- Je kunt "Ritual Lab - Papanero: Cognac XO Barrel Aged" niet toevoegen aan je winkelwagen, omdat het product niet op voorraad is.
Bereta Brewing Co. – Walking on Razors
Bi?res de Chimay – Chimay Grande R?serve Ferment?e en Barriques – Ch?ne Fran?ais, Ch?ne Am?ricain (08/2019)
Zachte vanilletonen raken als eerste de neus en ontketenen een golf van fruitige en kruidige aroma's die de proever wegblazen. Een subliem vleugje sinaasappel geeft het bier een aangenaam citrusaccent dat perfect matcht met de zoete karamel. Er is ook ruimte voor een bloemige ondertoon met kamille, bekroond door een subtiele toets van granaatappel en een vleugje amandellikeur. Een briljante combinatie van heerlijke abrikoos en gekonfijt fruit met romige mokka belichaamt de volle complexiteit van het bier. Ook de afdronk zorgt voor een heerlijke punch, met een verbazingwekkende kruidige kick en een verfrissende smaak van groene appel.
Big Belly – Liquid Christmas
Namens Big Belly: 'Merry Christmas, our beloved Big Belly Friends!' Aardig zijn ze daar hè. Wat nog veel aardiger is; Deze Red Velvet Coconut Christmas Cake Quad! Een mond vol quadrupel. Neem hem mee naar de schoonouders, schenk hem als dessert, en je kan eindelijk met ze door één deur! En dat is niet de uitgang...
Bosteels – Tripel Karmeliet
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen naar een authentiek bierrecept uit 1679 afkomstig uit het voormalig Karmelietenklooster in Dendermonde. Dit recept is meer dan 300 jaar geleden geschreven en beschrijft het gebruik van drie soorten graan: tarwe, haver en gerst. De naam Tripel karmeliet verwijst dus zowel naar de oorsprong als naar de hergisting op fles. Uit de vele proefbrouwsels van meergranentripels die in de jaren ’90 in onze brouwerij werden uitgevoerd, blijkt dat de bijzondere historische combinatie van de 3 graansoorten nog steeds de ideale melange blijft.
Bottle Logic Brewing – Berlinerslice: Huckleberry Pie
Brasserie d’Achouffe – Cherry Chouffe
De kabouters zijn dol op Achouffe-bieren en de sappige kersen die in hun magische land groeien. Jaarlijks verzamelen ze deze en bewaren ze op de zolders van de brouwerij. Op een dag, na een overvloedig seizoen, bezweek de vloer onder het gewicht van de oogst, en een paar kersen vielen in het Mc Chouffe-brouwsel beneden. Ondeugend als altijd hielden de kabouters hun mond over het incident. Verrast toen hij een gloeiend, robijnrood bier met een fruitige smaak ontdekte, besloot de meesterbrouwer het te bottelen. Geniet zorgvuldig van Cherry Chouffe om vlekken op uw baard te voorkomen en drink hem altijd in fijn gezelschap.
Brasserie d’Orval – Orval
De Orval van Brasserie d’Orval is een Trappist met een alcoholpercentage van 6,9%. Dit bier heeft een donkergele kleur. In de neus ervaar je tonen van citroen. Deze Orval heeft een frisse smaak met een zurige afdronk. Je proeft een aantal toetsen van grapefruit en bloemen. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.
Brasserie Dupont – Avec les Bons V?ux
Les Bons Vœux betekent ‘beste wensen’, en dat is wat Brasserie Dupont verstuurt met dit bijzondere saisonbier dat voor de feestdagen wordt gebrouwen. Heerlijk aromatisch, rijk en fluwelig. Rijke gouden kleur, geurig (citroenachtig met hints van peper, banaan en kruidnagel), zoals alle bieren van Dupont, met een volle, diepe moutrijkdom die de hele feestdagen op je tong blijft hangen. Door sommigen beschouwd als het beste aanbod van deze ongeëvenaarde brouwerij. “Het beste Belgische bier, als er ooit zo’n onderscheiding zou kunnen bestaan…een weelderig, verleidelijk bier van 9,5%. Vanwege de intensiteit zou ik de beginnende afgestudeerde dit bier aanraden. Maar als een saison die begint te neigen naar een tripel je aanspreekt, en als het in het seizoen is, aarzel dan niet.”
Brasserie Dupont – Saison Dupont
Saison Dupont is een wereldklassieker en de maatstaf voor een van de belangrijkste bierstijlen van België. Het is de meest bewonderde EN geïmiteerde Saison ter wereld. Een sterke, vitale gist is de sleutel tot volledige verzwakking en dus tot de stijl. Saison Dupont is strokleurig met een dichte romige schuimkraag. De neus is levend, als vers gerezen brood, esterachtig met tonen van citrus en kruiden. Vol en moutig, sprankelt in de mond en eindigt met een pittige hop- en citrustoets. Ongelooflijk compatibel met eten!