalve ton, om precies te zijn) frambozen- en roze guave en vervolgens een hele bos vanille, lactose en zeezout toegevoegd. Hij is super thicccc, scherp en zoet en ze geloven dat je deze echt lekker zult vinden.

Azvex – Strategic Reserve 2

9,79
Azvex Strategic Reserve 2 Imperial Stout is een bijzonder bier van Azvex Brewing Company, een ambachtelijke brouwerij uit Engeland. Het is een imperial stout met een alcoholpercentage van 12% die is verrijkt met enorme hoeveelheden Canadese ahornsiroop. Daarnaast is er ook El Salvadoriaanse koffie aan toegevoegd voor een extra dimensie van smaak. Dit bier heeft een diepzwarte kleur met een bruine schuimkraag. Het aroma is een verleidelijke combinatie van zoete ahornsiroop, geroosterde mout, chocolade en koffie. De smaak is vol en romig, met tonen van karamel, vanille, noten, toffee en een subtiele bitterheid van de koffie. De afdronk is lang en verwarmend, met een hint van alcohol en een blijvende zoetheid.

Pulfer Brewery – Smoothiesh: What Did the Sushi Say to the Bee?

9,69
Nog een hilarische grap betekent maar één ding: de volgende twee smoothie-sours zijn uitgebracht! Een gracieuze kat stelde een vraag: Wat zei de sushi tegen de bij? Een antwoord op deze vraag vind je in een andere Smoothiesh... Turbo mega beladen met banaan en aardbei en gekruid met kokos, dit is een dikke en krachtige smoothie. Jouw maaltijd en drankje in één! Bevat echt fruit. Word niet ouder. Bewaar in een koelkast. Drink vers. Voor de beste ervaring draait u het blik een paar keer voorzichtig rond. THIS IS WHY WE BREW!

Pulfer Brewery – Smoothiesh: Wasabee!

9,69
En het antwoord op de vraag van de kat is hier! Wat zei de sushi tegen de bij? Wasabee! Absurd geladen met mango, sinaasappels en abrikozen, dan gekruid met vanille, dit is een heerlijk fruitmonster! Bevat echt fruit. Word niet ouder. Bewaar in een koelkast. Drink vers. Voor de beste ervaring draait u het blik een paar keer voorzichtig rond. THIS IS WHY WE BREW!

White Pony Microbrewery – Strongest Than Ever: Armagnac BA

9,69
Barleywine-stijl donker robijnrood bier, gerijpt in Armagnac vaten uit Frankrijk. Vol en zacht lichaam met tonen van gesmolten karamel, vanille, donker fruit, tropische tonen van de gebruikte hop, toffee, honing en geroosterd hout. Een geweldig meditatiebier zoals onze andere Strongest Than Ever-bieren, maar met een nog hoger niveau van complexiteit, voor zover mogelijk. Deze reeks bieren maakt deel uit van de Oak Barrel Aged Collection, dat zijn bieren gerijpt in barriques.

White Pony Microbrewery – Strongest Than Ever: Marsala BA

9,69
Barleywine-stijl donker robijnrood bier, gerijpt in Marsala vaten. Een vol en zacht lichaam met tonen van gesmolten karamel, vanille, geroosterd hout, donker fruit, tropische tonen van de gebruikte hop, toffee, wijn, licht geoxideerde tonen van Marsala, honing, zoete kruiden en hout. Een geweldig meditatiebier zoals onze Strongest Than Ever al is, maar met een nog hoger niveau van complexiteit, voor zover mogelijk. Dit type bieren maakt deel uit van White Pony's Oak Barrel Aged Collection, dat zijn bieren gerijpt in barriques.

Ritual Lab/ Lervig – Made by Human: Bourbon BA Dark Barleywine

9,39
Een donkere Barleywine, 14 maanden lang gerijpt in Bourbonvaten.

Ritual Lab – Papanero: Laphroaig Barrel Aged

9,39
Russian Imperial Stout gerijpt in Laphroaigvaten. Donker, troebel, geturfd.

Ritual Lab/ Reservoir Dogs Brewery – Bona Nox

9,39
Imperial Porter, 14 maanden gerijpt in Bourbon vaten met Piran zoutbloemen.

Ritual Lab – Self Examination: Maple Syrup & Bourbon BA

9,39

Deze gerstewijn van Ritual Lab is deels gerijpt in bourbonvaten en deels in ahornsiroopvaten. Daarna is hiervan een blend gemaakt om een unieke ervaring te creëren.

Ritual Lab – Papanero: Cognac XO Barrel Aged

9,39
Ritual Lab presenteert de tweede creatie die uit hun kelder komt; Deze keer werd de Papanero verfraaid door een passage van 9 maanden in ex Cognac XO-vaten die hem een ​​nieuwe look gaven. Bijna geen koolzuur, geen schuim, meer een versterkte wijn dan een bier: Weelderig, elegant en complex.

Ophiussa/ Outro Lado – Fakhfakhina

9,29
Fijne verjaardag Outro Lado! Het is vier jaar geleden dat Ophiussa's vrienden van Outro Lado aan dit avontuur begonnen en wat een reis was het! Omdat er geen feest is zonder iets lekkers, hebben Ophiussa en Outro Lado besloten om met een van hun Smoothie Sours een typisch Egyptische delicatesse na te maken: Fakhfakhina. Grote hoeveelheden guave, mango, aardbei en banaan geven dit bier een dikke en romige body, zo dik dat je het met een lepel kunt "drinken". Blaas de kaarsjes uit en zing met ons mee: Happy Birthday Outro Lado! Laat de volgende 4 maar komen!

Brouwerij Halve Tamme/ Klere Boght – Abellanis

9,09
Brouwerij Halve Tammes samenwerking met Klere Boght resulteerde in deze dikke Baltische Porter met hazelnoten, cacao en vanille.

P?hjala/ Brouwerij Wilderen – Wild Dark Nights (Cellar Series)

9,09
Bier speciaal gebrouwen ter ere van 20 jaar Multi Bier. Een viering van kwaliteit, partnerschap en vriendschap geïnspireerd door Tripel Kanunnik en Pime Öö. Gerijpt in Wild Weasel whiskyvaten.

Big Belly – ?thelstan: Armagnac BA

8,79
Æthelstan is een grote, gedurfde en complexe stout. Naast de tien verschillende gebruikte mouten, voegde Big Belly een peated whiskymout toe om het bier zijn complexe, rokerige whiskeysmaak te geven die vooral naar voren komt als het bier opwarmt.

Big Belly – Liquid Desserts #30

8,69
Deze allerlaatste editie van Big Belly's Liquid Desserts-serie is een 2 jaar lang op vatgerijpte blend van een Kleverige Mexicaanse koffiecake Stout met gezouten noten. Big Belly: "De laatste! Wauw, wat een wilde rit! Als pioneers van Pastry-stijl brouwen in Nederland, hebben we tienduizenden liters gedurfde, verrukkelijke en uitgesproken bieren op de markt gebracht. Maar na 30 mondwaterende brouwsels hebben we besloten er een einde aan te maken. Hoewel onze serie Liquid Desserts afscheid neemt, voegen we ons allerbeste recept toe aan ons kernassortiment, zodat u ervan kunt genieten wanneer uw hartje maar wenst.

Ophiussa – Scarlet

8,29
Ophiussa brouwt wat ze graag drinken en ze zijn al heel lang verliefd op Smoothie Sours! Dit is hun eerste iteratie van de stijl en omdat ze 'zakelijk incompetent' zijn, hebben ze besloten om het in hun Core-assortiment te plaatsen, zodat je het op het strand of op kerstavond kunt drinken! Simpel gezegd, deze Smoothie Sour begint als een 10% ABV Kettle Sour Berliner Weisse en na rijping voegen ze er 50% aardbeien aan toe. Ze laten de aardbei niet fermenteren zodat de aromaten trouw blijven aan die van het originele fruit en als resultaat van de fruitverdunning is het uiteindelijke ABV 5%! Geen lactose, geen marshmallow, geen vanille, niets! Gewoon melkzuur versus fructose! Dat is de simpele balans waar Ophiussa van houdt! Ze hopen alleen dat je er net zo van houdt als zij!