“Lervig/ P?hjala – Silent Exchange by Rackhouse” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022
€6,69
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten.
Alcohol Percentage |
12.10% |
---|---|
Brouwerij |
Kees |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
Nederland |
Smaakcategorie |
Donker & Rijk |
Verpakking |
Blik |
Op voorraad
Beschrijving
Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon rijpt minimaal 8 jaar op vaten van de Amerikaanse Eik en hanteert het traditionele ‘rye recipee’ voor bourbon. Een toegankelijke bourbon whisky, mooi in balans tussen de zoete smaak, het licht rokerige, de kruiden en de zachtheid. Ervaar de smaken die het vat en bier samen teweeg brengen.
Verzending
Over Kees
Kees Bubberman, eigenaar en brouwmeester van Brouwerij Kees, heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt in het internationale speciaal bier-landschap. Een klein stukje historie: als verdienstelijk thuisbrouwer kreeg Kees van lokale brouwerij Emelisse uit Kamperland de kans om aan de slag te gaan als professioneel brouwer. Hier groeide Kees uit tot brouwmeester van internationale faam. Naast de klassieke stijlen brouwde Kees met veel lef en passie tientallen op Brits en Amerikaans leest geschoeide bieren, waaronder zware Porters, coffee stouts en IPA’s.
Categorieën: Barrel Aged, Bourbon, Dubbel, Porter, Speciaalbier
Gerelateerde producten
Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (PX Sherry & Rum)
€6,99
434 dagen gerijpt op Pedro Ximénez en rumvaten. Smaken van donkere chocolade, tonen van zwart fruit en een lichte afdronk van rum. Nou, zo hebben we het graag! Een echte goed afgeronde traktatie voor de donkere dagen die komen gaan. Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.
Lervig/ Pulpit Rock Brewing Co. – Almond Cake by Rackhouse
€16,09
Frontaal – I’ve Got Friends Barrel Aged #3
€7,89
Iedereen die batch # 3 heeft gemist of degenen die gewoon van barrel-aged blends houden, je hebt geluk. Onze barrelroom draait overuren, dus we hebben al een nieuwe batch voor je om te proeven. Deze keer is het een blend van drie verschillende soorten vaten: bourbon, rum en Speyside, wat deze blend een rum-forward smaakprofiel geeft met propper booziness, smaken die je zullen helpen ontdooien na een koude winterdag.
Bottle Logic Brewing – Alchemy of Elements (2022)
€35,00
Dit bier gaat over balans en evolutie. Bottle Logic Brewing heeft zich laten inspireren door Hawaiiaanse kīpuka's: 'eilanden' met weelderige, groene gebieden die volledig zijn omgeven door lavastromen. Deze ecologische wonderen worden natuurlijke laboratoria, waar de evolutie van planten- en diersoorten dramatisch kan versnellen naarmate het landschap reageert op vulkanische activiteit. Een kīpuka biedt standvastigheid, waarbij de cultuur van een gebied behouden blijft, ongeacht de externe dreiging, nu versterkt door een unieke kans om te groeien en te evolueren ten behoeve van het voortdurende uithoudingsvermogen van het "eiland". Na het vat werd dit bier door honderden kilo's rauwe en geroosterde kokosnoot geperst voor een levendige viscositeit en rijke, zijdeachtige rondheid. Verse stukjes ananas vormen een laagje tropische zuurgraad, net genoeg om het gehemelte op te frissen en de gloeiende beekjes van levendige zomermango tot leven te brengen. Laat deze vloeistof de omgevingstemperatuur benaderen; hij zal zich openen als een zonsondergang.
Salikatt Bryggeri – Embla 2024
€15,29
Bottle Logic Brewing/ Odd by Nature Brewing – Finite Universe (2023)
€35,00
Wandel regelrecht een donutwinkel binnen in Bottle Logic Brewing's buitensporige pastry-samenwerking met Odd By Nature! Finite Universe is zacht en zijdeachtig met al die glorieuze poedersuikerglazuurzoetheid precies op het puntje van de tong en een onmiskenbare hit in het midden van de smaakpalet van de 600 gigantische cakedonuts waarmee hij klaar was. Hij komt full circle (of full torus) met een krachtige branding om het gehemelte in evenwicht te brengen met een bijna koffie-achtige bitterheid.