“Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Central Waters – Brewer’s Reserve: Pecan Kringle Stout
€7,39
In Wisconsin, waar Cental Waters ook vandaan komt, is Pecan Cringle een gebaksoort die veelvuldig genuttigd wordt. Een echte klassieker daar. Een soort bladerdeeg/amandelstaafdeeg variant met pecannoten en een suikercremelaag. Dít is dát, maar dan vloeibaar in een flesje en op Bourbonvaten gerijpt.
Alcohol Percentage |
12.30% |
---|---|
Brouwerij |
Central Waters Brewing Company |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
Verenigde Staten |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
In Wisconsin, waar Cental Waters ook vandaan komt, is Pecan Cringle een gebaksoort die veelvuldig genuttigd wordt. Een echte klassieker daar. Een soort bladerdeeg/amandelstaafdeeg variant met pecannoten en een suikercremelaag. Dít is dát, maar dan vloeibaar in een flesje en op Bourbonvaten gerijpt.
Verzending
Over Central Waters Brewing Company
Central Waters maakt bier. Soms is het op vat gerijpt, soms is het hoppig, soms wint het prijzen. Altijd werkt het op zonne-energie. Central Waters geniet van het maken - Bedankt voor het drinken.
Artikelnummer:
672882200870
Categorieën: Dubbel, Pastry, Porter & Stout, Speciaalbier
Gerelateerde producten
Bottle Logic Brewing/ Odd by Nature Brewing – Changing Gears (2023)
€35,00
Hoewel Bottle Logic Brewing hun zoetwarenstouts doorgaans bouwen met lagen semi-traditionele toevoegingen (graham crackers, geroosterde noten, cacaonibs, vers fruit) om hun pastry doeleinden te verwezenlijken, hebben ze gebruik gemaakt van de unieke schittering van het Odd by Nature-team en ging voor deze churrostout rechtstreeks naar de bron met de toevoeging van meer dan 1.000 letterlijke churros. Late churro-toevoegingen aan de ketel, ontvat op een bedje van churros en verdere conditionering door een mini-brite-tank gevuld met, je raadt het al, meer churros zorgen voor een belachelijk en uiterst verrukkelijk dessertbier. Aroma's van puur gebak, deegachtige rijkdom in de mond, hints van toffee en chocolade in de afdronk, en sprankelend met perfect verwerkte kaneel!
Salama Brewing Co./ White Dog – BananaBanaan
€9,59
Lervig/ Pulpit Rock Brewing Co. – Almond Cake by Rackhouse
€16,09
Bottle Logic Brewing/ Odd by Nature Brewing – Finite Universe (2023)
€35,00
Wandel regelrecht een donutwinkel binnen in Bottle Logic Brewing's buitensporige pastry-samenwerking met Odd By Nature! Finite Universe is zacht en zijdeachtig met al die glorieuze poedersuikerglazuurzoetheid precies op het puntje van de tong en een onmiskenbare hit in het midden van de smaakpalet van de 600 gigantische cakedonuts waarmee hij klaar was. Hij komt full circle (of full torus) met een krachtige branding om het gehemelte in evenwicht te brengen met een bijna koffie-achtige bitterheid.
Ophiussa – Habu
€8,49
Wat Ophiussa echt drijft in deze industrie zijn de disruptieve producten waarin we hun fantasie de vrije loop kunnen laten en creatief kunnen zijn met hun ontwerp. Ophiussa gelooft dat deze stijl voldoet aan alle vereisten voor een merk als het hunne dat gespecialiseerd is in het maken van bier dat geen bier is! Cream Stouts zijn gek genoeg om Ophiussa's klanten zich te laten afvragen of ze hun merk echt leuk vinden, dik genoeg om lijnen te verstoppen, duur genoeg om Ophiussa te blijven leiden naar een faillissement en riskant genoeg om hen hartkloppingen te bezorgen! Habu is een Cream Stout die begint als een Imperial Stout van 12%, waaraan ze na rijping een absurde hoeveelheid zijdezachte kokosroom hebben toegevoegd, naast andere romige toevoegingen.
Bottle Logic Brewing/ Claremont Craft Ales – Technical Challenge (2021)
€35,00
Op je plek, maak je klaar, brouw! Begin vorig jaar werkte Bottle Logic Brewing samen met hun vrienden van Claremont Craft Ales om een op Jaffa Cake geïnspireerde Imperial Stout te brouwen om te laten rijpen in bourbonvaten. Eén pandemie en een heleboel Great British Bake Off-binge later, presenteren ze met trots hun Techincal Challenge aan de juryleden! Technical Challenge is gebaseerd op een recept voor een chocolade imperial stout met veel mout en een gezonde portie dubbele puree van rogge voor een gedurfde, veerkrachtige body. Het brouwsel werd afgewerkt met Madagascar-vanille en een berg Ecuadoraanse cacaobonen om een rijke chocoladecomplexiteit op te bouwen, en vervolgens doordrenkt met Californische sinaasappelschillen voor een heldere, mooie citrustoon. Kom langs bij de brouwerij en probeer de exclusieve variant van het vat: Star Baker - dat is de Technical Challenge verder afgewerkt met amandelen!