“Central Waters – Brewer’s Reserve: Bourbon Barrel Stout” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
De Struise Brouwers – Sint Amatus Reserva (2020)
€4,19
Sint Amatus is de twee jaar op Woodford Reserve bourbonvaten gerijpte versie van Pannepeut. Donkere quadrupel (Trappist stijl).
Alcohol Percentage |
10.50% |
---|---|
Brouwerij |
De Struise Brouwers |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
België |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Slechts 2 resterend op voorraad
Beschrijving
Sint Amatus is de twee jaar op Woodford Reserve bourbonvaten gerijpte versie van Pannepeut. Donkere quadrupel (Trappist stijl).
Verzending
Over De Struise Brouwers
De Struise Brouwers is een onafhankelijke en actieve microbrouwerij gevestigd in Oostvleteren, België. Ook De Struise Brouwers verwerkt sinds 2005 vatrijping in hun brouwproces. De Struise Brouwers hebben een uitgebreide lijst van samenwerkingsbieren gemaakt met wereldwijd bekende brouwerijen. De brouwerij kreeg positieve recensies van de wereldwijde biergemeenschap en wordt beschouwd als een van de beste brouwers ter wereld.
Artikelnummer:
5425017910336
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Quadrupel, Quadrupel & Barleywine
Gerelateerde producten
De Halve Maan – Straffe Hendrik Heritage 2022
€19,69
Straffe Hendrik Heritage is een bijzondere variant van de Straffe Hendrik Quadrupel, aangezien het een één jaar op eikenhouten vaten gerijpt bier is. Het bier wordt in het najaar gebrouwen en is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. De smaak en geur van het bier zijn zeer complex en evolueren door de jaren heen. De tannine uit de vaten combineert prachtig met de bijzondere mouten in het bier. De combinatie van de kruidigheid en bitterheid van de quadrupel met de subtiele smaak van wijn en hout uit de vaten is onnavolgbaar. Ook zoethout en donker fruit zoals rozijnen, pruimen en vijgen zijn te ontdekken. Met de jaren zal het bier ook een vleugje porto ontwikkelen.
Big Belly – Jacques Holy Quadruple: Marsala BA
€8,19
Het afgelopen jaar kregen Big Belly vaker de vraag "Komt er weer een Jacques Barrel Aged?". Het antwoord is ja! Het succes van de vorige editie willen ze echter overtreffen. Om die reden duurde het wat langer, want de Jacques Barrel Aged 2023 heeft ruim 2 jaar op Marsala vaten gerijpt. Deze bijzondere vaten van 500l hebben ze via een speciale weg weten te bemachtigen. Big Belly kan niet anders zeggen dan dat het een parel van een bier is geworden. Naast de bekende karamel tonen van Jacques, kan je de smaken van vanille en gestoofde abrikozen verwachten met een zachte en zoete hout toets.
Bottle Logic Brewing – Alchemy of Elements (2022)
€35,00
Dit bier gaat over balans en evolutie. Bottle Logic Brewing heeft zich laten inspireren door Hawaiiaanse kīpuka's: 'eilanden' met weelderige, groene gebieden die volledig zijn omgeven door lavastromen. Deze ecologische wonderen worden natuurlijke laboratoria, waar de evolutie van planten- en diersoorten dramatisch kan versnellen naarmate het landschap reageert op vulkanische activiteit. Een kīpuka biedt standvastigheid, waarbij de cultuur van een gebied behouden blijft, ongeacht de externe dreiging, nu versterkt door een unieke kans om te groeien en te evolueren ten behoeve van het voortdurende uithoudingsvermogen van het "eiland". Na het vat werd dit bier door honderden kilo's rauwe en geroosterde kokosnoot geperst voor een levendige viscositeit en rijke, zijdeachtige rondheid. Verse stukjes ananas vormen een laagje tropische zuurgraad, net genoeg om het gehemelte op te frissen en de gloeiende beekjes van levendige zomermango tot leven te brengen. Laat deze vloeistof de omgevingstemperatuur benaderen; hij zal zich openen als een zonsondergang.
Salikatt Bryggeri – Timeless 2024
€12,49
Tijdloos is Salikatt's Bourbon barrel-aged dark lager. Dit delicate bier wordt gemaakt door zorgvuldig geselecteerde bourbon barrel-aged lagers te blenden, wat resulteert in een tijdloos brouwsel met een schoon, geroosterd karakter dat naadloos integreert met de genuanceerde tonen van eikenhout, bourbon en vanille van het barrel-agingproces. Salikatt raadt aan om hem te serveren op een temperatuur van ongeveer 14°C voor de beste ervaring.